- 4 Ağustos 2009
- 90.755
- 71.948
- 5.188
Temmuzda dvdsi cikacak torrentten indirir izleriz gitmeye gerenk yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Filmi henüz izleme şansım olmadı,yarın izleyeceğim.Fakat birkaç komik yorum üzerine yazma ihtiyacı hissettim buraya.Bu filme çocuk filmi diyip marvel filmlerini övmek?Biraz da gülelim.Bale ve Nolan denmiş.Kendi içerisinde ne kadar iyi filmler olsa da ne filmlerin Dc evreniyle ne de Bale'in Batmanle uzaktan yakından alakası yok.İyi bir çizgi roman takipçisi olarak komik buluyorum bu yorumları.Batmanin iriliğinden şikayet edenler de Dark Knight Returns'ü izleyebilir.Batman ve suiti direkt oradan alıntı.Dövüş sahnelerinden birşey beklemeyin denilmiş,final trailerın başındaki sahneyi baz alarak konuşacaksam efsane idi o sahne,Arkham serisindeki gibiydi ,umarım devamlılığı vardır.Zack Snyder'e güvenim tam,çizgi romanlardan yürüyor,metin yazarları ve çizerlerle beraber iş yapıyor ve Watchmeni yapmış bu adam.Umuyorum beklentim boşa çıkmaz yarın.
Hocam bu konuda hataları izleyicilere yüklemek biraz yanlış sanki. Çok büyük bir hikayeyi hiç bir alt yapı oluşturmadan sunmak,DC resmen saçmaladı bu konuda. 1 superman ve hiç bir Batman filmi yapmadan direk sert giriş yaptılar. Resmen gişeye oynadılar. Bu da büyük hata. Marvel mesela 10 filmden sonra Civil War hikayesine girdi. Çizgi romanlar ile hiç yakın olmayan insanlar bile bir fikir üretebilir halde şu an.
Batmanin suitine sumocu benzetmesi yapan bir hrboya sorup öyle mi konuşayım yani?Bu çıkarımı yapmak için filmi izlememe gerek yok zaten doğrusunu biliyorum ve filmde onun kullanıldığını.Yorumda da trailer kadar biliyorum umarım genele yaymışlardır dedim,okuduğumuzu anlayalım.Adam izlemeden savunmaya geçmiş pohahahahahahah.Trailerdan ibaret o sahne.Git izle sonra konuş
Filmi henüz izleme şansım olmadı,yarın izleyeceğim.Fakat birkaç komik yorum üzerine yazma ihtiyacı hissettim buraya.Bu filme çocuk filmi diyip marvel filmlerini övmek?Biraz da gülelim.Bale ve Nolan denmiş.Kendi içerisinde ne kadar iyi filmler olsa da ne filmlerin Dc evreniyle ne de Bale'in Batmanle uzaktan yakından alakası yok.İyi bir çizgi roman takipçisi olarak komik buluyorum bu yorumları.Batmanin iriliğinden şikayet edenler de Dark Knight Returns'ü izleyebilir.Batman ve suiti direkt oradan alıntı.Dövüş sahnelerinden birşey beklemeyin denilmiş,final trailerın başındaki sahneyi baz alarak konuşacaksam efsane idi o sahne,Arkham serisindeki gibiydi ,umarım devamlılığı vardır.Zack Snyder'e güvenim tam,çizgi romanlardan yürüyor,metin yazarları ve çizerlerle beraber iş yapıyor ve Watchmeni yapmış bu adam.Umuyorum beklentim boşa çıkmaz yarın.
Batmanin suitine sumocu benzetmesi yapan bir hrboya sorup öyle mi konuşayım yani?Bu çıkarımı yapmak için filmi izlememe gerek yok zaten doğrusunu biliyorum ve filmde onun kullanıldığını.Yorumda da trailer kadar biliyorum umarım genele yaymışlardır dedim,okuduğumuzu anlayalım.
Dark Knight Returns film değil,efsane DC çizeri Frank Millerın çizgi romanı.Aynı hikayenin animasyonu falan var.Gülebilirsin gülmesinede.. "Dark Knight Returns" neyin nesidir? Öyle bir Batman filmini bugüne kadar hiç duymamıştım, kendi şahsi prodüksiyonunmu?
Bu arada iyi seyirler, tam sana göredir Batman vs Superman...
Dark Knight Returns film değil,efsane DC çizeri Frank Millerın çizgi romanı.Aynı hikayenin animasyonu falan var.![]()
Teşekkürler bu arada ,tam bana göre tabiki filmin birşeylerden haberdar olan izleyicilere ihtiyacı var.
Abartma falan yok suit birebir söylediğim çizgi romandan alıntı,hala boş boş iddia edecek misin yoksa üşenmeyip sayfa sayfa çizgi romandaki suit çizimlerini koyayım mı buraya?Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.Filmi istediğin kadar eleştir banane daha izlemedim bile dediğim gibi ne senaryosundan haberim var ne olay örgüsünden.Fakat filmin kullandığı çizgi roman öğelerine boş boş sallandığı zaman bir bok biliyormuşsun gibi o zaman cevap verme gereği hissediyorum.Zırhının elbette kalın olacağını söyledim.Adam Superman ile dövüşüyor ama abartılmış.Çizgi romanda da böyle bir olay yok.Mal gibi yorum yapıp hırbo diyeceğine önce filme git sonra yorum yap.Zaten yapacağın yorum belli aslında gitmene de gerek yok.Bu kafayla devam et
Abartma falan yok suit birebir söylediğim çizgi romandan alıntı,hala boş boş iddia edecek misin yoksa üşenmeyip sayfa sayfa çizgi romandaki suit çizimlerini koyayım mı buraya?Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.Filmi istediğin kadar eleştir banane daha izlemedim bile dediğim gibi ne senaryosundan haberim var ne olay örgüsünden.Fakat filmin kullandığı çizgi roman öğelerine boş boş sallandığı zaman bir bok biliyormuşsun gibi o zaman cevap verme gereği hissediyorum.Malın tillahı sensin bu arada pohahahahaha yazmakla olmuyor bu işler argüman görelim.
Önce filmi izle öyle gel.Film içindeki hal,hareket ve görünüşüne göre suitinin eleştirisini yapıyorum.Fragman izleyip fotolara bakıp yorum yapma.
Daha önce film tartışması yaptım da filmi izlemeden ne savunduğu belli olmayanını ilk defa görüyorum.Sen bu konunun başına git de ne kadardır bu filmi bekliyoruz yorumları oku.Sen benim neyi bilip neyi bilmediğimi nereden biliyorsun
Bi de argümanını görelim yazmış hahahah.Cevap verirsen de dönmeyeceğim boşa yorum yapma o yüzden.
Filmi izledik geldik yorumumuzu yapıyoruz adam saldırıyor.
Sığır gibi fanlık yapacağınıza doğru düzgün eleştiri yapın da bari justisce league filmi bi ihtimal güzel olur
O ilk yazdığın cümleye senin de bildiğin başka bir mecradan cevap verirdim de neyse.İşin gücün tahrik bir cevap veren diğer arkadaşa bak bir de kendine.Hala neyi savunduğuma bile kafan basmamış ,neyse şaşırmadım.Retarded.Önce filmi izle öyle gel.Film içindeki hal,hareket ve görünüşüne göre suitinin eleştirisini yapıyorum.Fragman izleyip fotolara bakıp yorum yapma.
Daha önce film tartışması yaptım da filmi izlemeden ne savunduğu belli olmayanını ilk defa görüyorum.Sen bu konunun başına git de ne kadardır bu filmi bekliyoruz yorumları oku.Sen benim neyi bilip neyi bilmediğimi nereden biliyorsun
Bi de argümanını görelim yazmış hahahah.Cevap verirsen de dönmeyeceğim boşa yorum yapma o yüzden.
Filmi izledik geldik yorumumuzu yapıyoruz adam saldırıyor.
Sığır gibi fanlık yapacağınıza doğru düzgün eleştiri yapın da bari justisce league filmi bi ihtimal güzel olur