Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Iş yapardı bizde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bekleyememNöbet 20 yi bekle Emrah bey
hayır biz de izledik ligde bu adamı, nesi bu kadar övülüyor çözemedim.Bugün şakşaklayanlar 3 hafta sonra dalga geçer bakın görün
Aynen öyle renktas.1 senede kazma ilan edildi ama gayet iyi işler yapacak potansiyeli var maalesef. Sefer i falan alacağımıza bunu alsaydık.
Pırpır forvet adam gol atma sorunu olmasa iş yapar yanında ıyi golcün varsa yardımcı golcu diyebiliriz.hayır biz de izledik ligde bu adamı, nesi bu kadar övülüyor çözemedim.
hahahah
ama gol atma sorunu var işte, mesela bizde iş yapar diyorlar ya, tövbe iş yapmaz bizde.Pırpır forvet adam gol atma sorunu olmasa iş yapar yanında ıyi golcün varsa yardımcı golcu diyebiliriz.
Semih senturk de al veri iyi yapar,etrafını oynatirdi ama 20 golu buldu mu bilmiyorum.batsuayi yararli oyuncu ama mevzu fb gibi sabirsiz bi camia oldugu icin,saha icindeki en ufak olumsuzlugu,gol kacirmasi yedege sürükler.jesus cokta forvet sevdalisi degildi bu salaklar forvet diye tutturmasaKesinlikle iş yapar bok atmaya gerek yok.
Abobakarin girdiği gol pozisyonu sayısının 3 katına girmiş ama atamamis tinerciler de geçen sezon.
Yani 20+ gol potansiyeli olan bir oyuncu üstelik alıyor veriyor yanindakileri de oynatıyor.
Bize gelse de çok iş yapardi kesin.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi