Bayer Leverkusen, Guéla Doué Transferini Bitirdi

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1788184284538.webp
​

Guéla Doué, 30+6 milyon euro karşılığında Bayer Leverkusen’e transfer olmak üzere.

Strasbourg ve Leverkusen, ödeme koşullarını hallettikten sonra Doué sağlık kontrolleri için Almanya'ya geçecek. (Sky DE)

21 Temmuz 2024 | İbrahim Hatipoğlu: “Doué, listemizde yer alan önemli oyunculardan biriydi. Rennes ile prensip anlaşmasına varmış olmamıza rağmen, oyuncu tarafının süreç içerisinde sürekli yeni taleplerle gelmesi transferi zorlaştırdı. Gelinen noktada Galatasaray’ın şartlarıyla uyuşmayan bir durum oluştu ve bu nedenle Doué transferini sonlandırma kararı aldık. Kendisi artık transfer gündemimizde yer almıyor.”

Dursunnn sende yapsana transfer dursuunnnn

Bu çocuğu seyretmedim ama alsak muhtemelen boey gibi tutacaktı.belki iyi paralara biz satacaktık ve en önemlisi jelert,frankowski,singo gibi saçma sapan transferle kaybımız olmayacaktı

Bu çocuğu seyretmedim ama alsak muhtemelen boey gibi tutacaktı.belki iyi paralara biz satacaktık ve en önemlisi jelert,frankowski,singo gibi saçma sapan transferle kaybımız olmayacaktı
Singo takımdaki en potansiyelli oyunculardan biri, atletizmde üzerine yok, geçen sene sakatlıklarla boğuşmasına rağmen yine de iyi katkı verdi. Tek handikapı Sallai'nin çok iyi performans vermesi oldu. Kendi taraftarı Singo'yu bu kadar itin bir tarafına sokunca tüm dünyadaki menajerler bizden daha ucuza ve kolaya oyuncu koparıyor. Bu mentaliteden çıkmamız lazım. Jelert ve Frankowskiye tümüyle katılıyorum.

İkincisi ise neden sürekli her oyuncuyu satmaya meyilleniyoruz? İyi performans gösteren adamın bizde kalması lazım. Keşke Doue bize gelip oynasaydı da takımın değişmez ismi olsaydı Osimhen, Torreira, Muslera gibi. Biz Porto, Ajax gibi oyuncu satan ama bir düşüp bir kalkan takım değil, Dortmund - Atletico gibi CLde kalıcı performans gösteren takım olmak istemeliyiz.

Singonun yedeği milli takımda ve dünya kupasında singo çıkıp bu girince gece ile gündüz kadar fark oluyordu. Doue nin abisi diye biraz overrated

Tek başına bu adam bile bu yönetimin gitmesi için yeterli bir sebep.

Geri
Üst Alt