BBL 11/12 H:10 | Beşiktaş M. 73-65 Galatasaray MP | Maç Sonucu

Cevap: BBL 11/12 H:10 | Beşiktaş M. 73-65 Galatasaray MP | 17 Aralık | Maç Sonucu

Bu sezon ilk defa şunu kabul etmek lazım, hoca faktörü

Ergin Ataman bu maçta Oktay hocadan daha başarılıydı

demin de yazdım gene yazıyorum ergin palyacodur ve oktay hocanın en kötü gününde bile tırnağı olamaz.övüp durmayınşu şebeği.

Cevap: BBL 11/12 H:10 | Beşiktaş M. 73-65 Galatasaray MP | 17 Aralık | Maç Sonucu

Sırf bir maç yenildik diye bjk nin kadro kalitesi bizden iyi yazanlar var ya

ne desek boş

şu an kadromuz Efes den sonra bu ligin en maliyetli kadrosudur ve Bjk den 2 gömlek üstündür

NOKTA

Lakovic ve Songaila derhal gondermelı

Skorer ve Ribauntcu savunma lazım...

mac boyunca efes pilsen gibi yanlışa düştük. durmadan 3 lük attık. pota altından oynasaydık macı kazanmıştık. buda nazarlık olsun. ama songilia denen adamı sezon sonuna kadar tutacaksak yandık. adamın ne hücuma ne defansa yararı var. sırf zarar. diger oyuncuların emegine hicbişey demem ama özellikle o songliaya saygı duymuyorum.

songalia ve lakovic transferleri tam fiyasko...andric shipp üst düzey takımın oyuncusu değil....gordon en fazla yedek olur.bu takımın 1.guardı tutku olmalı

EL dahil neden üst düzey maç kazanamıyoruz arkadaşlar??

Efes e kaybettik BJK ye kaybettik

Efes

Ülker

Milangaz

Banvit

Galatasaray

Playoffta ceyrek finalde elenmeyelim. :confused:

artık oktay hoca songalianın ne kadar gereksiz olduğunu görmüştür.

beşiktaş bugun ekstra bir basketbol oynadı biz ise vasatımızı bulamadık normalde zorlanmadan yenmemiz gerekirken hesapta olmayan bir maglubiyetle dönüyoruz pota altına bir uzun sart gözüküyor andric le furkan elinden geleni yapıyor fakat ben songailada ışık göremiyorum

Sırf bir maç yenildik diye bjk nin kadro kalitesi bizden iyi yazanlar var ya

ne desek boş

şu an kadromuz Efes den sonra bu ligin en maliyetli kadrosudur ve Bjk den 2 gömlek üstündür

NOKTA

bjk nin yabancıları bizden iyi...şu forumda hatırlıyorum gecen sene herkes mensah diyodu ben tanımıyordum ama boşuna demişler

Cevap: BBL 11/12 H:10 | Beşiktaş M. 71-61 Galatasaray MP | 4.P | Lig TV 3

Oktay Mahmudi yi 10 tane Ataman'a değişmem . Pota altımız zayıf arkadaslar . Pota altı sert veya atletik oyunculardan kurulu takımlar bizi hep zorlayacaktir

Biz EuroLeague de oynuyoruz adamlar 3. kupa olan Challenge bilmem nede oynuyorlar ( futbolun İnter toto su ) bi de dalga geçiyorlar :)

Ne molasıdır maç biterken terbiyesiz Ataman.

bu yabancılarla üst düzey başarı yakalayamayız...şut özürlü hepsi..

bu oyuncular alındığında sponsor yoktu ne zaman alın terimizle kendi gücümüzle eurolige çıktık medikal park gelip sponsor oldu burada asıl kızılması gereken medikalpark cafe crowndan kurtulduk derken medikalpark çıktı başımıza

Beşiktaş Milangaz v Galatasaray Medical Park

73-65

1. ÇEYREK: 22-24

2. ÇEYREK: 16-15 (38-39)

3. ÇEYREK: 21-12 (59-51)

4. ÇEYREK: 14-14 (73-65)

3.çeyrekte kötü oynama hastalığımız devam ediyor malesef.

resmen kahir oldum yaw yiklidim gecmis olsun onlara buyuk ders olmustur umarim herseyide bir hayir vardir derler belki bu maglubiyet bize iki tane 2 tranfserin sart oldugu ortaya cikarmistir

bu oyuncular alındığında sponsor yoktu ne zaman alın terimizle kendi gücümüzle eurolige çıktık medikal park gelip sponsor oldu burada asıl kızılması gereken medikalpark cafe crowndan kurtulduk derken medikalpark çıktı başımıza

..katılmıyorum....

En önemli eksikliğimiz bizi heyecanlandıracak yabancı oyuncumuz yok kargalarda bile Hawkins fena iş yapmıyor.

Geri
Üst Alt