Emin Güney
Cezalı
- 2 Ocak 2011
- 9.255
- 0
- 311
yasin şimşek = zengin kız fakir oğlandaki şükrü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konu simdi su; Ali Ece üstüne ben Dortmund olayini hatirlatiyorum, isin espirisi. Tabi bu birsey ispat etmez hala, ama o konu inanilmaz aptalca bir konudu ki, yani futbol adina ne anlattigini 1 kisi anlamis mi bilemiyorum. Ama olabilir bunlar, dedigim gibi isin espirisi.Yok Ontivero Sahte 9 da isabet olurmus da... yok oyun görüsü cok iyi mis de...
bi de kendini futbol profesörü biliyor...haha
Dortmund Analiz varsa var ne olacak? Sanki banko Galibiyet var mesaji iletmek istedim okuyanlar. Teoretik sekilde bu, bu, su, olursa kazanabiliriz yazdim. Maskat eglence olsun diye yazildi.
Ayrica senin gibi iddaaci da degilim. Yok ben bilirim, yok herkez aptal, yok türk futbolu vs... Antipatik hareketler.
Not:
Bu mesaj gizlendi çünkü mesajın sahibi Hakan Delikanli sizin Yoksay Listeniz de bulunuyor.
Konu simdi su; Ali Ece üstüne ben Dortmund olayini hatirlatiyorum, isin espirisi. Tabi bu birsey ispat etmez hala, ama o konu inanilmaz aptalca bir konudu ki, yani futbol adina ne anlattigini 1 kisi anlamis mi bilemiyorum. Ama olabilir bunlar, dedigim gibi isin espirisi.
Simdi Ontivero olayinda ne var? Ontivero dedigin futbolcu forvet oynuyor, heralde Ontivero gibi profil forvet oynatirsan, sahte 9 oynarsin, bknz Bayern ve Götze. Ve ben bu konuda cidden olumlu düsünüyordum. Ama o dönem cok gergin bir dönem vardi, sürekli Mancini fln yuhalaniyordu Ceyhun tercihinden dolayi, sonra birde yetmemis gibi Ontivero'yu son 10 dk. oyuna alip topu kendisine sisiriyorlardi. Kücük cocuk nasil hava topa alsin?!
Yani simdi Ontivero gibi oyuncu ne yapsin bu durumda? Ontivero icin en güclü argüman su; gittigi her kulüpte neden forma göremiyor. Yetenek mi, mental mi? Ben yetenekli oldugunu hala düsünüyorum, ama cöp demek icin de fazla göremedik diyorum.
Ama hadi diyelim ki, ciddi sekilde yanilmisim, ekliyorum, yanildigim bir nokta daha var mesela, o da Tarik. Sirf sinirlamadan dolayi bende forumun 99% istedigi gibi istiyordum. Tek @Serafettin KOC istemiyordu. O acidan bu da yaniltti, baska pek yok gibi.
Mesela sende cok sayarim, ama gec. Gerekmez. Kimin ne oldugu belli.
Dedigin gibi sidik yarisina girmeyelim: Yabanci sinirlamasinda yalan konusacak kadar gereksiz bir insanmisin arkadas sen? Bu nasil bir karakterdir, al iste gercekler yüzüne vuruldu. Simdi birsey diyemiyorsun.
Bu sana hayat tecrübesi olsun.
Recep, ayip ediyorsun. Cocuk gelmis iftira atiyor. Böyle tiplere asil ceza vermek gerekir. Bunun hukuki yollarda bile cezasi var aslinda. Ama internet oldugu icin kolayca yapiyorlar.futbol konusanları atarmısınız
Tüh ya, Ali Ece denilen Arif Ulu erken kacti, Dortmund analizinden Dzemaili analizlerine gelecektim daha![]()
Tanimam.Sende Survivordaki Hayime cok benziyon ha.
HoayydaBurak pakdemir - dursun özbek
Arif ulu - Ali ece
Hayri cund - laz ziya
Erman türker - ROK
Barış savaş - Fatih terim
Ozan puki - ünal aysal
Musap Aydınlı - sinan engin
Arda Karaahmetoğlu - polat alemdar
Çağrı yüce - ramiz karaeski
Bora evgar - kılıç
Şükrü erden - Cihan (paramparça)
Mehmet yıldırım - Ahmet çakar
Can apak - memati
Emrah yıldırım - karahanlı
Habib aslan - çakır
Ünsal vardar - jon snow
Aslan Türkoğlu - khal drogo
Mahmut yuldakuran - 007
Alper altun - Behlül
Ertuğ ursavaş - Turabi
Ahmet ulukırlı - cevahir
Emre çevik - İskender büyük
Berat yasir - Kanuni
İyi atlatmissin buna da sukret iyiki Sinan Engin dememis sanaHoayydaRok nedir arkadaş ayıptır :38573:
Burak pakdemir - dursun özbek
Arif ulu - Ali ece
Hayri cund - laz ziya
Erman türker - ROK
Barış savaş - Fatih terim
Ozan puki - ünal aysal
Musap Aydınlı - sinan engin
Arda Karaahmetoğlu - polat alemdar
Çağrı yüce - ramiz karaeski
Bora evgar - kılıç
Şükrü erden - Cihan (paramparça)
Mehmet yıldırım - Ahmet çakar
Can apak - memati
Emrah yıldırım - karahanlı
Habib aslan - çakır
Ünsal vardar - jon snow
Aslan Türkoğlu - khal drogo
Mahmut yuldakuran - 007
Alper altun - Behlül
Ertuğ ursavaş - Turabi
Ahmet ulukırlı - cevahir
Emre çevik - İskender büyük
Berat yasir - Kanuni
https://www.youtube.com/watch?v=qgUYQkAohQ8![]()
kim ulan bu
cocuk elleyicisine benziyor tovbe estafrullah
senden bir ozur metni bekliyorum
HoayydaRok nedir arkadaş ayıptır :38573:
![]()
kim ulan bu
cocuk elleyicisine benziyor tovbe estafrullah
senden bir ozur metni bekliyorum
Ben bundan şüpheliyimROK iyi Galatasaraylıdır.