- 5 Eylül 2014
- 85.287
- 71.312
- 4.513
okan hocaya düşük diyorsun?Kompany mi...
bunlar OKan hocayıda yoklamışlardır he buralara düşmüşlerse.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okan hocaya düşük diyorsun?Kompany mi...
fatih hocanı getirsinler
?
Fatih Terim, Panathinaikos'da
Fatih Terim, Panathinaikos ile anlaştı ve yarın Yunanistan'a gidecek. (Burhan Can Terzi)www.gscimbom.com.tr
yordun be adam yaokan hocaya düşük diyorsun?
Yönetimdeki ve kulübün onursal üyeleri başkanları falan her halta karışıyor.Bayernin ismini duyunca hocalar oyuncular koşa koşa gelirken bu sene herkesten Red yediler ,kane gerçekten lanetli galiba
Almanca bilmiyor Okan Buruk.Kompany mi...
Pep biliyor muydu acep ?Almanca bilmiyor Okan Buruk.
Futbol evrensel bir dildirAlmanca bilmiyor Okan Buruk.
Pep oraya gittiginde ogrenmeye baslamisti ozel kurs alip.Pep biliyor muydu acep ?
Danke schon.Futbol evrensel bir dildir
e tamam öğrenilir yaniPep oraya gittiginde ogrenmeye baslamisti ozel kurs alip.
Okan ne alaka yav nereden cikarttin onu? Oyle birsey yoke tamam öğrenilir yani
Kompany de karar kılmışlarsa kesin sormuşlardır Okan hocanın düşüncesini - ben şaşırdım Kompany tercihine.
olduğundan değil yaOkan ne alaka yav nereden cikarttin onu? Oyle birsey yok![]()
Bende anlamadim, sag solda Bayern'e yakin hesaplara bakinca oyun anlayisini begendiklerini ve gecmiste futbolculuk doneminden gelen tecrubesiyle ileride buyuk hoca potansiyeli goruyorlarmis. Bana kalirsa buyuk risk, hocalik baska futbolculuk baska, ayrica hoca olarak tek basarisi Burnley ile Championship'ten Premier Lig'e cikmak. Bir risk alacaklar bakalim tutacak mi.olduğundan değil ya
Kompany'e gidene kadar diyorum farazi olarak.
Kompany ne yav - oyuncularına emanet tekinik yönetim resmen.
tutsa bile bu sahadaki futbolcular sayesnde mi yoksa hoca becerisi mi - o bile sorgulanır açıkçası.Bende anlamadim, sag solda Bayern'e yakin hesaplara bakinca oyun anlayisini begendiklerini ve gecmiste futbolculuk doneminden gelen tecrubesiyle ileride buyuk hoca potansiyeli goruyorlarmis. Bana kalirsa buyuk risk, hocalik baska futbolculuk baska, ayrica hoca olarak tek basarisi Burnley ile Championship'ten Premier Lig'e cikmak. Bir risk alacaklar bakalim tutacak mi.
Onun pek sorgulanacagini zannetmiyorum cunku bu sezon bu oyuncularla hic bir basari elde edemediler. Yeni teknik direktor ile direk sampiyonluk gelirse buyuk kredi alir camiadan. Tabi yapacaklari transferlere de bagli olacak.tutsa bile bu sahadaki futbolcular sayesnde mi yoksa hoca becerisi mi - o bile sorgulanır açıkçası.