Bayern Münih, Vincent Kompany ile Anlaşma Sağladı

Bayernin ismini duyunca hocalar oyuncular koşa koşa gelirken bu sene herkesten Red yediler ,kane gerçekten lanetli galiba

Nasıl bir lobisi varsa artık bizim lige gelse üç ayda teneke bağlanacak adam bayern münih gibi takıma hoca olarak arzulanıyor

Anasını sevdiğimin dünyası

Kompany ne la. Guardiola oyuncusu diye mi aldiniz

Bayernin ismini duyunca hocalar oyuncular koşa koşa gelirken bu sene herkesten Red yediler ,kane gerçekten lanetli galiba
Yonetim hocanın işine çok karışıyor, adam yerine koymuyorlar. Yetmez gibi alman oyuncular da cetelesmisler canları sıkıldıkça hoca yiyorlar. Reddeden bütün hocalar bunun farkında.

Bu sene savunması o kadar kötüydü ki bayernin tecrübeli stoper kompany'i alıyor zannettim.
Ama adam futbolu bırakmış antrenör olmuş ve bayernin hocası olacak ben mi futboldan bu kadar koptum yoksa bayern gerçekten bu kadar mı düştü?

Müller bir kaç ay sonra takımın başına geçer

Burnley, Kompany için Bayern Münih'ten 23,5 milyon euro bonservis bedeli talep etti. Bayern yönetimi bu rakamı aşağıya çekmek için görüşmelerini sürdürüyor. Bayern Münih'in düşündüğü rakam 10 milyon euro. [BILD]

Enteresan yav.

Tabii şu var ki Münih biraz kulüp işleyişinde farklı arayışlara geçti. Radikal bir tercih de denilebilir. Tutacağını pek düşünmüyorum.

Buna o paraları vereceğinize 2 aylık Çağdaş hocayı deneyin gitsin yav :D

Kompany mi...

bunlar OKan hocayıda yoklamışlardır he buralara düşmüşlerse.

Geri
Üst Alt