Batshuayi, Fenerbahçe’de

Semih senturk de al veri iyi yapar,etrafını oynatirdi ama 20 golu buldu mu bilmiyorum.batsuayi yararli oyuncu ama mevzu fb gibi sabirsiz bi camia oldugu icin,saha icindeki en ufak olumsuzlugu,gol kacirmasi yedege sürükler.jesus cokta forvet sevdalisi degildi bu salaklar forvet diye tutturmasa
İnşallah berecemez de yedeğe düşer o ayrı konu.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1662114952511.webp

abicim neden ağlıyorsunuz? :asd:

2.el büyük takım topçuları değerinde alınır. Müracaat: Ali Koç.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Pedro ve King tam forvet olmasalar da zaten Şuayip tarzı oyuncular yani ellerindeki profilin bir benzerini aldılar bunun adı panik transferidir
Aynen onlarda fiziksel üstünlük saglayacak herifler hazir olduklarinda,topla da giden tarzdalar.batsuayi o yuzden bana uyumsuz geldi,bu 2si varken.benzer profiller.pedro onunde batsuayi tuhaf olacak

Tam bir yıkık bu adam tam takımını bulmuş bi de bonservis vermişler üstüne :d Ellerindeki forvet sıralaması Valencia>Joao Pedro>Batsuayi>King>Dursun şeklinde sırf transfer yapmak için yapmışlar :d

valencia - batshuayi
pedro

bu üçlü şampiyonluk yarışı için yeterli duruyor. tabi konu şikeciler olunca ronaldo gelse kesin iş yapar diyemiyorum.
batshuayinin bize gelip seferovic veya gomis yerine yedek santrafor olmasını isterdim. oyununa göre 11'de çıkabilirdi.

Sorloth azmoun dembele hayali kurarken suayipin gelmeside büyük hayal kırıklığı kiralıksa yine bir tık iyi

Fener'in şöyle vay be, sürpriz bi adam aldıkları dediğimiz biri neredeyse hiç olmadı son zamanlarda. Rogon, brezilya çetesi, zamanında bizimle adı geçen herifler veya süper lig'in büyüklerinde oynamış eskileri alıyorlar.

Bunlarda Jashua King yok muydu? Ona ne oldu?

Çöp. Boşta kalması rahatsız ediyordu. İlk düşüncemiz diye menajer itelemesi olmadı neyseki.

İyi veya kötü, Birinin beslemesine gerek duymadan gol atan tip adam. Katkı verir bence.

Bonsevis parasını görelim birde bakalım.

3-5 liraya gelmişse iyi iş

kötü oldu bu keşke maxi çöpünü alsalardı bu adam skor katkısı yüksek olmasa bile ileride çok katkı sağlıyor baskı hareketli oyun anlamında

Geri
Üst Alt