GSCimbom
Basketbol Kombinelerine Görülmemiş Zam!
Danyal Artemis

Basketbol Kombinelerine Görülmemiş Zam! Sayfa 4

Danyal Artemis ·

Cevap
70
Okunma
3,9K
Sayfa
4/4
O değil de "sıra" bölümündeki saçma tarihler nedir yahu?Bir işi de düzgün yapın.

42d5012be93640a28bf7577056a87a98.jpeg

Birde utanmadan indirimli fiyat koymuslar.

tek kelime ile saçmalık.

bu fiyatlara kombine satmaları için tek bir şansları var oda çok çok iyi takım kurmak. bakın iyi takım demiyorum yetmez çünkü, popüler isimlerden kurulu çok iyi bir takım lazım. bunu yapabilirler mi ? inşallah yaparlar ama zannetmiyorum. nerden baksan en az 20 milyon dolar koymak lazım ortaya oda çok zor.

eğer bu kombine fiyatlarına göre bilet satarlarsa asıl olay orada kopar. bir kaç euroleague maçı hariç boş tribünlere oynarız. lig maçlarını düşenemiyorum bile.

he naparsın önce iyi takım kurar ardından saha için tribünleriyle birlikte 3000-4000 bin kişilik yeri vip gibi yapar öyle satarsın kimse sana ses çıkarmaz. taraftarada 3000-4000 bin kişilik yeri ayırır ucuza satarsın geriye kalan yerleride ortalama fiyat belirlersin.

bu fiyatlara bırak basketbol kombinesini futbol kombinesini zor satarsın hatta satamazsın.

karşımızda fenerbahçe örneği var. yıllarca iyi takım, pahalı takım kurup el de oynamalarına rağmen üniversitelere liselere bedava bilet gönderdiler. senelerce yatırımın karşılığını anca yeni salon, çok iyi bir coach ve çok çok iyi bir takımla daha 2-3 sezondur alıyorlar. bu fiyatlara bilet satmak öyle eurocup la olmaz, 1 senelik yatırımla olmaz.

bunları göremeyecek adamların Galatasarayı yönetmesi en kötüsü.

Son düzenleme:
Öğrenci adamız nasıl bir anda çıkartıp verelim 1300 TL'yi be kardeşim

TOP 8 yaptığımız dönemde EL dahil 300 TL falandı kombineler hatırlıyorum.
Şimdi olsun 500-600 TL falan en düşük fiyat bir şekilde alacaktım ama bu haliyle mümkün değil.

Resmen taraftar destek vermedi o yüzden bütçeyi fazla yükseltemedik demek için bahane arıyorlar.
Bana öyle geldi valla

Son düzenleme:
Cok sayida mac icin 500 belki az olabilirdi ama 1.300 biraz yuksek evet. 900-1000 arasinda olsaydi pek tepki olmazdi

35 bine takilmayin , onun hedef kitlesi baska ,muhtemelen bu parayi verip alip maca dahi gitmeyecek kisiler

Tribünü tribün yapanlar zaten 2 sezonu 35bine satışa çıkan yerlerden bilet almazlar, alamazlar. Oraları bi zahmet kodaman abiler alıversin. Oraların pahalı olması da hoşuma gitti ne yalan söyleyim, öyle twitter'dan destek oluyormuş gibi davranan camianın zenginleri bi zahmet o biletleri bi an önce alsınlar da lafta değil gerçekten destek olsunlar.

Ama ucuz biletlerin biraz dha ucuzlaması gerek bence. 60-82 arası maç yapacağımızı {(min 30, max 45 maç TBL)+(min 30 ,max 37 maç Euroleague} düşünürsek; en ucuz biletin maç başı 10 lirayı geçmemesi lazım. Yani 600 lira. Sonrası yere göre kademeli kademeli ayarlanır.

burak o hataya ben de dustum rakamlarda bogulup , bu rakamin yarisi ic saha maci , yani 35-40 civari ic saha maci olacaktir toplamda , 10 lira cok dusuk ,kimse eski bir salon bile olsa koskoca euroleague sezonunu sana mac basi 10 liraya izletmez , o kadar da degil , eski fiyatlandirma biraz fazla dusuktu

Ama nedir , lig maclari icin 10-15 ,euroleague maclari icin 25-30 lira araliginda hesapladigimizda zaten 800 civari bir meblag idealdir ,belki iki sezonu simdiden alanlara 1400 denebilir mesela .. gibi

Tribünü tribün yapanlar zaten 2 sezonu 35bine satışa çıkan yerlerden bilet almazlar, alamazlar. Oraları bi zahmet kodaman abiler alıversin. Oraların pahalı olması da hoşuma gitti ne yalan söyleyim, öyle twitter'dan destek oluyormuş gibi davranan camianın zenginleri bi zahmet o biletleri bi an önce alsınlar da lafta değil gerçekten destek olsunlar.

Ama ucuz biletlerin biraz dha ucuzlaması gerek bence. 60-82 arası maç yapacağımızı {(min 30, max 45 maç TBL)+(min 30 ,max 37 maç Euroleague} düşünürsek; en ucuz biletin maç başı 10 lirayı geçmemesi lazım. Yani 600 lira. Sonrası yere göre kademeli kademeli ayarlanır.
Bütün maçları içeride mi oynuyoruz? :asd:

Ortalama 35 maç için maç başı 40 liraya falan denk geliyor. Kombine maça daha az para vermek için alınır ki bu fiyatlara göre maç bileti 50'den aşağı olmaz. Türkiye biletleri 10 lira falan zaten normalde.

Yüzde 1000 zam yapılan bilet için hiç birşey bahane olamaz dursun kafasına koymuş bitirecek erkek basketboluda.