Bayern Münih, Vincent Kompany ile Anlaşma Sağladı

Bayernin ismini duyunca hocalar oyuncular koşa koşa gelirken bu sene herkesten Red yediler ,kane gerçekten lanetli galiba
Yönetimdeki ve kulübün onursal üyeleri başkanları falan her halta karışıyor.

Uli Hoeness yönetimde yer almamasına rağmen mesela Aziz Yıldırım gibi burnunu her b.ka sokuyor.

Ben olsam ben de hoca olarak gitmek istemem Bayern'e. Şu anda en kaotik büyük kulüplerden birisi konumundalar.

olduğundan değil ya

Kompany'e gidene kadar diyorum farazi olarak.

Kompany ne yav - oyuncularına emanet tekinik yönetim resmen.
Bende anlamadim, sag solda Bayern'e yakin hesaplara bakinca oyun anlayisini begendiklerini ve gecmiste futbolculuk doneminden gelen tecrubesiyle ileride buyuk hoca potansiyeli goruyorlarmis. Bana kalirsa buyuk risk, hocalik baska futbolculuk baska, ayrica hoca olarak tek basarisi Burnley ile Championship'ten Premier Lig'e cikmak. Bir risk alacaklar bakalim tutacak mi.

Bende anlamadim, sag solda Bayern'e yakin hesaplara bakinca oyun anlayisini begendiklerini ve gecmiste futbolculuk doneminden gelen tecrubesiyle ileride buyuk hoca potansiyeli goruyorlarmis. Bana kalirsa buyuk risk, hocalik baska futbolculuk baska, ayrica hoca olarak tek basarisi Burnley ile Championship'ten Premier Lig'e cikmak. Bir risk alacaklar bakalim tutacak mi.
tutsa bile bu sahadaki futbolcular sayesnde mi yoksa hoca becerisi mi - o bile sorgulanır açıkçası.

tutsa bile bu sahadaki futbolcular sayesnde mi yoksa hoca becerisi mi - o bile sorgulanır açıkçası.
Onun pek sorgulanacagini zannetmiyorum cunku bu sezon bu oyuncularla hic bir basari elde edemediler. Yeni teknik direktor ile direk sampiyonluk gelirse buyuk kredi alir camiadan. Tabi yapacaklari transferlere de bagli olacak.

Forum rezalet dediğine göre seneye muhtelemen minimum 5 kupa alacaktır.

Kompany şampiyonluğa oynayan kaliteli kadrolar için iyi hoca olduğunu Championship'te gösterdi görüşündeyim

Ayrıca bunu yaparken Burnley'nin yıllardır oturmuş negatif futbol kültürünü büsbütün yeniledi

Bayern Münih, Thomas Tuchel'in ayrılışının ardından bu yaz Bavyeralılara katılmaya hazır görünen Kompany yönetimi altında kadrosunu yeniden yapılandırmak istiyor. The Sun'a göre Kompany, Grealish'i çok beğeniyor ve kanat oyuncusunun Allianz Arena'da kendisine katılmasını istiyor.

Geri
Üst Alt