Bastien: "Galatasaray'a transferim son anda olmadı, yazı bekliyorum"

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
[h=1]
4c8768fc73db6983fb5ec5edaad4a8e7.jpg

Footmagazine:"Samuel Bastien az kalsın Galatasaray'a transfer oluyordu"[/h]
Chievo'nun 21 yaşındaki Merkez orta saha futbolcusu Samuel Bastien Ocak ayında az kalsın Galatasaray'a transfer oluyordu:

"Hiç unutmayacağım. Galatasaray beni istediğini söyledi, bende hemen cevap vermeye karar verdim. Transfer döneminin kapanmasına bi kaç saat kaldı. Neyse, transferin gerçekleşmeme sebebi Türkiye'ye uçmak için zamanımız yetmedi. Yaz transfer döneminde neler olacağını hep beraber göreceğiz"

footmagazine

[h=1]

Footmagazine:"Samuel Bastien az kalsın Galatasaray'a transfer oluyordu"[/h]
Chievo'nun 21 yaşındaki Merkez orta saha futbolcusu Samuel Bastien Ocak ayında az kalsın Galatasaray'a transfer oluyordu:

"Hiç unutmayacağım. Galatasaray beni istediğini söyledi, bende hemen cevap vermeye karar verdim. Transfer döneminin kapanmasına bi kaç saat kaldı. Neyse, transferin gerçekleşmeme sebebi Türkiye'ye uçmak için zamanımız yetmedi. Yaz transfer döneminde neler olacağını hep beraber göreceğiz"

footmagazine

Az kalsın olumsuz cümlelerde kullanılır. Galatasaray'a gelmekten sonra anda vazgeçmesi güzel bir şey gibi sunulmuş. Önüne gelen haber yazıyor.

Footmagazine

(f.ck magazine)

Allah'tan biraderim check-in yapmayı unutmuş da uçağa yetişemedik , yoksa az daha Galatasaray'a transfer oluyordum.Allah korudu , omg jesus christ didim.

%90 yeni ortasahamız bu adam olur.

Aradigimiz tarzda bir orta saha oyuncusu bence. Adaptasyon sorunu da cekmez gibime geliyor.

Asamoah - Ndiaye falan isterim orta sahaya aslında ama olabilitesi olan bu eleman gibi geliyor

Rodrigues piyasa profilinin ortasaha hali. Ama Fransa büyükleri yavaştan kokusunu almış diye biliyorum ben.

gscimbom chievo-bastien uzmanlari goreve

Burada Chievo maçlarını izleyecek kadar futbol aşığı manyak bir rtşımız var mı?

Yorum yapmadan geçiyorum

Tanımıyorum bu elamanı.

Bastian schweinsteiger-Wylan cyprien karışımı bir topçu.

Geri
Üst Alt