Bayern Münih'ten Türkiye'ye Büyük Terbiyesizlik!

Yok var da haritada bahsedilen hata yok deniz gösterilmiyor bilakis denizler kara gösterilmiş Türkiye büyütülmüş ama bu bize has değil harita dandik birçok ülkenin kıyıları filan yanlış. Az önce detaylı baktım.
Bayern Munih isimli şerefsiz Alman kulübünün bu yaklaşımını neye yoruyorsun

Bi dk haritayı yakından inceliycem şimdi, benim gördüğüm ve haberlerin anlattıkları bizim topraklarımız yok ortada, oralar deniz gözüküyo, hadi haritayı bi şekilde işin içinden çıkardık diyelim, İstanbul ve Ankara yok zaten, yani küçücük ülkelerin yayınlarını yapmışlar koca Türkiye'nin ki yanlışlık olmuş öyle mi?

Bunu ben yemem şahsen.
Yok alakası yok üstat deniz değil Türkiye bilakis denizler Türkiyeye katılıp büyütülmüş benzer durum yunanistanda da var diğer ülkelerde de kuvvetle muhtemel dandik bir grafiker işi. Ama maç saatini Türkiyeye göre vermemek saçma olmuş doğru.

Tipik Türk düşmanı 1989 birleşmesi sonrası Alman liboşluğuna bağlıyorum Bayern ile doğrudan bir alakası yok Alman devlet ve toplumu özünden koptu mallaştı
Bayern Munih twitter hesabından atılan tweetin mi Bayernle ilgisi yok?

Bayern Munih twitter hesabından atılan tweetin mi Bayernle ilgisi yok?
Yok genel olarak Alman toplum ve devletindeki Türk Düşmanlığının tezahürüdür bir de haritada deniz gösterme olayı yok sadece İstanbul maç saati gösterilmemiş bu tıpkı şey gibi erivanı yok saymak gibi bizdeki toplumsal mobbing yani onlar da bu mallığa ortak olmuşlar

Orjinal twitin altinda almancilardan bir tepki yok

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Yok genel olarak Alman toplum ve devletindeki Türk Düşmanlığının tezahürüdür bir de haritada deniz gösterme olayı yok sadece İstanbul maç saati gösterilmemiş bu tıpkı şey gibi erivanı yok saymak gibi bizdeki toplumsal mobbing yani onlar da bu mallığa ortak olmuşlar
Ortak olmak suc degil yani buraya getiriyorsun olayi

Liverpool maç günleri Türkiye'yi doğru çizer, İstanbul'da saat kaçta oynanacak diye gösterir. İŞTE BU YÜZDEN LIVERPOOL...

Bariz şerefsizlik ya bir de bu koduğum şerefsiz kulübünün diloluğunu falan yapanlar var.

Her haltta duyar kasan hırbolar bakalım buna ne diyecek.

Bunun kazara oldugunu iddia ederler simdi utanmadan ama BM denen serefsiz nazi sempatizani kulubun Turk nefreti cok nettir, yemeyiz.

Yok var da haritada bahsedilen hata yok deniz gösterilmiyor bilakis denizler kara gösterilmiş Türkiye büyütülmüş ama bu bize has değil harita dandik birçok ülkenin kıyıları filan yanlış. Az önce detaylı baktım.
harita bariz yanlış karadenizi kumla doldurup türkiye topraklarını rusya topraklarına katmışlar resmen

Ortak olmak suc degil yani buraya getiriyorsun olayi
Yo suç da deniz değil ki harita maç saatini yazmamışlar istanbula göre o kadar bir de ankarayı yazmamak normal bakın haritaya kanada ve abd dışında 2 şehir adı yok çünkü saat farkı var oralarda pasifik ve atlantik kıyılar. Ankara ile istanbul arasında böyle bir boylam farkı yok yani tek yanlış istanbulun olmaması

Cahil almanlar deyip geçsek daha iyi olmaz mı?

Hem hakaret hem daha güçlü bir küçük görme hemde umursamayarak büyük görmeme

Hepsi var

harita bariz yanlış karadenizi kumla doldurup türkiye topraklarını rusya topraklarına katmışlar resmen
Evet aynen öyle ondan dedim zira bizde genel hastalıktır irdelemeden eleştirmek kesin biri haritayı bilmediğinden Türkiyeyi deniz yapmışlar diye algılayıp nefes almadan yaydı

Geri
Üst Alt