Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

Nolan çıtaya çok yükseltmişti zaten. Henüz izlemedim ama Nolan'ın Batman serisi çok daha yetişkinler içindi. İzleyicileri sadece dövüş sahneleri ile etkilemeye çalışmıyordu. Derin mesajları ve konusu ile efsane olmuştur.

Fragmandan zaten az çok anlamıştım beklentilerin altında kalacağından. Neyse yinede izleriz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Batman filimde iyi ama Filim genelde kötü.....Civil War bunu üce katliyacak gibime geliyor.....

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Önümüzdeki hafta nete düşer zaten. İzleriz.

giphy.gif

Sinematik evrende Marvel'ın gerisinde kalan DC için iyi bir filmdi. Ciwil War'dan iyi olma ihtimali yok bana göre çünkü onun altyapısı bu filmde yok. Justice League için de iyi bir adım atmışlar. DC karakterleri bana soğuk gelirdi ama film iyi diyebilirim.

İzlemiş bulunmaktayım. Söylenecek bir şey yok. Zack Snyder'in mastürbasyon malzemesi olmuş güzelim hikaye.

Marvel filmleri daha eğlencelik, esprili kahramanları var, çok sert değil. DC kahramanları superman ve batman daha karanlık karakterler ve duyguları daha ön planda. Yada zack böyle yansıttı Ben bu tarzı seviyorum. Film de güzeldi. Dram ve aksiyon iyi harmanlamışlar. Supermanın duygusal yönü ve batmanın nefreti iyi yansıtılmış.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nolan çıtaya çok yükseltmişti zaten. Henüz izlemedim ama Nolan'ın Batman serisi çok daha yetişkinler içindi. İzleyicileri sadece dövüş sahneleri ile etkilemeye çalışmıyordu. Derin mesajları ve konusu ile efsane olmuştur.

Fragmandan zaten az çok anlamıştım beklentilerin altında kalacağından. Neyse yinede izleriz

Sent from my iPhone using Tapatalk
Nolan genel izleyiciye hitap etti o filmlerde zaten felsefik yönünün kuvvetli olması da bununla alakalı klasik Nolan tarzı ama karakterin çıkış noktası ile pek ilgisi yok.

Bu film çizgi roman serisinin bir uyarlaması o yüzden genele hitap etmiyor zaten. Beğeni konusunda bu kadar uç fikirler olması da bu yüzden kanımca.

Filmin ilk yarısında çok ciddi kopukluklar var.Bluraylerdeki extraların büyük kısmı bence ilk bölüm ile ilgili gelecek

12932991_10154590112776840_6774002507769498449_n.jpg

Aksama bende izleyemeye gidecegim :)

5-6 gün önce nete düşmüştü. Bugün de daha net görüntü olarak düşmüş. Altyazılı ve dublajlı seçenekleri mevcut.

Akşama izlerim muhtemelen.

çok borum boktan bir filmdi bu kadar amaçsız hele sonu bu kadar malca biten başka bir film görmedim.Tamamen gişe hasılatı için yapılmış alelade bir film.

filmin iq duzeyi 30 falan

5-10 yas arasi icin cekilmemisse elestirme zahmetine girmeye degmeyecek kadar kotu.

o kadar mı kötü ya :/ sinemasına gitmedim dün malum sitelerden 6.22 gblık dosyayı indirdim ve türkçe altyazıyıda yapıştırdım. 6.22gb'nin hatrına izlerim izlersem :)

Batman Superman Spiderman filmleri yapmamaları dileyiğlen artık sektörü rahat bırakın haramiler

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben affleck in batman tarzını ben beğendim.

Onun dışında kurgu çok zayıf ama böyle ütopik bir hikayede zaten nasıl bir kurgu beklenebilir ki

Yönetmen yetersiz kalmış ona katılıyorum

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

batman v supermanin ultimate cutini izledim simdi
3 saat sürüyor
sinema versiyonuna göre biraz daha elle tutulur yanlari var
bu kez gercekten bir filme benzemis ama diger sikintilar ve sacma diyaloglar hala mevcut

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt