BBL 11/12 H:10 | Beşiktaş M. 73-65 Galatasaray MP | Maç Sonucu

Cevap: BBL 11/12 H:10 | Beşiktaş M. 73-65 Galatasaray MP | 17 Aralık | Maç Sonucu

Bu sezon ilk defa şunu kabul etmek lazım, hoca faktörü

Ergin Ataman bu maçta Oktay hocadan daha başarılıydı
aslında Oktay hocanın bu maca yeteri kadar motive olmadıgı acıktı.yoksa son yıllarda Oktay hocanın ergin atamana karsı bariz üstünlügü var.Savunmayı seven Oktay hoca sırf sayı atalım diye tamamıyla hucümcü oyuncularla oynadıgı dakikaları düsünürsek ne demek istedigimi anlarsınız.

demin de yazdım gene yazıyorum ergin palyacodur ve oktay hocanın en kötü gününde bile tırnağı olamaz.övüp durmayınşu şebeği.

Tek amacı böyle galibiyetler yapıp röpörtaj vermek. Geçen sene de bunlara karşı ilk maçımızı kaybetmiştik ama sonra defalarca kez koymuştuk. Hesap kesilir kalan maçlarda.

Cevap: BBL 11/12 H:10 | Beşiktaş M. 73-65 Galatasaray MP | 17 Aralık | Maç Sonucu

songalia ve lakovic transferleri tam fiyasko...andric shipp üst düzey takımın oyuncusu değil....gordon en fazla yedek olur.bu takımın 1.guardı tutku olmalı

yavaş gel saçın başın dağılmasın, iki kuruş basketbol biliyorsunuz, derbiden derbiye izleyip adam asıyorsunuz,

canınız sağolsun

bjk nin yabancıları bizden iyi...şu forumda hatırlıyorum gecen sene herkes mensah diyodu ben tanımıyordum ama boşuna demişler

Mensah iyi transfer ama kağıt üstünde songalia, lucas da ondan aşağı kalmaz renktaş

kendimizi küçük görmemek lazım

çok büyük maliyetle bu takım kuruldu

bize düşen bu takımın arkasında durmak

yenilgi olabilir problem değil.

ama bi kaç oyuncudan sezon boyunca istikrarlı bir katkı alamadık bir türlü.

songaila bu konuda başı çekiyor. lakovic son maçlarda daha iyi durumdaydı onu bu maç için değerlendirmeye katmıyorum.

ama songaila transferinde hata yaptığımızı kabul edip değiştirmemiz lazım.

yabancılarımız cok kötü...

Anlamsız konuşuyorsunuz gerçekten. Formsuz deseniz anlarım, takıma uyum sağlayamadılar deseniz anlarım ama kötü demek yani artık ne diyim.Aliağa'ya yenilsek onların yabancıları da bizden iyi olacak mı?

yavaş gel saçın başın dağılmasın, iki kuruş basketbol biliyorsunuz, derbiden derbiye izleyip adam asıyorsunuz,

artislik yapma her maça gidiyorum kombinem var..maç sshowlarını cekip youtube da yayınlıyorum...sen mi biliyosun basketbolu cok...

Arkadaş Beşiktaş'ın yabancıları bizden iyi demeyin, onun dışında ne derseniz deyin. Dudley, Hawkins, Erceg sezonda kaç tane böyle maç oynuyor sanıyorsunuz ? Bi Ülker, bi de bizim maç işte. Gaz bitince görürüm ben bunları.

su engin serefsiniz mACIN BITIMINE 3 SANIYE KALA MOLA ALMASINA NE DERSINIZ ?

Anlamsız konuşuyorsunuz gerçekten. Formsuz deseniz anlarım, takıma uyum sağlayamadılar deseniz anlarım ama kötü demek yani artık ne diyim.Aliağa'ya yenilsek onların yabancıları da bizden iyi olacak mı?

sadece bu maç için söylemiyorum...bana katkı vermedikleri sürece kötüdür..sebep ne olursa olsun...

Cevap: BBL 11/12 H:10 | Beşiktaş M. 71-61 Galatasaray MP | 4.P | Lig TV 3

Bir mac kaybetmek dunyanın sonu değil ama bazı oyuncular takımda sorun yaratıyor. Songaila onun yerine giren Cevher ikisi de birbirinden kötü . Mecburen Shumpert 4 e kaydığında onun da savunması berbat . Ender in katkısı çok az . Ah Kerem Tunceli olacaktı su takımda

artislik yapma her maça gidiyorum kombinem var..maç sshowlarını cekip youtube da yayınlıyorum...sen mi biliyosun basketbolu cok...

biliyorsan anlat o zaman shipp,andric,gordon,lakovic astığın adamlar şu sıfırdan kurulan takımda paylarını anlat, cins cins yorumlar yapma. geçen yıl kim taşıdı bu takımı, kim top 16 yaptırdı bu takıma? nasıl basket izliyorsun kardaş sen? hincal mı idolün nedir.

belkide bu yenilgi hayırlı olmuştur. inşallah transferler düşünülür.

Mensah iyi transfer ama kağıt üstünde songalia, lucas da ondan aşağı kalmaz renktaş

kendimizi küçük görmemek lazım

çok büyük maliyetle bu takım kuruldu

bize düşen bu takımın arkasında durmak

işin kötü tarafı bu...paramız varken kötü transferler yaptık....

Aşırı rehavet vardı nasıl olsa bir şekilde kazanırız diye aynı Olimpia maçının ilk 2 çeyreğinde olduğu gibi.Orada taraftarında etkisiyle oyuna tutunduk ama bugün olmadı sağlık olsun.Gerekli dersleri çıkarmıştır Oktay hoca bir daha tekrarlanacağını sanmıyorum.

Tek amacı böyle galibiyetler yapıp röpörtaj vermek. Geçen sene de bunlara karşı ilk maçımızı kaybetmiştik ama sonra defalarca kez koymuştuk. Hesap kesilir kalan maçlarda.

geçen sene ligdeki 2.maçıda almamısmıydık renkdaş.. hatta play of serisine 1-0 önde baslamıstık 2 macdada yenmiştik.

hücumda insiyatif alacak bir oyuncu almamız lazım, setler işlemediği zaman tıkanıp kalıyoruz, ne pota altı oyuncularımız ne de kısalarımız 1e1 hücum yapıp skor üretemiyorlar maalesef

Geri
Üst Alt