Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 13.021
- 7.817
- 1.588
Solbeke kim geçerse geçsin en pasif yerimiz orası olacakti zaten. Sans bizden yana olur umarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu demektirki savunmayı sağlam tutacağız
Topu ilerde tutamazsın hiç. Kim, BAY’ın antitezi olabilecek bir topçu, doğruya doğru. Puan için çıkıyorsak Icardi doğru tercih, umarım uzun vadede patlamayızne tete yerinesi yav,icardi yerine direkt kerem demirbay veya ndombele iş görürdü abii
Fenerbahçe maçında potansiyelini fazlasıyla gösterdi.Yetenek yok haci. Yanlis karar.
ben oynayamkazımcan mı daha kötü angelino mu daha kötü bilemiyorum o yüzden farketmez.
Kazımcan gizli hamle olarak olabilir maçın bir noktasında - robot gibi adam çünkü "şu adama yapış uğraş" desen 1 sarı görür ama kıçından ayrılmaz
skor bulursak hakikaten içgüdü olarak korumaya oynar OKan diye düşünüyorum.
O zaman Anegelino arkası için belki diye düşünüyorum.
evet izledim, dediğinide çok iyi alıyor katılıyorum. Kazımcan'ında defansif zaafiyeri ve çok ileri açılma huyu var ama spesifik olarak "Ye onu evladım" rolünü oynayadabilir demek istemekteyim.
Hani Okanın 11 i senin de 11 indiHocam durdun durdun en olmadık maçta Kazım'ı attın sanki yaw
Angelino da bjk maçının en kotusuydu. Kazimcan da en azından pace varKazım maalesef son Antalya maçında sahanın uzak ara en kötü oyuncusuydu, keşke Angelino oynasaydi, iyi kötü tecrübesi var.
yasaklanmalı