GSC Anket Batshuayi Alınsın mı?

Batshuayi Alınsın mı?

• Kullanılan toplam oy
    213
  • Anket kapatılmış .
Bugün Batshuayi, yarin bir gün karılarını altlarından alacağız.

Maddi tarafı göreceli bir olay yani kimlere kimlere ne paralar verdik daha 6 ay önce Dubois'in maaşını ödeyerek yollayıp Aurier'i alıp ne sahada ne masada verim alabildik o yüzden maddi kısımlara takılmıyorum.

Bats aldığı süre ve yaptığı skor bakımından Gomis ayarında bir oyuncu. 4.422 dakika oynamış Türkiye liginde bu da yaklaşık 50 maç yapıyor ve 38 gol 7 asist yapmış bunlar çok iyi değerler.

Önümüzde Jeremain Lens, Rashica ve Babel örnekleride var bundan dolayı biraz mesafeliyim ama kağıt üzerinde çok iyi bir hamle yani hiç bir şey olmasa bile Fenerbahçe çok ciddi güç kaybetti.

Auvvv çalım attık muhabbeti yapmak için trollerine gazlatıyorlar bence sosyal medyada
Zaten biraz uğursuz bir tip nereye gitse olmuyor sanki

Tutarsa maddi tarafı çok önemli değil. Hiç bir şey yapmayan Ndombele Tete Vini Oliveira Midjo Mata Yusuf Aurıer gbii adamlara milyon eurolar harcadık. Tutan oyuncunun maliyeti yerine katkı vermeyen oyuncuların maliyetini konuşmak lazım.

Bonuslar, imza parasi vs. dahil 3 yillik toplam maliyet 12m'un altinda deniyor.
Bu sene FB'den kimi istersin deseler Fred ve Ferdi'den sonra ucuncu siraya yazarim.
Aygir gibi herif, ligi biliyor, yedek kalmayi dert etmez, Mertens var...
Yasi da cok geckin degil.
Diger yandan da senelik 4m, bilemiyorum Altan...

Edit: Cekinerek evet.

Üç sezondur burada uyum problemi yok. Alacağın katkı belli. Tarz olarak farklı bir tip. Maliyet ise yıllık 4m. Batsh performansı alabileceğin 25 yaş altı bir futbolcunun bonservisi en az 10m. Ben son derece mantıklı buluyorum. Hatta bjk sonrası bile gelmesini istemiştim.

Dusunuyorum ediyorum bence gereksiz bir hamle oldu.

Gelecege not, insallah biri beni alintilar ve Batshuayi gelmistir ve cok basarili olmustur ve ben memnuniyetle bunun altinda kalirim. Ancak, beklentim notr.

Dusunuyorum ediyorum bence gereksiz bir hamle oldu.

Gelecege not, insallah biri beni alintilar ve Batshuayi gelmistir ve cok basarili olmustur ve ben memnuniyetle bunun altinda kalirim. Ancak, beklentim notr.
fenere gelen 1. forvet yine sıcarsa bu herif girip macları alır yine kanser oluruz

bu ihtimal kalkmıs oldu

dzeko yedek duramaz zaten

durursa 40 yasında herif formu iyice düşer

sual : şuayipe 3 yıllık contrat ve bu kadar $$$ vermek yapılabilecek en ii iş mi

cewap : deil

hadi 2+1
yıllık 2.5 + bonus kabul ediosa gelsin

awrupada yarısını göremez bu contratın

Geri
Üst Alt