Batı K. Y.Final | LA Lakers 0-4 Dallas Mavericks

Cevap: Batı K. Y.Final | LA Lakers 0-2 Dallas Mavericks

Yunus gıcıklığına yapıyor.

bunu nerden çıkardın? jordan daha iyi olabilir şüphesiz daha iyidir ama bizim yaşlarda jordanı kaç kişi izlemiştir izlemeden iyi diyordur belki nerden bilecem?

Sadece ortalığı biraz hareketlendirmek istemiştim. :)

Yunus bu mesajınla birlikte gözümde cidden bittin. Bundan sonra basketbol hakkında yazdığın en basit yorumu bile kaale almam imkansız hale gelmiştir.

[video=youtube;J]https://www.youtube.com/watch?v=J***-VX1o_8&feature=player_embedded[/video]

Jordan > Tüm NBA oyuncuları.

Şunu kabul edin ve şu saçma karşılaştırmayı kapatın.

##

Artest'in 1 maç ceza alması kötü olmuş ama haketmiş leş herif. Lakers'ın zaten zaafları var, şimdi daha da kötü oldu. Yinede Kobe gibi bir adam var sahada. Bir şeyler yapıp ilk başta seriyi 1-2'ye getirir. Çok çabuk pes olmaz Lakers. Yılların winnerlığının getirdiği bi alışkanlık var. Smush Parker'lı zamanda bile Suns'a kafa tutmuş bir takımdan bahsediyoruz. Hadi herşeyi geçtim en basit o örnek var.

Oğlum yapmayın lan, barda real konularına dönmesin şu nba topikleri.

bu oyunda kobe ile kimler kıyaslandı saymakla bitmez carter ıverson t-mac ray allen vs. vs.çoğunun durumu ortada kobe yaşında olanlar beşiktaş cola turkalara geldi. kobede ki hırs çalışma disiplin hangisinde var.şimdi de lebron kobeden kıyası var onun da zamanı gelecek anlayacaz

Evinde ilk 2 maçı kaybedip de turu geçen 3 takım var. En son 2005 yılında Dallas başarmış bunu. Lakers da önceden bir kere böyle olmuş galiba diğer takım kim bilmiyorum.

Bence herşey Nowitzki'nin elinde. Çok çok zor dediğimiz şutları, dalga geçer gibi atıyor.. :)

O değil de Umut'un Yunus'un o mesajını yemesi de garip. :SS:

Tamam kapatın ortalık karıştı iyice.

Evinde ilk 2 maçı kaybedip de turu geçen 3 takım var. En son 2005 yılında Dallas başarmış bunu. Lakers da önceden bir kere böyle olmuş galiba diğer takım kim bilmiyorum.

3.maç çok kritik lakers mesajı veremezse alamazsa maçı süpürülür

Galatasaray forumunda lakers 'lı var.Gidin Glatasaray CC 'yi tutun beyler.

Olabilir arkadaşlar herkesin görüşüne saygılı olalım lütfen. Bence Kobe daha iyidir ama başka arkadaşımızın da kendi görüşüdür saygı duyarım. Şimdi bana göre Kobe Jordan'ı top yapıp 3'lük atar ama başkasına göre başkadır yani.

Geri
Üst Alt