Batshuayi, Fenerbahçe’de

nasi bi stye ihtiyaci var peki fenerin
Ben gomezin gelmesini istedim izlediğim için biliyorum herif takozun önde gideni bilerek almadı bence yalı koç
Misal.bahsi geçen Serdar azmon gerçekten komple.forvet bok atılacak yani yok bize bile isterdim bunlara fizikli ama.skorer golcü lazım takoz forvet alirlarsa yine çok soverler

Ben gomezin gelmesini istedim izlediğim için biliyorum herif takozun önde gideni bilerek almadı bence yalı koç
Misal.bahsi geçen Serdar azmon gerçekten komple.forvet bok atılacak yani yok bize bile isterdim bunlara fizikli ama.skorer golcü lazım takoz forvet alirlarsa yine çok soverler
valencia itiyle gol atiyolar. serdar komik herif ama bi sekil pivotluk yapabilir idareten. bence sigir forvet tipine de ihtiyac var tsye giden olabilirdi herif az gol atmis ama burasi oluyu diriltme ligi bi anlamda

Bence dort ayak ustune dusmus olurlar o kadar da kotu bi herif degil. Yalniz Chelsea Salernitana'dan bu adam icin €6m bonservis istemis diye okumustum e maasi da €3m bandinda olur bu yani sogus show. Avrupa listesine yetistirmeyi dert etmezlerse daha ucuza alabilirler gerci

Fenerbahçe, Batshuayi için resmi görüşmelere başladı.

Fenerbahçe, Batshuayi için Chelsea’yle görüştü. İngiliz kulübünün istediği bonservis bedeli şu an için yüksek. Fenerbahçe fiyatı aşağıya çekmeye çalışıyor. Görüşmeler devam ediyor.

Fenerbahçe’nin 20 gün önceki teklifi kabul edilmemiş ve transfer görüşmeleri durmuştu. Fenerbahçe, Batshuayi için tekrar devreye girdi ve taraflar arasında görüşmeler sürüyor.

(Haber Global)

Portekizce bilmediği ve yalı Koç'un tercihi olduğu için çoğunlukla yedek kalır Şuayip

Çok saçma goller kaçırdı ama ben oyun içinde etkin olan forvetleri seviyorum.. Açıkçası pek istemem almalarıni

tam aradigimiz hizli teknik forvet, fenere gitmez ama ayni profilde zaten valencian var, fenere asil icardi bizede batshuayi giderdi.

Fenerbahçe, Batshuayi için resmi görüşmelere başladı.

Fenerbahçe, Batshuayi için Chelsea’yle görüştü. İngiliz kulübünün istediği bonservis bedeli şu an için yüksek. Fenerbahçe fiyatı aşağıya çekmeye çalışıyor. Görüşmeler devam ediyor.

Fenerbahçe’nin 20 gün önceki teklifi kabul edilmemiş ve transfer görüşmeleri durmuştu. Fenerbahçe, Batshuayi için tekrar devreye girdi ve taraflar arasında görüşmeler sürüyor.

(Haber Global)
bonservisle falan uğraşma böyle cillop gibi oyuncu bulmuşsun hiç düşünmeyeden kiralayacaksın.

birde zorunlu satın alma opsiyonu koy atıyorum 10 milyon euro .

süper lig tecrübesi var mı ? VAR
siyahi mi ? sapınaa kadar

eee kardeşim all geççç..

Eee Ronaldo için KAP bekliyorlardı Türkiye'nin tek eğlenceleri :ROFLMAO::ROFLMAO:

Batshuayi Fenerbahçe’de

Geri
Üst Alt