Bastien: "Galatasaray'a transferim son anda olmadı, yazı bekliyorum"

Muslera
Mariano - Serdar - Chiellini - Nagatomo
Cyprien - Fernando - Szymanski
Paintsil - Gomis - Adegbenro

Fatih hoca bayılır bu tarz oyunculara. Badou ile beraber de alınabilir. 2 merkez orta saha ile oynayacaksak 2'sini bu tip oyuncuya yatırmak gayet mantıklı olur.

_________Fernando
_____Bastien__Asamoah
Feghouli___Gomis____Belhanda

H.O.

yukardaki videoda pek begenmedim acikcasi, bide cavandayi andiriyor

Katar'dan morukları takıma topluyacağımıza bunun gibi gençleri alalım işte

Görüntülere göre çok ateşli bir oğlan. Bazı ataklarda gereksiz yere sağa sola dönüp top tutup hızlı oyunu kesiyor gibi. Fatih hoca buna çözüm bulur ama nedense çok disiplinli birine benzemiyor. Apaçi tarzı var adamda. Aradığımız orta saha aklı yok ama Ndiaye gibi dinamik biri. Özellikle yabancı sınırının konuşulduğu bu dönemde daha olgun oyun görüşü olan biri lazım. Bu adam kadroya derinlik katmak için düşünülebilir ancak öncelik 11 de direk oynayabilecek tarzda bir futbolcu almak olmalı.

Beyinsiz. Pas tekniği sayıf.
Press futboluna Uygun oyuncu ama işte.

Terim alır bu adami...Tam onun tarzi,çok atesli.Teknik kapasite zayıf gibi..

Doruk Ata Yorumu (1) :

maksimum 2.5 m€ bir bonservisle alınabilirse, ben varım arkadaşlar..

2+2 opsiyonlu sözleşme önerilsin. kötü çıkarsa 2. sene def ederiz. iyi çıkarsa 3 al, 10 sat ile işimizi görürüz.

Doruk Ata Yorumu (2) :

Seria'da bir maça çıkmış bu hıyarı alacağımıza, Orel Mangala 'yı öneririm.. Hem bir yaş daha genç hemde Bundesdiga 20 maç oynamış.

Şampiyonlar ligine gidiyoruz sonuçta böyle belçikalı çomarlar gelmek için can atacaktır.

Belçikalı ve 96 doğumlu neresinden bakarsan mantıklı transfer olur.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doruk Ata Yorumu (1) :

maksimum 2.5 m€ bir bonservisle alınabilirse, ben varım arkadaşlar..

2+2 opsiyonlu sözleşme önerilsin. kötü çıkarsa 2. sene def ederiz. iyi çıkarsa 3 al, 10 sat ile işimizi görürüz.

Doruk Ata Yorumu (2) :

Seria'da bir maça çıkmış bu hıyarı alacağımıza, Orel Mangala 'yı öneririm.. Hem bir yaş daha genç hemde Bundesdiga 20 maç oynamış.

Şampiyonlar ligine gidiyoruz sonuçta böyle belçikalı çomarlar gelmek için can atacaktır.

Bir maça çıkmış derken? 33 maçta oynamış toplam 2 sezonda seria a da

Geri
Üst Alt