Suat Kara
Parçalı Üye
- 8 Ocak 2021
- 4.636
- 6.580
- 648
bayern kendisini basa getirmeyi dusunuyorsa - proje bazli olmasi muhtemel. bi nevi uzun vadeli plan.
olasi diger getirilis nedeni de, pep etiketli olusu. tipki arteta gibi.
yas dolayli bayern icin bu son donemde aldiklari yeni risk olacak .
<- keza ,nagels kagit uzerinde albenili ve dogru gozukuyordu bayern adina. ancak kisa surede kendisiyle ayrilis kararini cok erken vermeleri sasirticiydi. cunku ,nagels hoca nin imza atarken deklare ettigi uzere - 5 yillik bir yapilanma dan bahsediyorken, bayern yonetimlerinin de bunu onaylayip daha sonra daha yolun basinda suyun bulanip hocaya yol vermeleri -bence yonetimsel problemin oldugunu belirten ani degiskenli karar verme degisimleriydi...
derken,
tuchel'e sarildilar. onun da mevcut oyuncularla arasinda bir sogukluk olmasi, uzerine bayern_yonetimsel olarak aciktan soylemleri >> hocaya genclere yeterince onem verip vermemesi dillandirilince, ayrilik bayern_yonetimleri tarafindan bariz goruluyordu.
*vincent hoca konusu *resmilesirse de bir kac sey karalamak isterim.
velhasil , suraya geliyorum ;
sahsen , ben bayern'in yerinde olsam -thomas frank'e giderdim.
saygi ve selamlar
olasi diger getirilis nedeni de, pep etiketli olusu. tipki arteta gibi.
yas dolayli bayern icin bu son donemde aldiklari yeni risk olacak .
<- keza ,nagels kagit uzerinde albenili ve dogru gozukuyordu bayern adina. ancak kisa surede kendisiyle ayrilis kararini cok erken vermeleri sasirticiydi. cunku ,nagels hoca nin imza atarken deklare ettigi uzere - 5 yillik bir yapilanma dan bahsediyorken, bayern yonetimlerinin de bunu onaylayip daha sonra daha yolun basinda suyun bulanip hocaya yol vermeleri -bence yonetimsel problemin oldugunu belirten ani degiskenli karar verme degisimleriydi...
derken,
tuchel'e sarildilar. onun da mevcut oyuncularla arasinda bir sogukluk olmasi, uzerine bayern_yonetimsel olarak aciktan soylemleri >> hocaya genclere yeterince onem verip vermemesi dillandirilince, ayrilik bayern_yonetimleri tarafindan bariz goruluyordu.
*vincent hoca konusu *resmilesirse de bir kac sey karalamak isterim.
velhasil , suraya geliyorum ;
sahsen , ben bayern'in yerinde olsam -thomas frank'e giderdim.
saygi ve selamlar