GSC Anket Batshuayi Alınsın mı?

Batshuayi Alınsın mı?

• Kullanılan toplam oy
    213
  • Anket kapatılmış .
Sırf şu videodan yapılacak editler için bile alınsın.

Zaha konusunu aç gitmeli diyorum zaten.. BAY geldi işin rengi değişti bende ama Kerem kesin gitsin..

Benim gibi bir çok taraftarın Kerem'e tahammülü yok..
Para kazandiracaksa gidebilir tabi

Kalirsa da yine 20-25 gol katkisi yapip takintili taraftarlari kudurtur

Win win

Eğer Avrupada ses getirmek istiyorsak bu fiyatlara alışmalıyız. (2)

kriter bitli ligimizse batsu alınabilir ama kriter CL ise yetersiz.
biz genelde iyi forvetlerle çalıştık .(drogba gibi ) batsu bunlara nazaran iki tık aşağıda kalıyor.
yedek golcülük için alınmışsa fiyat da şişme değilse olabilir.
bu adam bir hafta var diğer hafta hayalet gibi geziniyor.
ben hayır oyu verdim çünkü fener'in yedek adamı değil bize direk ilk 11 forveti lazım. icardi kampa falan katılmaz seneye hepten postu serer.

Bedava müthiş hamle, diri forvet. Çok çok iyi oldu. Yedek olup bu denli gol katkısı vermesi kalitesini gösterir.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Icardiyin yerine mi geliyor? Dursun onu bankalar birligi kanka deyip satip belese Batshuayi cekecek seviyede bir adam.

Alinmali. Fener de 7m maasli Dzeko'yu yedek forvet yapsin. Bats iyi topcu, Fener icin kan kaybi olur. Bos yaygara yapmayin, pragmatik bakin olaya 😁

Neden alınmasın ? Hocanın sistemine çok uygun. Pressci bir oyuncu aynı zamanda kontra atak oyunlarında daha etkili. Bu sebeple Okan hoca direk onay vermiştir bu transfere. Ayrıca Bakambu gibi kapalı kutu değil. Adamın ne vereceği belli. Maliyete takılmayın bu kalitede bir oyuncuyu bonservisiyle alsan 10 milyon euro ödersin zaten.

tam bir demokrasi şöleni havasında geçen oy verme işlemi sona erdirilmeli artık

Hayırlı olsun ne vereceği belli bir adam. Erkenden Forvet hattını tamamladık. Şimdi diğer bölgelere daha net odaklanabiliriz.

Konuşulan 7-8 milyon imza parası üzerinden hayır demiştim. Toplam yıllık maliyeti 4 ü geçmeyecekse iyi iş olur.

Bence anket değişmeli. Faydalı olur mu-olmaz mı olmalı. Alınmış çünkü.

Geri
Üst Alt