- 29 Şubat 2012
- 13.438
- 1.310
- 1.468
Böyle şeyler yapmasalar iyi olacak. Sonra zaman geçmiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nolan zaten mevcut yapımcılar arasında. Bale ise öyle anam babam bir batman değildi
Nolan kendi Batmanini yarattı. Bale müthiş bir oyuncu Aflleckle kıyas götürmez lakin işte Nolanın üçlemesi müthiş bi üçlemeydi fakat tam Batman filmi diyemeyiz. Snyder ise tamamen çizgi romanı uyarlıyor. Oyuncu seçimleri suit seçimleri filan tamamen çizgi filmlere göre. Yani tam bir Batman göreceğiz.bale üstüne değildi film ondan sana öyle geldi nolanın olduğunu bilmiyordum güzel ama directed by mı o önemli

güzel yakalamışsınneden bukadar heyecan yapıldıki yıllar önce haberi verilmişti halbuki
https://www.youtube.com/watch?v=1tGXEATdxIc
![]()
Bu filmde Batmanin The Dark Knight Returns çizgi romanındaki hali canlandırılacak. Obezlikten ziyade 50 yaşlarında emeklilikten dönmüş daha iri bir Batman olacak. Batman solo filmleri için bence zayıflayacaktır Ben Affleck![]()
bi obez batmanimiz eksikti
tüm karizmasi yerle bir olmus
Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk
Bu filmde Batmanin The Dark Knight Returns çizgi romanındaki hali canlandırılacak. Obezlikten ziyade 50 yaşlarında emeklilikten dönmüş daha iri bir Batman olacak. Batman solo filmleri için zayıflayacaktır Ben Affleck