Onur Bayraktar
Parçalı Üye
- 21 Şubat 2020
- 4.331
- 3.754
- 603
hayır , kader mahkumu batshuayi oradaTrabzon'da tarfatarlara saldıranlardan biri Bathsuayi miydi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayır , kader mahkumu batshuayi oradaTrabzon'da tarfatarlara saldıranlardan biri Bathsuayi miydi?
KorkmaEn son alper potuka bu kadar yukselmistin
Korkuyorum
Bats başarılı olamazsa Recep’i ihraç edicem bu arada, konuda belirteyim.
Yabancı bir oyuncunun ülkeye alışması, takım arkadaşlarına alışması uzun bir süreç. Mertens in de kadroda olduğunu düşünürsek hemşehrisi olarak çok çabuk olur adaptasyon süreci... Baskı yapabilecek bir oyuncu olduğunu da düşünürsek ben faydalı olabileceğini düşünüyorum. Maaşı da 2 seviyesine çekersek çok iyi olur...hoca dizilişi değiştirmez. yani tek forvet oynamaya devam. yedek oturacak adama 3m vermek acaba dedirtse de, sezona nedüğü belirsiz yedek ama az para kazanan adamla da girmek ciddi risk. yedek için fazlasıyla yeterli adam batshuayi. memleketi de biliyor. uyum sorunu yasamaz. o yüzden risksiz nokta atıs transfer olur diyorum.
fb de 3. forvet konumuna geldiği için ayrılmak istiyor muhtemelen. geçen sene iyi sezon geçirmesine rağmen hala yokmus gibi davranılıyor. daha da ötelendi hatta. bu yüzden fbden az bile versek alırız. tabi kafasında top oynamak varsa. diğer türlü 3.adam olarak bekler kenarda.