Bayern Münih'ten Türkiye'ye Büyük Terbiyesizlik!

La Türkiye var dikkatli bakın. Karadeniz ve Marmara denizi yok. Kıbrıs yok hatta. Hazar Denizi'de yok hatta. Bunu yapan geri zekalı 1 dk da harita bulup 4 dk'da düzenlemesini yapıp atmış belli ki. Karaları boyarken deniz ve gölleri de yemiş geçmiş.

Yakında Türk ve Türkiye yoktur, aslında hiç var olmamıştır söylemlerine de hazırlıklı olalım bence.

Yav aynı şeyi biz yapsak neler neler denir ne olaylar olurdu.

Ligdeki tüm takımların kafasını ezerek başarılı olan şerefsizin önde gideni bir kulüp göz göre göre Türkiye'ye hakaret ediyor bir de utanmasalar bunu savunacak tipler falan var, olayı taşşağa falan alıyorlar.

Şimdi baktım resmi hesaplarına bi düzeltme bi özür de dilememişler. Bunu ben unutmam şahsen, bu benım şahsıma vatandaşlığıma da bir hakarettir. Milliyetci yaklaşmam böyle olaylara, ama özür dilemedikleri durumda ciddi harekete geçmek gerekir, bunu unutmamak gerekir.

La Türkiye var dikkatli bakın. Karadeniz ve Marmara denizi yok. Kıbrıs yok hatta. Hazar Denizi'de yok hatta. Bunu yapan geri zekalı 1 dk da harita bulup 4 dk'da düzenlemesini yapıp atmış belli ki. Karaları boyarken deniz ve gölleri de yemiş geçmiş.
Harita üzerinde işaretleyip paylaşır mısın reis

Yaptıkları yenilir yutulur değil yalnız, desen ki harita da bir yer yanlış olmuş dersin sosyal medya ekibi mallığı. Ama burda ciddi art niyet var, deniz göstermişler, Türkiye'yi ciddi anlamda sevmiyo herifler.
Nerede deniz göstermişler bilakis denizleri kara göstermemişler mi ben mi yanlış görüyorum

Turancı Alman dilosu kardeşlerimizi konuya davet edelim bakalım ne diyecek.
Millet kör galiba tekrar baktım bildiğin karadeniz, marmara kara olarak gösterilmiş yoksa Türkiye deniz değil o haritada. Ege ve Akdeniz de var. Harita dandik Yunanistan da aynı durumda. Galiba sıkıntı coğrafya bilgisinin kıtlığı ve İstanbul'un saatinin belirtilmemiş olması gibi...

Millet kör galiba tekrar baktım bildiğin karadeniz, marmara kara olarak gösterilmiş yoksa Türkiye deniz değil o haritada. Ege ve Akdeniz de var. Harita dandik Yunanistan da aynı durumda. Galiba sıkıntı coğrafya bilgisinin kıtlığı ve İstanbul'un saatinin belirtilmemiş olması gibi...
Türkiye'ye yönelik bir kasıt yok diyorsun doğru mu anladım?

Harita üzerinde işaretleyip paylaşır mısın reis

Amerika da göller yok. Karadeniz, Marmara ve yanında Hazar gölü yok.
Her neyse yine yapılan aptallık. Virüs olmasa final oynayacağı İstanbul'u koymamak saçmalık zaten. Gerçi virüs olmasa final oynayacakları da meçhuldü.

Ekli dosyalar

• asdas.jpg
    asdas.jpg
    352,8 KB · Görüntüleme: 45
Nerede deniz göstermişler bilakis denizleri kara göstermemişler mi ben mi yanlış görüyorum

Bi dk haritayı yakından inceliycem şimdi, benim gördüğüm ve haberlerin anlattıkları bizim topraklarımız yok ortada, oralar deniz gözüküyo, hadi haritayı bi şekilde işin içinden çıkardık diyelim, İstanbul ve Ankara yok zaten, yani küçücük ülkelerin yayınlarını yapmışlar koca Türkiye'nin ki yanlışlık olmuş öyle mi?

Bunu ben yemem şahsen.

Geri
Üst Alt