Batı K. Y.Final | LA Lakers 0-4 Dallas Mavericks

Cevap: Batı K. Y.Final | LA Lakers 0-3 Dallas Mavericks

[video=youtube;P8pV2v4wNJs]https://www.youtube.com/watch?v=P8pV2v4wNJs[/video]

Özellikle ikinci defada çok fena kalaylıyor Gasol'ü.

Senden Allah razi olsun Zenmaster :016:

.

@Salih: Tekrarlıyorum bu Dallas, Miami'yi dağıtır hele de bir Butler dönerse.

@Salih: Tekrarlıyorum bu Dallas, Miami'yi dağıtır hele de bir Butler dönerse.

Dallas yenebilir Miami'yi ama Miami Lakers gibi olmaz asla. Ayrıca Miami boyalı alan dışını ligin en iyi savunan takımlardan bir tanesi(belki de en iyisi). Yani Dallas'ın belki de en iyi olduğu konulardan bir tanesini ki bu son maçı bu sayede almışlardır. Özellikle Peja'yı hiç savunamadı Lakers.

Miami-Dallas finalde karşılaşsa 4-3 veya 4-2'lik skor olur ama kim alır bilmiyorum.

Dallas yenebilir Miami'yi ama Miami Lakers gibi olmaz asla. Ayrıca Miami boyalı alan dışını ligin en iyi savunan takımlardan bir tanesi(belki de en iyisi). Yani Dallas'ın belki de en iyi olduğu konulardan bir tanesini ki bu son maçı bu sayede almışlardır. Özellikle Peja'yı hiç savunamadı Lakers.

Miami-Dallas finalde karşılaşsa 4-3 veya 4-2'lik skor olur ama kim alır bilmiyorum.

Bak panpoviç, olay şurada bitiyor. Miami'nin zayıf olduğu konular neler;

Oyun kurucu --- Jason Terry-Kidd ve Barea.

Potaaltı --- Nowitzki (ki onu savunabilecek kimse yok Miami'de) , Chandler.

Ayrıca Marion, Deshawn Stevenson, Kidd, Brewer gibi çok iyi dış alan savunmacıları.

Bir de Butler dönerse ki ben 2. tura yetişir diye duymuştum playofflardan önce ama şu anda durum ne bilmiyorum, Dallas'ı ancak Boston(eski Boston),Chicago ya da belki Memphis gibi bunaltıcı savunma yapan takımlar durdurabilir.

Bu ne lan :SS:

Sen Miami savunmasını küçümseyerek baştan bitirdin olayı.

All-around bir defansı yok Miami'nin, potaaltında en iyi savunma opsiyonu olarak Joel Anthony'e güvenmeleri zaten anlatıyor herşeyi.

All-around bir defansı yok Miami'nin, potaaltında en iyi savunma opsiyonu olarak Joel Anthony'e güvenmeleri zaten anlatıyor herşeyi.

O küçümsediğin adam Boston'un pota altında etkili olmasını engelledi. İçeri drive eden adamlara çok iyi bloklar vs... koyuyor. İyi bir tehdit. Dallas'ın pota altında tek üstün tarafı Nowitzki ama onun karşısında da nal toplamayacak adam Bosh var. Bosh belki fiziken avantajlı olmayabilir ama bir Gasol gibi mücadele etmemezlik vs.. hiç yapmaz. En kötü gününde bile mücadelesiyle katkı verir. Chandler desen teknik değil. Fiziken üstün olabilir ama karşısında çok iyi mücadele eden bir pota altı olacak. Böyle anlarda teknik çok önemli oluyor ki Nowitzki'yi de ayrı yapan bu zaten. İstediği kadar mücadele falan olsun pota altında teknik bir adam. Chandler bu özellikte değil.

James Jones-Lebron James-Wade üçlüsü de NBA'in en iyi dış alan savunucu üçlüsü. O saydığın Kidd, Terry ve Marion bir yere kadar etkili olur ki bunlar içerisinde ceza şutlarını sokacak Kidd ve Terry bir nebze olsun etkili olur Marion'ı saymıyorum bile.

Ayrıca Butler bu saatten sonra dönse ne olur dönmese ne olur. Miami'de de Haslem dönecek ama hiç bir faydası olmaz bu saatten sonra bu iki adamın da.

Bunları ne kadar yazarsak yazalım hiçbirinin önemi yok. O gün sahada verilecek mücadele her şeyi belli edecek. Bir tarafta Nowitzki varsa diğer tarafta da Wade ve Lebron var. İstenildiği kadar iyi savunma yapılsın bu adamları bir yere kadar tutabilirsin.

Seri 4-3 veya 4-2 biter kimin kazanacağını o gün saha içindeki mücadele ve şans faktörü belirler. Bir bakarsın iki takımda finale çıkamayabilir. Bunları konuşmak için erken. Gelsin o günler konuşuruk.

Dallas 4-1 Miami. Ahan da yazdım buraya.

Beyler bostoni çabuk silmissiniz, we never give up, bence daha seri bitmedi.

Buranın moderetörü neden mesajımı siliyor?

adam ol önce, öyle gel. insan gibi seriyi tartışacaksan konuşalım, olayı kişisel kavgaya çevirme.

Bu saatten sonra çevirmek çok çok zor.

adam ol önce, öyle gel. insan gibi seriyi tartışacaksan konuşalım, olayı kişisel kavgaya çevirme.

Öncelikle benim yaptığım bir espri, iki GS taraftarı birbirine takılamayacak mı? Yazdığım mesajda ne hakaret var,ne de kötü bir üslup.

Ayrıca bana ne Lakers'dan ,Dallas'tan maksat eğlence olsun,muhabet olsun. Yani bir nevi zeytin dalı. Bu kadar negatif olmaya gerek yok.

Öncelikle benim yaptığım bir espri, iki GS taraftarı birbirine takılamayacak mı? Yazdığım mesajda ne hakaret var,ne de kötü bir üslup.

Ayrıca bana ne Lakers'dan ,Dallas'tan maksat eğlence olsun,muhabet olsun. Yani bir nevi zeytin dalı. Bu kadar negatif olmaya gerek yok.

Gereksiz gerginlik yaratan bir usluptu, ilkinde gerçekten güldüm ama uzatmana gerek yoktu, neyse uzamamalı, haklısın.

Popstar Tarkan ve Superman Merih. Helal olsun gençler.

Geri
Üst Alt