Bayern Münih Lewandowski ile İmzaladı!

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
331577_heroa.jpg

Borussia Dortmund ile yeni sözleşme imzalamayan Robert Lewandowksi, Bayern Münih'in teklifini kabul etti.

Bayern Münih, sezon sonunda Borussia Dortmund ile sözleşmesi sona erecek olan Robert Lewandowski'ye bedelsiz olarak imzayı attırdı.

Bild'in haberine göre; 25 yaşındaki Polonyalı forvet öğle saatlerinde sağlık kontrolünden geçti Bavyera ekibiyle sezon sonundan itibaren başlayacak şekilde 5 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Bosman Kuralları gereğince sözleşmesinin bitimine 6 aydan az kalan oyuncular, başka kulüplerle izin almadan görüşme yapıp sözleşme imzalayabiliyor.

Borussia Dortmund, yaz aylarında Lewandowski'ye yeni sözleşme önermiş ancak golcü oyuncu bunu kabul etmemişti. Bunun ardından Dortmund yönetimi Lewandowski'nin kontratında iyileştirme yapmıştı.

Geçtiğimiz yıl Dortmund'dan serbest kalma bedelini ödeyerek Mario Götze'yi transfer eden Bayern Münih, Lewandowski'ye de imza attırarak iki eski takım arkadaşını kavuşturmuş oldu.

Goal.com

Dortmund-Münih tez zamanda Fener-Galatasaray iliskisine dönüsecektir. Birbirinden nefret edecekler hepsi.

Hayirli olmasin

İşte Bayern büyüklüğü #ForzaBayern :ka21:

Bonservissiz alacaklar demek, çok iyi transfer.

Facebook ve Twitter'da Dortmund taraftarları Götze'de olduğu gibi Lewandowski'ye sövüyorlar şuan :)

Bayern dua etsin Eskişehir'de oynamıyor.Yoksa biraz zor alırlardı.

nefret ediyorum bayern den her zaman aynisini yapiyorlar.

İşte Bayern büyüklüğü #ForzaBayern :ka21:

Ne büyüklügü be Gökhan kardesim. Yillardir rakiplerinin en iyi oyuncularini aliyorlar takimlarini dagitiyorlar. Tamam dogrudur Almanyada futbolla ilgisi olan kisilerin herhalde yarisi falan Bayern sempatizani ya da taraftaridir ama ben bunu ayni Barcelona Madrid seyine bagliyorum. Hepsi basari endeksli taraftardir.

Ben Bayernden nefret ediyorum mesela, ama su anki haline saygi duyuyorum. Dünyanin en korkulan ve en iyi calisan takimidir. Makina gibi mübarek.

Ayıp etmiş. Ne bu futbolcularda Bayern sevdası. İnsallah hayrını göremez hem Lewo - hem Bayern.

Dortmund gibi bir kulupte kalıp efsane olmak var iken Bayern'e gitmek neyin nesi anlamak güç.

Koskoca levandovski beselsiz imza atıyor birşey olmuyor biz tarikla gorusemiyoruz bu işte bir yanlışlık olmalı ya tarık çok büyük futbolcu ya leva lesh futbolcu yada anadolu kulüplerinin allah belasını versin

Almanya'da ki zihniyet 10 numara gerçekten. Şu olay bizde olsa dünyayı yakarlardı etik gotik diye.

Dortmund taraftarı yerinde olmak istemezdim yazık vallaha

Bayernden neden nefret eiliyor anlamiyorum.sanki biz aynisini yapmiyoruz.lawanin sözlesmesi bitiyor ve istedigi kulüple imzalar.ozaman bizim tarik olayida yanlis

Para rekabeti satın almış oldu

Geri
Üst Alt