Basketbol Ana Sponsorumuz NEF Oldu

Ben Kerem Tunçeri’yi kişisel olarak sevmiyorum, basketbolcuyken de sevmezdim. Ama Türk oyuncu piyasasına hakim, Hidayet’le arası iyi. O yönlerden faydası olur. Mühim olan para, NEF sponsor olup 5 milyon dolarlık bütçe yaratılıyorsa, oyuncuların ödemeleri falan aksatılmazsa o paraya ben FIBA CL şampiyonu olacak kadro kurarım.

3,5 Mio € bütce yetermi ?

@Berkan Yavuz

Genel Menajerlik görevine uzun yıllardır Banvit'te görev yapan Turgay Zeytingöz getiriliyor. Kerem Tunçeri de CEO olarak görev yapacak.

Ne diyorsun?

Galatasaray, yeni sezonda Basketbol Genel Menajerlik görevi için Kerem Tunçeri ile anlaşmaya vardı.

??

@Berkan Yavuz

Genel Menajerlik görevine uzun yıllardır Banvit'te görev yapan Turgay Zeytingöz getiriliyor. Kerem Tunçeri de CEO olarak görev yapacak.

Ne diyorsun?

Galatasaray, yeni sezonda Basketbol Genel Menajerlik görevi için Kerem Tunçeri ile anlaşmaya vardı.

??

Turgay’ı tanımıyorum ama Banvit kapanana kadar bu ülkede en güzel yönetilen kulüplerden birisiydi. Bu adamın da katkısı vardır illaki. Boş değildir.

Kerem ile ilgili düşüncelerimi yazmıştım:

Ben Kerem Tunçeri’yi kişisel olarak sevmiyorum, basketbolcuyken de sevmezdim. Ama Türk oyuncu piyasasına hakim, Hidayet’le arası iyi. O yönlerden faydası olur. Mühim olan para, NEF sponsor olup 5 milyon dolarlık bütçe yaratılıyorsa, oyuncuların ödemeleri falan aksatılmazsa o paraya ben FIBA CL şampiyonu olacak kadro kurarım.

Farklı kaynaklara göre

Ege Arar
Can Uğur Öğüt
Burak Can Yıldızlı
Sadık Emir Kabaca
James Blackmon

Nasıl isimler ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ege zaten şu an alabileceğimiz en iyi yerli 5 numara, eski oyuncumuz. Güzel takviye. Can guard rotasyonunda iş yapacak bir isim. Çok beklenti olmaması gereken birisi. Diğer iki yerliyi çok izlemedim. Blackmon çok iyi isim. Beşiktaş’ta iyi bir sezon geçirdi. İzlemesi keyif veren bir oyuncu. Alabilirsek mükemmel olur.

Çok sevindim bu habere.

Sadece sponsor olarak değil A.Ş olarak ayrıca yönetilmesi başka bir sevinç kaynağı oldu. Erdem Bey'de çok iyi bir Galatasaraylı olarak basketbol tarafını yönetsin gözümüz arkada kalmaz. Ne kadar bütçe ayırır bilinmez, efes ve fenerbahçe'nin bütçesi gibi olmaz ama onlarla rekabet edebilecek düzeye gelmemiz sevindirici olur.

Salonumuz da 15 bin kişilik Nef önderliğinde olursa bir kaç sene içinde Euroleague için adımları atarız. Ülkeden 3 takımın katılması mutluluk verici olurdu.

Baskette zaten Efes, fb gibi bütçlere ihtiyacımız yok. Doğru transferler yapılırsa kafaya oynayabiliyoruz. Daha 2 sene önce Aaron Harrison, Zack Auguste, Alex Poythressli kadronun bütçesi civarında bir bütçe ve doğru kadroyla gayet de iyi iş yapabiliriz. Doğru transferlerin yanında tek fark böyle oyuncular bulabilirsek elde tutabilmek, Euroleague takımlarına elimizdeki iyi oyuncuları kaptırmamak olur.

Geri
Üst Alt