Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

Böyle şeyler yapmasalar iyi olacak. Sonra zaman geçmiyor.

Nolan zaten mevcut yapımcılar arasında. Bale ise öyle anam babam bir batman değildi

bale üstüne değildi film ondan sana öyle geldi batmani arka plana attı hep nolan, nolanın olduğunu bilmiyordum güzel ama directed by mı o önemli

100 yılın filmi. Heyecanla bekliyorum.

bale üstüne değildi film ondan sana öyle geldi nolanın olduğunu bilmiyordum güzel ama directed by mı o önemli
Nolan kendi Batmanini yarattı. Bale müthiş bir oyuncu Aflleckle kıyas götürmez lakin işte Nolanın üçlemesi müthiş bi üçlemeydi fakat tam Batman filmi diyemeyiz. Snyder ise tamamen çizgi romanı uyarlıyor. Oyuncu seçimleri suit seçimleri filan tamamen çizgi filmlere göre. Yani tam bir Batman göreceğiz.

Lex supermanin beynini mi yikiyor yada degisik bir kryptonit mi kulaniyor supermani kontroll etmek icin neyin nesi hala anlamis degiilm

Batman >>> Superman her türlü :coffee:

muck.png

şu hareketin kriptonitlisini yapsın superman'in S si kalmaz yere seriliverir :D

harika fragman . Ben affleack müthiş olmuş. Wonder woman için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

3 saat falan olur herhalde. Offf dayanamıyorum daha kaç ay var yaff.

biz aslinda ölümüne dark knightliyiz ama bu kez man of steeli tutacagiz
o ceneyi görünce sinir oluyorum ben ins agzini yüzünü kirarlar filmde

Ben Affleck efsane olmuş gerçekten bu role.En iyi Batman bu olacak bence.

KM0lkM2o.jpg

bi obez batmanimiz eksikti
tüm karizmasi yerle bir olmus

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

christian bale kalmaliydi

ben affleck iyi aktör de bu tip filmler için uygun degil

KM0lkM2o.jpg

bi obez batmanimiz eksikti
tüm karizmasi yerle bir olmus

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk
Bu filmde Batmanin The Dark Knight Returns çizgi romanındaki hali canlandırılacak. Obezlikten ziyade 50 yaşlarında emeklilikten dönmüş daha iri bir Batman olacak. Batman solo filmleri için bence zayıflayacaktır Ben Affleck

Son düzenleme:
Bu filmde Batmanin The Dark Knight Returns çizgi romanındaki hali canlandırılacak. Obezlikten ziyade 50 yaşlarında emeklilikten dönmüş daha iri bir Batman olacak. Batman solo filmleri için zayıflayacaktır Ben Affleck
Joker olmadan bu film nasıl çekildi asıl ben onu merak ediyorum. Batman için en kritik karakter o çünkü bu konuda.

Geri
Üst Alt