Bayern Münih Lewandowski ile İmzaladı!

Kötü olan da bonservissiz gitmis. Tamam, mecbur degil belki ama yinede sogutuyor. Götze en azindan 40milyon kazandirtti da gitti. Dortmund'a saygidan olsun biraz para kazandirip gitseydi. Büyük isler yapti belki Dortmund'da, cok katki da bulundu belki, ama unutmasin ki onu kesfeden Dortmund'dur - yani uluslararasi acidan diyorum. Bayern'de oynayacksa Dortmund sayesinde oynayacaktir.

Cok merak ediyorum Dortmund taraftari mac esnasinda nasil davranacak Lewo'ya. (Taa yarim sene önceden imzaliyor ... bunu biz de basarabilsek ... Servet ile öyle yapmistik galiba.)

Kesinlikle acik ara en iyileri öyle demek istemedim ancak bile bile Rakip'lerini eziyorlar, sorun o. Hic fark ettinmi ? Bayern Transfer'lerinin yüzde 90'inini almanya'da yapiyor

Transfer konusunda haklisin..Kos kocaman Alman futbolunun kaymagini yemek varken ne diye bilmedigi tanimadigi liglerden adam alsinlar?Barcelona bile bu sene Neymari alirken belirli bir riske girdi,avrupayi tanimayan Neymari almak mi daha akilica yada en yakin rakibinden götze´yi almak mi yönetici basarisi?Keske bizde de iyi yerli topcular olsaydi,inan ayni hamleyi bizde yapardik,hatta ayni seyleri trabzona bizde yaptik,cok zarara ugradilar bizim yüzümüzden:)

bayern almanyanin basarili olan sikebahcesidir

nefret ediyorum

Çok iyi bir hamle daha yaptılar böyle bir forvete ihtiyaçları vardı.

Bayern Münih, resmi Twitter hesabından Lewandowski ile 5 yıllık resmi sözleşme imzaladığını açıkladı.

FC Bayern English ‏@FCBayernEN 3 dk

Official: #FCBayern have signed Robert Lewandowski (25)! The striker has signed a 5-year contract until 2019. More soon on FCB.de

Avrupa'da Dortmund'u destekleyen biriyim. Dolayısıyla Lewandowski'yi de severdim. Ama şu hareketinden sonra kesinlikle kadro dışı bırakılmalı. Madem sen, kulüpten, kulübe para kazandırmadan ayrılma yöntemini seçiyorsun, o zaman kulübün sana hala bir şeyler katması anlamsız.

6 ay paf takımda oynasın, maça çıkamasın, bakalım Bayern'de nasıl bir performans sergileyecek...

bayernin yaptığı nefret edilesi birşey değil. Gayet profesyonel ve muntazam. Eğer kurallara uygun olmayan birşey olsaydı bu, o zaman Fifa, Uefa kural koyar, rakibinizin yıldız oyuncusuyla bedelsiz sözleşme imzalayamazsınız derdi. Ne biz Selçuk'u alırdık ne de Bayern Leva'yı.

Bana da 11 milyon euro verseler ben de hiç düşünmeden giderdim. Hangi takımlı olduğumun veya nereye gittiğimin önemi yok. Sonuçta gittiği takım da Dünya'nın en iyi takımı.

Bu arada Dortmund geçen sene Lewa'nın gitmesine izin vermedi, sağlam bonservis alabilirdi. bir nevi kendisi hazırladı bu sonu.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Dortmund un altyapisinda ne Götzeler reuslar var. Adamlar futbolcu cikariyor cikaracaktir.Bir lewandowski gider onu aratmayacak birisi cikar. Bayerne giden dortmundlular insallah basarisiz olur da akillari basina gelir almanyanin en büyügü dortmund.

Eskişehispor B. DORTMUND İle Sözleşmesinin Bitmesine 6 Ay Kala B. MÜNİCH İle Sözleşme İmzalayan Lewandovski'yi Kadro Dışı Bıraktı...

BVB yerini doldurur dolduramaz o ayrı, yalnız yıldızlarını rakibine kaptırması onlar açısından acayip kötü bir durum. Taraftarlar baya üzülmüştür. Tabii yerini dolduramazlarsa kulübün hedefleri ve ilerleyişi konusunda da sıkıntıya girebilirler. Lewa çok önemliydi. Büyük ihtimal yerine Volland gelecek.

Rakiplerin oyuncularini satin aliyorlar her sezon.. ne saçmalik.

Bana da 11 milyon euro verseler ben de hiç düşünmeden giderdim. Hangi takımlı olduğumun veya nereye gittiğimin önemi yok. Sonuçta gittiği takım da Dünya'nın en iyi takımı.

Bu arada Dortmund geçen sene Lewa'nın gitmesine izin vermedi, sağlam bonservis alabilirdi. bir nevi kendisi hazırladı bu sonu.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Onu satsaydilar bu sezon bu kadar maç yenemezlerdi, onlari şuanda ayakta tutan tek oyuncu.

- Gündogan sakat

- TÜM 4 defansçilar sakat.

- Kagawa gitti

- Götze gitti

Geri
Üst Alt