Bayern Münih, Matthijs De Ligt İçin Juventus'a 70+10 Milyon Euro Ödeyecek

Bizde bunu. Bir tık üstü Nelson var onu deneyin derim.

Nelson gerçekten çok iyi bir stoper kimse kıymetini bilmiyor.
Bence Marcao 'dan daha yüksek rakama çok rahat gidecek

De Light'ın Juventus'a giderken büyük bir balon olduğunu defalarca söylemiştim. Nitekim yine yanılmadım. Kendimle gurur duyuyorum.

Hernandez'e 80 kağıt bayılmaktan daha büyük bir mallık yapamazlar diyordum da en az aynı seviyede bir mallık daha yapmışlar.

zaten ucl alamıyorsun alman ligi de çiftçi ligi ne gerek var masrafa

Ellerindeki stoperlere ödedikleri paraya bak.

Hernandez 80
De Ligt 70
Upamecano 45
Pavard 35

230 Milyonluk stoper rotasyonu. Ve bu takım EPL'de falan değil Bundesliga'da oynuyor.
Dördü de Bayern seviyesinde adam değil. Upa neyse diyeceğim de sakar o da. İnatla iyi stoper almıyorlar Van Buyten Demichelis vb. dingiller oynadı yıllarca , acayip.

stutgart'ı geçip kıytırık bundesliga tabağını kazanacağım diye gereksiz işler

Dördü de Bayern seviyesinde adam değil. Upa neyse diyeceğim de sakar o da. İnatla iyi stoper almıyorlar Van Buyten Demichelis vb. dingiller oynadı yıllarca , acayip.
Önde Lewa arkada Neuer kurtarıyor bunları hep.

Upamecano'yu zaten Leipzig'den öğrencisi diye aldırdı Nagelsmann. Leipzig nere Bayern nere. Leipzig'de uçup kaçan Sabitzer Bayern'de rotasyon oyuncusu bile olamadı.

Demichelis yine o kadar kötü değildi bence ya. Bizim Dante ile oynadılar kaç yıl o daha komikti.

Stoperleri gerçekten leş Bayern'in. Hummels'ı hep eleştirdiler yıllarca da ama dam açık ara en iyi stoperleriydi son yıllarda.

Öyle deme Renktaş.

Luyindama,Marcao,Nelson,mostofa gibi isimleri hep destekledim.

Şu an en iyisi Nelson bence çok karakterli ve iş ahlakı yüksek
Katılıyorum. Nelsson tam kulüp efsanesi olacak adam karakter olarak ama önümüzdeki yıllarda satabiliriz gibi geliyor. Ama o Marcao gibi gitmekte ısrar edecek bir karakterde değil bence. Bu yüzden çok daha yüksek fiyatlara satabiliriz. Bir de şu bizden, Fener'den, Beşiktaş'tan, Trabzon'dan giden adamların da iş yapması gerek artık. Merih, Çağlar gibi 3-4 tane daha Avrupa'da tutulan adam bulmalıyız ülke olarak. Böyle böyle o yazdığın Nelssonları, Marcaoları, Mostafaları, Luyindamaları, hatta Diagneleri vs. yüksek fiyatlara satmaya başlayabiliriz.

Önde Lewa arkada Neuer kurtarıyor bunları hep.

Upamecano'yu zaten Leipzig'den öğrencisi diye aldırdı Nagelsmann. Leipzig nere Bayern nere. Leipzig'de uçup kaçan Sabitzer Bayern'de rotasyon oyuncusu bile olamadı.

Demichelis yine o kadar kötü değildi bence ya. Bizim Dante ile oynadılar kaç yıl o daha komikti.

Stoperleri gerçekten leş Bayern'in. Hummels'ı hep eleştirdiler yıllarca da ama dam açık ara en iyi stoperleriydi son yıllarda.
Valla 2006'dan itibaren Schweinsteiger ayrılana kadar bilfiil takip ettim Bayern'i , hakikaten Hummels gelene kadar bir kere bile iyi stoperi var hissiyatı vermedi takım. Inter finalini kaybettiren de yanlış hatırlamıyorsam Van Buyten , herifin beli üç günde dönüyordu. Neuer konusunda da haklısın da onun da düşmeye başlaması muhtemel. Bu stoper rotasyonuyla CL falan alamazlar , ligi de kimse sallamıyordur artık. Bir de yönetimde futboldan gelen adamlar var ona rağmen böyle yanlış kararlar alıyor olmaları baya ilginç.

Bizim iki yıllık maaş bütçesini tek topçuya ödüyorlar ama şu stoper fetişi "10 sene oynatırız" mantığından dolayı oluştu sanırım

Geri
Üst Alt