Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

Bunların ikisi de iyiliğin tarafında değil mi neyin kavgasını ediyor bunlar. Karı kız olmadığı kesinde ne?

batman = order in chaos /saturn
superman = sun god/crestos/inner spirit

superman'in logosunu batman'inkinin icine hapsetmisler dikkat edecek olursaniz

Superman Batmani 5 saniyede öldürür

Qarizma konusunda Batman > Superman tho

saçmalık batmanın devamını çekin böyle boş senaryolarla uğraşacağınıza

Bunların ikisi de iyiliğin tarafında değil mi neyin kavgasını ediyor bunlar. Karı kız olmadığı kesinde ne?
Injustice serisi var. Orada bu zırhı giymese de aralarında husumet çıkıyordu. Superman bazı olaylar neticesinde kafayı cozutup düzeni sağlamak için baskıcı bi diktatör olmaya başlamıştı. Kendi askerleri filan oldu. Korkuyla yönetti ama neticesinde suç ve savaş namına bir şey kalmadı. Batman reyizin de anarşist kişiliği tabi buna müsade etmedi. Farklı kutuplara ayrıldılar vs vs. Senaryo ona benziyor biraz.

Iyiki Bale Batman olmamis, bu adami american psycho filiminde iliskiye girerken, aynada kendini izlediginden beri böyle bir kahraman karakterine yakistiramiyorum. 1.90 boyu ile Ben Affleck iyi oturmus role.

Bu filimde Superman´i keske Arnold Reis oynasaydi...

arnold-schwarzenegger-shirtless-buff-cannes-02.jpg

O seri çok iyi bi batman serisi değildi..Çok iyi bir film serisiydi ama ne Bale batmandi ne batman batmandi. Bir tek joker jokerdi. Müthiş filmlerdi ama onun hakkını verelim

Bencede filimin begenilmesi, Batman ile pek alakali degildi zaten. Müthis bir story yapmislar, ancak Batman efsanesi ile pek alakali degil gibiydi. Batman bir nevi hep ikinci planda kaldi.

Bencede filimin begenilmesi, Batman ile pek alakali degildi zaten. Müthis bir story yapmislar, ancak Batman efsanesi ile pek alakali degil gibiydi. Batman bir nevi hep ikinci planda kaldi.
Aynen. Tamamen bir Nolan harikası idi. Batmanin müthiş dövüş yeteneklerinden kesitler yoktu, dövüş sahneleri çok kısırdı hep. Ayrıca müthiş dedektifliği de ön planda değildi. Bale ne kadar iyi oyuncu olursa olsun çizgi romanlardaki batman ile hiç alakası yoktu. İnsanlar Ben Affleck'i beğenmiyor ama sanki bu rol için yaratılmış bi tipi duruşu fiziği var

Aynen. Tamamen bir Nolan harikası idi. Batmanin müthiş dövüş yeteneklerinden kesitler yoktu, dövüş sahneleri çok kısırdı hep. Ayrıca müthiş dedektifliği de ön planda değildi. Bale ne kadar iyi oyuncu olursa olsun çizgi romanlardaki batman ile hiç alakası yoktu. İnsanlar Ben Affleck'i beğenmiyor ama sanki bu rol için yaratılmış bi tipi duruşu fiziği var

Affleck li batman çok daha karizma olmuş bale nin oynadıgı Batman ezik bir karakterdi.Buradakinde baya baskın rolde.

Affleck Batman sevgimin icine edecek. Ulan baska adam mi yoktu da bu hiyari sectiniz begendiniz ey gerizekali yapimcilar.

Iyiki Bale Batman olmamis, bu adami american psycho filiminde iliskiye girerken, aynada kendini izlediginden beri böyle bir kahraman karakterine yakistiramiyorum. 1.90 boyu ile Ben Affleck iyi oturmus role.

Adam girdigi her Rolün hakkini veriyor Makinist Rolü icin 20kg zayiflayip bir sonraki filminde Süper bir Body ile karsimiza cikabiliyor.
Equalibrium filmini izledinmi? Terminator 4ü? Adam gercekten cok iyi oynuyor ve Batman rolü onun hayatinin rolü oldu.
Bu adama ancak sapka cikarilir.

Adam girdigi her Rolün hakkini veriyor Makinist Rolü icin 20kg zayiflayip bir sonraki filminde Süper bir Body ile karsimiza cikabiliyor.
Equalibrium filmini izledinmi? Terminator 4ü? Adam gercekten cok iyi oynuyor ve Batman rolü onun hayatinin rolü oldu.
Bu adama ancak sapka cikarilir.

Bu filimlerin arasindan hic birini seyretmedim. Arnoldsuz Terminator benim gözümde yoktur, terbiyesizliktir. Dedigim gibi, benim onun üzerine olusmus algimi düzeltemez hic bir zaman Bale. O gidip, ayna önünde oynasin, terbiyesiz sapik...

Ben açıkçası nolan'ın batman'ini sevmemiştim hatta bale çok içine dönük çok pasif bir karakteri oynamıştı , gay bile denebilir.

Ama senaryo kurgu güzeldi ve filmler çok tuttu.Bale de rolünün hakkını verdi , yine de ben farklı bir batman hayal ediyorum.Neyse batman zaten çok haz aldığım bir karakter değil.

Batman'in en büyük zaafı onuru iken Superman'in ise hoşgörüsüdür zannımca.
Dram ağırlıklı sahnelere hazır olun derim.

Geri
Üst Alt