GSC Anket Batshuayi Alınsın mı?

Batshuayi Alınsın mı?

• Kullanılan toplam oy
    213
  • Anket kapatılmış .
30-31 yasinda olan fenerin eskisine 12M yatirim yapmak nekadar mantikli. Hem yasli hem de yedek bir oyuncuya bu yatirimi yapmak nekadar dogru?

Git belcika hollanda liglerinden gencecik birini al daha iyi.

Son düzenleme:
Boklu derenin kalbinden oyuncu mu söküp alıyoruz şimdi?

Bence bu işin içinde hala bir kahpelik olabilir.

Forvetin icardi yedeği bats.

Cl de top 10 seviyesinde bir düzeye cikmis oluruz zannimca. Buna hayır demek zor biraz.

Alınacak kaliteli 8 ve 10 numaralar ile toreria birleşince orta sahamız yine top 10 seviyeye çıkabilir.

O yüzden bats tercihi bizi transferde 2. Forveti arama zahmetinden kolayca kurtarabilir.

Muadili bir forvete vereceğimiz bonservis çok yüksek olur + maaşı da 2 milyondan az olmaz + fener bonservis harcamak zorunda kalır. o nedenle= alınsın.

Uygunsa alınsın evet dedim o yüzden...

hoca dizilişi değiştirmez. yani tek forvet oynamaya devam. yedek oturacak adama 3m vermek acaba dedirtse de, sezona nedüğü belirsiz yedek ama az para kazanan adamla da girmek ciddi risk. yedek için fazlasıyla yeterli adam batshuayi. memleketi de biliyor. uyum sorunu yasamaz. o yüzden risksiz nokta atıs transfer olur diyorum.

fb de 3. forvet konumuna geldiği için ayrılmak istiyor muhtemelen. geçen sene iyi sezon geçirmesine rağmen hala yokmus gibi davranılıyor. daha da ötelendi hatta. bu yüzden fbden az bile versek alırız. tabi kafasında top oynamak varsa. diğer türlü 3.adam olarak bekler kenarda.

Evet dedim ama imza parası falan 7/8 verilicekse hayir

hoca dizilişi değiştirmez. yani tek forvet oynamaya devam. yedek oturacak adama 3m vermek acaba dedirtse de, sezona nedüğü belirsiz yedek ama az para kazanan adamla da girmek ciddi risk. yedek için fazlasıyla yeterli adam batshuayi. memleketi de biliyor. uyum sorunu yasamaz. o yüzden risksiz nokta atıs transfer olur diyorum.

fb de 3. forvet konumuna geldiği için ayrılmak istiyor muhtemelen. geçen sene iyi sezon geçirmesine rağmen hala yokmus gibi davranılıyor. daha da ötelendi hatta. bu yüzden fbden az bile versek alırız. tabi kafasında top oynamak varsa. diğer türlü 3.adam olarak bekler kenarda.
Yabancı bir oyuncunun ülkeye alışması, takım arkadaşlarına alışması uzun bir süreç. Mertens in de kadroda olduğunu düşünürsek hemşehrisi olarak çok çabuk olur adaptasyon süreci... Baskı yapabilecek bir oyuncu olduğunu da düşünürsek ben faydalı olabileceğini düşünüyorum. Maaşı da 2 seviyesine çekersek çok iyi olur...

Geri
Üst Alt