Bayern Münih Karşısındaki İlk 11'imiz Belli Oldu!

Angelinoyu kesecek durumumuz vardiysa apoyu sol beke koymak daha dogru olurdu. Mac icinde mecburen buna döneceğiz.

Müjdat'ın sesiyle sanki canlı değil özet izleyeceğim..

bari totem olsun

Bence durumua göre angeliñoyuda alip çift bek yapar

Hoca yapma Allah aşkına ya Kazimi bitirmek mi istiyorsun. adamı oynatma oynatma sonra gel bu maçta 11'e yaz olacak is degil..

Icardi sekerek oyundan çıkmasın diye dua edeceğiz artık.

Angelino gözden çıkarıldıysa tamam eyvallah bir daha hiç oynatilmayacaksa yoksa almak zorunda olacağız zaten ancak böyle değilse sıkıntılı karar. Kazım vasat ligimizin vasat takımlarına karşı bile sallanıyor, Angelino övgü hak eden bir yanı yok şu anki oyunu ama Kazım kadar dağılma ihtimalini ben görmüyorum ne olursa olsun bu çocuğun bu maça girmesi kafa olarak çok zor Angelino defalarca oynamış tecrübeli.

Icardi buradaki zorlamadan dolayi uzun süre hayatımızda olmazsa Okan hoca kendi ipini çekmiş olur

Şimdilik bir şey demiyorum, Kazımcan batırırsa sezondaki ilk eleştirimi yapacağım.

Batmaktan kastım 1-0 2-0 değil, Bayern'e karşı normal bu skor. Ezici fark yemekten bahsediyorum.

A.kerim'in solda oynamak istemediğini açıkça söyledi zaten Okan Buruk. Angelino ve Kazım arasında tercih yapacaktı. Hiçbir şey yapamayan yerine en azından defansif anlamda katkı sağlayacak oyuncuyu seçti
Hocam bu Mac oyuncu tercihlerine gore hareket edilecek mac degil,sane karsisinda Abdulkerim en iyi secenek gozukuyor,ustelik Nelsonun sanilandan daha iyi oldugunu dusunuyorum.

Seke seke stada gelen adami oynatmak riskli bence. Insallah bir sorun yasamaz.

Geri
Üst Alt