- 25 Kasım 2008
- 13.549
- 12.259
- 2.168
Cevap: 0 bonservisli Batuhan mı, yoksa bize en az 10 milyon €'ya patlayacak olan Serc
Sercan Yıldırım
Sercan Yıldırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalite olarak Batuhan
Teknik olarak Batuhan
Fizik olarak Batuhan
Hava hakimiyeti olarak Batuhan
Şut tekniği olarak Batuhan
Kısacası disiplin, mütevazilik ve iş ahlakı haricinde herşeyde Batuhan Sercandan üstündür.
Bunu istatistiklerindede görebilirsiniz. Kaldıki bu istatislikleri kendini hiç kasmadan disiplinsiz haliyle yapmaktadır ve bu haliyle dahi Sercan'dan skorerdir. Zaten diğer türlü çoktan Avrupa kulüpleri kadrolarına onu yazmışlardı.
Bu iki eksisi yüzünden Beşiktaş'a bile İllallah ettirmiştir.
Fatih Terim bile düzeltemedi adamı.
Bir futbolsever olarak beni ençok üzen adamlardan biridir.
Hakan Şükür'ü yakalayıp belkide geçebilecek tek adamdı ama Sergen kafasında oluşu bunu engelliyor.
Bu yazıdan Batuhan'ı istediğim sonucu çıkarıp cevap yazmayın, bu haliyle Batuhan'dan bize yarar gelmez. Fakat durum böyle diyede Sercan daha yeteneklidir deyip yanlışa düşmeyin.
Kaliteli olarak kesinlikle Sercan, Batuhan'dan daha iyidir. Hızlı ve yırtıcı forvet. Ayrıca fırsatçı. Batuhan'da bu özelliler yok. Ayrıca Sercan hava toplarında da çok iyi. Batuhan'ın Sercan'dan tek artısı fiziği, Sercan'ın fiziği de o kadar kötü denemez.![]()
Batuhanin teknigi Sercanin kisinden iyi mi?
Sallamayin yahu, hos olmiyor.
Görüşünüze saygı duymakla beraber size kesinlikle katılmıyorum. Rakamlar sizin aksinizi söylemekte. Ayrıca Sercan kendini sonuna kadar zorlarken, Batuhan yeteneklerinin ve kapasitesinin bir kısmını kullanarak bu istatistikleri yapmıştır. Ek olarak Sercan ve Batuhan mevki olarak aynı olsalarda stil olarak farklıdırlar.
Herneyse uzatmak istemiyorum bu mevzuyu çünkü Batuhan'ı transfer edelim Sercan'ı etmeyelim diye bir görüşüm yok sadece Batuhan'ın artı ve eksilerini yazdım...[/B]
Renkdaş bende sahada kendini kasmayan bir artiste; takımı için çaba harcayan, mücadeleden yılmayan, savaşan bir adamı tercih ederim..
Yalnızca fikrini söyle ve üslubuna dikkat et. Yoksa gerçekten hoş olmayacak...
10 milyon € verip Sercanı almaya zaten karşıyım. Batuhan da Sercanda iyi futbolcu. 2 futbolcu da aynı karakterde olsa Batuhan derdim. Ama karakteri düzelecekse Batuhan, düzelmeyecekse Sercan.
Hislerime tercüman olmuşsunuz tamamen aynı fikirdeyim. Fakat Batuhan düzelecek diye beklemek gereksiz bir stres olur iyisimi hiç bulaşmayalım Lincoln yeterince gerdi.
Oradaki son cümleyi birdaha okursanız hemfikir olduğumuzu görürsünüz...
Barışa katılıyorum Batuhan şişirilmiş bir balondur. Ayrıca çok agır bir futbolcu bizim Cem Sultanın ne eksigi var? Fazlası var bence