BB Erzurumspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Yedekler ilk 11'den daha güçlü. Güzel kadromuz var ya.

Ömer denen baş belası niye oynar bilemedim. Adam canli bomba her an bizi patlatabilir

Hoca şampiyonluk ışığını yakmış diyorum ben bu 11'e tamamıyla. İyi günde Kerem'le erken koparabileceği bir maç yerine vasat Arda'yla bile topa ve oyuna hükmedebileceği bir 11'i tercih etmiş. Esasında Onye kesilebilirdi Kerem yerine ama onu da kaybetmek istememiş demek ki. Gedson'dan bu maçta artık fark yaratan performans bekliyorum, Allah yardımcımız olsun.

Sakatçi ve yerli sakatçi emre taşdemir kadroda yine yok. Seneye umarım bunlarla yola devam etmeyiz.

Tam kadroya yakınız, 3 eksik kaldı emre taşdemir, saracchi ve oğulcan.

Taylan sakatsa geçen hafta nasıl oyuna girdi? Yok sakat değilse neden ilk 11 değil? Bu adamın nesi var

ilk 11 çok güzel, yedeklerimiz daha da güzel.

geniş ve güzel bir kadromuz oldu

Yedek klubesine bakinca hep ilk seneri okumak zorundamiyim en sona yazin su beceriksizi midem bulaniyor

falcao ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????

kadro güzel

Hocamız krallanı niye oynatmiyor

Kadro genişliği güzel tabi ki ama yedekte olan adamın sahaya bakışı önemli.

İlk 11'e giremedim diye performans veremezse bir anlamı kalmaz. Fatih Terim gibi bir adam olmasa ve şu an başka bir teknik adam olsa bu geniş kadroyu zor yönetir. Çok çakal oyuncu var, mesela erol olsa diyelim söz geçmez bu kadroya.

Hadi bakalım hem Luyindama hem Etobo ile defanstan pas ile çıkmayı nasıl yapacağız görelim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt