Batuhan mı ? Sercan mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 0 bonservisli Batuhan mı, yoksa bize en az 10 milyon €'ya patlayacak olan Serc

Sercan Yıldırım

Cevap: 0 bonservisli Batuhan mı, yoksa bize en az 10 milyon €'ya patlayacak olan Serc

batuhan küçük takımların büyük topçusu sercan ı alalım daha iyi hem daha karakterli

Kalite olarak Batuhan

Teknik olarak Batuhan

Fizik olarak Batuhan

Hava hakimiyeti olarak Batuhan

Şut tekniği olarak Batuhan

Kısacası disiplin, mütevazilik ve iş ahlakı haricinde herşeyde Batuhan Sercandan üstündür.

Bunu istatistiklerindede görebilirsiniz. Kaldıki bu istatislikleri kendini hiç kasmadan disiplinsiz haliyle yapmaktadır ve bu haliyle dahi Sercan'dan skorerdir. Zaten diğer türlü çoktan Avrupa kulüpleri kadrolarına onu yazmışlardı.

Bu iki eksisi yüzünden Beşiktaş'a bile İllallah ettirmiştir.

Fatih Terim bile düzeltemedi adamı.

Bir futbolsever olarak beni ençok üzen adamlardan biridir.

Hakan Şükür'ü yakalayıp belkide geçebilecek tek adamdı ama Sergen kafasında oluşu bunu engelliyor.

Bu yazıdan Batuhan'ı istediğim sonucu çıkarıp cevap yazmayın, bu haliyle Batuhan'dan bize yarar gelmez. Fakat durum böyle diyede Sercan daha yeteneklidir deyip yanlışa düşmeyin.

Kaliteli olarak kesinlikle Sercan, Batuhan'dan daha iyidir. Hızlı ve yırtıcı forvet. Ayrıca fırsatçı. Batuhan'da bu özelliler yok. Ayrıca Sercan hava toplarında da çok iyi. Batuhan'ın Sercan'dan tek artısı fiziği, Sercan'ın fiziği de o kadar kötü denemez. ;)

Sercan.

hiçbiri...

Sercan oyun olarakda karakter olarak da Batuhandan iyidir o yüzden Sercan

Batuhani Galatasarayda görmek kesinlikle istemiyorum. Ne futbolunu begeniyorum nede kisiligini.

Sercani bu takimda görmekten cok mutlu olurum, cunki hem futbolunu begeniyorum hem kisiligini.

Batuhanin teknigi Sercanin kisinden iyi mi?

Sallamayin yahu, hos olmiyor.

Kaliteli olarak kesinlikle Sercan, Batuhan'dan daha iyidir. Hızlı ve yırtıcı forvet. Ayrıca fırsatçı. Batuhan'da bu özelliler yok. Ayrıca Sercan hava toplarında da çok iyi. Batuhan'ın Sercan'dan tek artısı fiziği, Sercan'ın fiziği de o kadar kötü denemez. ;)

Görüşünüze saygı duymakla beraber size kesinlikle katılmıyorum. Rakamlar sizin aksinizi söylemekte. Ayrıca Sercan kendini sonuna kadar zorlarken, Batuhan yeteneklerinin ve kapasitesinin bir kısmını kullanarak bu istatistikleri yapmıştır. Ek olarak Sercan ve Batuhan mevki olarak aynı olsalarda stil olarak farklıdırlar.

Herneyse uzatmak istemiyorum bu mevzuyu çünkü Batuhan'ı transfer edelim Sercan'ı etmeyelim diye bir görüşüm yok sadece Batuhan'ın artı ve eksilerini yazdım...[/B]

Batuhanin teknigi Sercanin kisinden iyi mi?

Sallamayin yahu, hos olmiyor.

Yalnızca fikrini söyle ve üslubuna dikkat et. Yoksa gerçekten hoş olmayacak...

Görüşünüze saygı duymakla beraber size kesinlikle katılmıyorum. Rakamlar sizin aksinizi söylemekte. Ayrıca Sercan kendini sonuna kadar zorlarken, Batuhan yeteneklerinin ve kapasitesinin bir kısmını kullanarak bu istatistikleri yapmıştır. Ek olarak Sercan ve Batuhan mevki olarak aynı olsalarda stil olarak farklıdırlar.

Herneyse uzatmak istemiyorum bu mevzuyu çünkü Batuhan'ı transfer edelim Sercan'ı etmeyelim diye bir görüşüm yok sadece Batuhan'ın artı ve eksilerini yazdım...[/B]

Renkdaş bende sahada kendini kasmayan bir artiste; takımı için çaba harcayan, mücadeleden yılmayan, savaşan bir adamı tercih ederim..

bence bu sercan hiç de o kadar abartılacak kalitede değil...

medya abartıyor...

batuhan daha yetenekli ama o da biras çapkın :D

Renkdaş bende sahada kendini kasmayan bir artiste; takımı için çaba harcayan, mücadeleden yılmayan, savaşan bir adamı tercih ederim..

Oradaki son cümleyi birdaha okursanız hemfikir olduğumuzu görürsünüz...

10 milyon € verip Sercanı almaya zaten karşıyım. Batuhan da Sercanda iyi futbolcu. 2 futbolcu da aynı karakterde olsa Batuhan derdim. Ama karakteri düzelecekse Batuhan, düzelmeyecekse Sercan.

10 milyon € verip Sercanı almaya zaten karşıyım. Batuhan da Sercanda iyi futbolcu. 2 futbolcu da aynı karakterde olsa Batuhan derdim. Ama karakteri düzelecekse Batuhan, düzelmeyecekse Sercan.

Hislerime tercüman olmuşsunuz tamamen aynı fikirdeyim. Fakat Batuhan düzelecek diye beklemek gereksiz bir stres olur iyisimi hiç bulaşmayalım Lincoln yeterince gerdi.

Barışa katılıyorum Batuhan şişirilmiş bir balondur. Ayrıca çok agır bir futbolcu bizim Cem Sultanın ne eksigi var? Fazlası var bence

Hislerime tercüman olmuşsunuz tamamen aynı fikirdeyim. Fakat Batuhan düzelecek diye beklemek gereksiz bir stres olur iyisimi hiç bulaşmayalım Lincoln yeterince gerdi.

Aynen..

Böyle adamlara bulasmaya hic gerek yok.

Sercan efendi cocuktur. Sercani batuhana degismem.

Oradaki son cümleyi birdaha okursanız hemfikir olduğumuzu görürsünüz...

Zaten karşıt gorusunuzde degilim..Ayrıca Sercan'ın bir artısı daha var, cok zorunlu durumlarda kanatta da kullanabilirsiniz..Cok seri ve patlaması cok iyi..Bursa da bazı maclarda kanatta kullanıldı, Gökhan Gülec'le yer degistirerek..

Sercan da olayın sonunu getirememe gibi bir sorun var, ama görüyorum ki bu sene yavaş yavaş onu da çözmüş..Pasları ya da son vuruşları iyi..

Hala söylüyorum almamız imkansıza yakın ama olursa da ileride büyük paraları satılma ihtimali Batuhan'a göre kat be kat fazla olun bir futbolcu..

Barışa katılıyorum Batuhan şişirilmiş bir balondur. Ayrıca çok agır bir futbolcu bizim Cem Sultanın ne eksigi var? Fazlası var bence

Nereden biliyoruz ki Cem Sultan'ı, ben onu anlamıyorum?

FM mi, paf maçları mı? Nasıl karşılaştırabiliriz ki Cem'le Batuhan'ı?

Zaten bu Batuhan meselesi çok gereksiz, almamız imkansız ki almaya çalıştığımızı da hiç zannetmiyorum. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt