Bayern Münih Karşısındaki İlk 11'imiz Belli Oldu!

Kazimcan bu maci kaldiramaz. Hoca büyük hata yapti. Abdülkerim solda oynamaliydi.
Bir mac oynansin ondan sonra karar verelim.

Oyuncularla devamli zaman geciren, futboldan bizden fazla anlayan bir adamin en azindan ilk etapta tercihlerine saygi duyalim. Vardir bir bildigi.

Bu arada ben de Kazimcan seciminden korkuyorum. En son macinda calim manyagi yapmislardi. Ama dedigim gibi illaki hocanin tasarladigi oyun planina Kazimcan daha cok uymus.

Kazımcanın kanadından 15 dakikada 3 gol yedik bile. Gaziantepe karşı savunma yapamayan adam Bayerne karşı yapacak.

Kazım ne alaka yaw angelinodan beter

kazım doğru karar falan değil. son maçta haşat olduğunu ne çabuk unuttuk. karşısında sane olacak antalyadan jehezkel değil.

Ofansif ilk11le başlamak mantıklı olmadı sonuçta Istanbulspora karşı oynamıyoruz

Hoca hayal ederken gercekleri goz ardı etmiş anlasilan

Kane'in İstanbul da bize karşı oynayacak olması bile büyük heyecan. Hiç aklıma gelmemişti. Sanırım ilk geliyor buraya.

berbat kadro..ne olursa olsun angelino ile çıkardım ben olsam maça..icardiyi de riske atmışş..oyunu 60 dakika tutup icardiyi son 25-30 dakika oyuna alabilirdi..Umarım yanılırımm..

okan hoca'nın Galatasaray için yeterli bir td olmadığını düşünüyorum ancak bu maçta kazımcan seçimi bence doğru. sol beke kim geçerse geçsin orası otoban olacaktı zaten, en azından kazımcan bu maçta oynamanın verdiği hırsla ciğerlerini sahaya bırakacak kadar oynarsa angelino'dan bin kat daha iyi savunur orayı.

galatasaray'a yakışan çok cesur bir kadro bayern'e karşı, helal hocam. ama farka gitme ihtimali de epey yüksek :)

okan hoca'nın Galatasaray için yeterli bir td olmadığını düşünüyorum ancak bu maçta kazımcan seçimi bence doğru. sol beke kim geçerse geçsin orası otoban olacaktı zaten, en azından kazımcan bu maçta oynamanın verdiği hırsla ciğerlerini sahaya bırakacak kadar oynarsa angelino'dan bin kat daha iyi savunur orayı.

galatasaray'a yakışan çok cesur bir kadro bayern'e karşı, helal hocam. ama farka gitme ihtimali de epey yüksek :)
Adamlar Avrupa’nin elit takimlarina 7-8 atiyor. Fark yememiz anormal olmaz. Ama birde kazandigimizi dusun. Bunlara karsi kapanacak bir kadro sistemimiz pek yok. Kapanirsak %90 fark yeriz.

Tete birşeyler yapabilirse takıma girmiş olur.

Geri
Üst Alt