Batı K. Final | Dallas Mavericks 4-1 Oklahoma City Thunder

Cevap: Batı K. Final | Dallas Mavericks 2-1 Oklahoma City Thunder

Orta mesafe şutu başkalarından iyi değil demedim ki. Benim yazdığım şuydu: "...boş smaçlarla, turnikelerle falan yükseldi bu kadar. Şutları iyi değil.". Gayet açık ve net bir şey yazmışım.

Kaldı ki şut demişim ben, sen ise "orta mesafe" diye indirgemişsin. 3'lükler de dahil olmalı. Nowitzki'yi, Ray'i ve hatta Pierce gibi iyi şutörleri geçebileceğini sanmıyorum dış şutlarda. İstatistikleri dök ortaya istersen. Yine ben haklı çıkarım. LeBron ve Wade'in dış şutlarının daha kötü olabileceğine ihtimal veriyorum bu arada. Çünkü dış şutları istikrarsızdır bu adamların. İçeri girmeyi severler daha çok. Kendilerini bu yönden kompanse ediyorlar. Ve yanlış bilmiyorsam saha içi isabeti olarak Durant'ten iyi durumda ikisi de. Hatta Bosh'u da ekleyebiliriz.

Doğru orta mesafeden zaten şut atılmaz smaç basılır, turnike atılır haklısın.

Dış şut = Orta mesafe + Üçlük.

Yeter artık salağa yatma, delikanlı gibi karşı tezini sun veya haksız olduğunu itiraf et.

Salağa yatan ben oldum yani. :D

Bütün mesajlar yukarıda duruyor, okuyan da görüyor. ;) Fazla kasmana gerek yok. Uslu uslu otur komplolara maruz kalan büyük lider Westbrook ile keyfini çıkar bu playoffların.

Uslu uslu oturursan da bir gün Westbrook'u görebileceğinden de emin olabilirsin. ;)

Salih, kendine gel lan artık, n'aptığının farkında mısın?

Beyler ayık olun Stephen Curry'nin serbest atış yüzdesi Shaq'dan daha iyi ;)

Howard, Lebron'dan yüzdeli atıyor beyler. Lebron'dan bir halt olmaz.

Peki genel şut yüzdesi ne diyor?

OKC'nin oyun kurucusu Dallas serisinde 3.7 assist ile oynuyor. O assist yönünü küçümsdeğimiz Durant'ın bile 4.7.

Tüm olay şu mesajdan buralara geldi ha!

Bir kere ben bu mesajı Durant'ı övmek için değil Westbrook ile karşılaştırmak için söyledim. Adam gitti Durant'ın şut yüzdesini irdeledi. Üçlükleri kötü falan diyor adam. Ulan adama zaten çok iyi şut sokuyor diyen mi oldu? Hatta ondan önceki mesajım da "Durant belki ahım şahım oyun oynamıyor ama hiç değilse Westbrook gibi takımına el freni olmuyor." Şunu demişim. Yani Durant'ın da iyi oynamadığını söylemişim.

Hadi onları geçtik sonra adam şut atamıyor dedi şu yüzdesini turnike ve smaçların yükselttiğini söyledi. Ondan sonra da ben gittim adama orta mesafe şutlarını gösterdim. En fazla olarak orta mesafeden şut sokmuş ve neredeyse bütün süperstarlardan daha iyi yapmış bunu dedim.

Hayır saçmalamanın da bir sınırı var.

Chris Bosh'un dış şutları > Kevin Durant'in duş şutları.

Tüm olay şu mesajdan buralara geldi ha!

Bir kere ben bu mesajı Durant'ı övmek için değil Westbrook ile karşılaştırmak için söyledim. Adam gitti Durant'ın şut yüzdesini irdeledi. Üçlükleri kötü falan diyor adam. Ulan adama zaten çok iyi şut sokuyor diyen mi oldu? Hatta ondan önceki mesajım da "Durant belki ahım şahım oyun oynamıyor ama hiç değilse Westbrook gibi takımına el freni olmuyor." Şunu demişim. Yani Durant'ın da iyi oynamadığını söylemişim.

Hadi onları geçtik sonra adam şut atamıyor dedi şu yüzdesini turnike ve smaçların yükselttiğini söyledi. Ondan sonra da ben gittim adama orta mesafe şutlarını gösterdim. En fazla olarak orta mesafeden şut sokmuş ve neredeyse bütün süperstarlardan daha iyi yapmış bunu dedim.

Hayır saçmalamanın da bir sınırı var.

En fazla değil, en yüzdeli nereden soktuğu önemli. %75'le pota altından sokarak şut yüzdesini düzeltmiş, ki benim dediğim de tam olarak buydu. Ayrıca Nowitzki'den, Pierce'dan, Ray'den iyi şut atamıyor Durant. LeBron ve Wade gibi şutunun istikrarsız olduğu bilinen adamlardan yüzdeli sokmasından bana ne.

En fazla değil, en yüzdeli nereden soktuğu önemli. %75'le pota altından sokarak şut yüzdesini düzeltmiş, ki benim dediğim de tam olarak buydu. Ayrıca Nowitzki'den, Pierce'dan, Ray'den iyi şut atamıyor Durant. LeBron ve Wade gibi şutunun istikrarsız olduğu bilinen adamlardan yüzdeli sokmasından bana ne.

Allah Allah beni yine şaşırtıyorsun bak! :D Be adam pota altında hangi insan evladı düşük yüzdeli atıyor? Kaldı ki ben orta mesafe şutlarını söylüyorum sen niye pota altından bahsediyorsun? Orta mesafeden attığı şutlar neredeyse bütün süperstarlardan iyi(Ray Allen,Kobe mesela) üçlük yüzdesi kötü. Üçlük yüzdesinin iyi olduğunu iddia eden mi var?

Ha bütün bunları Westbrook'un leş olduğu gerçeğini örtmek için söylüyorsan zaten baştan yanılıyorsun. Westbrook = leş bu playofflarda. Takımın en kötüsü.

Durant ondan daha iyi ama o da çok iyi değil. Bu kadar basit. Konunun da ana teması bu Westbrook'un playofflarda kötü oynaması.

Olayın Westbrook'la alakası yok. Son 13 üçlük şutunu kaçıran Durant'ten girildi bu konuya. Sen kendini haklı çıkartmak için Westbrook'u araya karıştırdın. Tıpkı "şut" dememe rağmen inatla "orta mesafe" diye diretmen gibi. Şu saatten sonra bu konuyu seninle tartışmayacağım çünkü haksız olduğunu kabullenebilecek kadar büyüyememişsin. Büyü de gel karşıma.

Fındık ye ne bileyim ceviz ye belki bir etki yapar sana Serhat. Düzenli kahvaltı falan yap, düzenli yaşa falan belki bir yararını görürsün.

...

Bu gece maç var mı?

Var 04:00'da yine.

Geri
Üst Alt