BBL 11/12 H:10 | Beşiktaş M. 73-65 Galatasaray MP | Maç Sonucu

Cevap: BBL 11/12 H:10 | Beşiktaş M. 73-65 Galatasaray MP | 17 Aralık | Maç Sonucu

Top 16'ya çıkarken bu takım 4 galibiyet aldıysa bunlarda lakovic'in,shipp'in,andric'in,gordon'un katkıları olmuştur. takımın temposunu hep gordon ve shipp ayarladı. eleştirlecek bir songalia'nın durumu. diğer yabancılar gayet iyi oyuncular, çıkıp beşiktaş ile karşılaştırmayın, adamı zıvanadan çıkarmayın

Cevap: BBL 11/12 H:10 | Beşiktaş M. 73-65 Galatasaray MP | 17 Aralık | Maç Sonucu

yenilebiliriz ama şu songaliayı çok mu aradık.

belkide bu yenilgi hayırlı olmuştur. inşallah transferler düşünülür.

transferden önce takımdaki bazı taşların yerine oturtulması lazım bence

yoksa yine para harca, yine transfer , yine hüsran olur

tekrar söylüyorum kağıt üstünde yabancılarımız Bjk nin yabancılarından 2 gömlek üstün

önemli olan bunun saha içine yansıması

Kimin yabancısı iyi kimin ki kötü bunu tartışacak değilim.Diyecek tek bir lafım Beşiktaş'lı basketbolcular bu maçı bizden daha çok istedi.Şuana kadar büyük maç kazanamadığımız gerçeği var ortada ve bu umarım Fenerbahçe maçı ile son bulur.Bir kaç gereksiz adam gönderilip bir tane 4 bir tane 5 numara alırsak bizim için çok daha iyi olur.

Bu Ergin Ataman nasıl Galatasaray'lı onu da çözemedim, pislik yaptı resmen.

biliyorsan anlat o zaman shipp,andric,gordon,lakovic astığın adamlar şu sıfırdan kurulan takımda paylarını anlat, cins cins yorumlar yapma. geçen yıl kim taşıdı bu takımı, kim top 16 yaptırdı bu takıma? nasıl basket izliyorsun kardaş sen? hincal mı idolün nedir.

gecen sene kimin taşıdığını bilmiyosan sen izlemiyosun maçları...gecen senenin mimarları ermal shumpert tutku ve shipp ti...jerry johnson bile katkı vermişti takıma...

Bu mağlubiyet bize ders olur gelecek maçta Ergin'in hesabını keseriz o zamana kadar show yapmaya devam etsin.

Kimin yabancısı iyi kimin ki kötü bunu tartışacak değilim.Diyecek tek bir lafım Beşiktaş'lı basketbolcular bu maçı bizden daha çok istedi.Şuana kadar büyük maç kazanamadığımız gerçeği var ortada ve bu umarım Fenerbahçe maçı ile son bulur.Bir kaç gereksiz adam gönderilip bir tane 4 bir tane 5 numara alırsak bizim için çok daha iyi olur.

Sezon başında Ülker'i yenip Cumbaba'yı kaldıran kimdi ? Ya da yine sezon başında EL elemesini geçip gruplara kalan kimdi ? Gözümde 4'ü de büyük maçtır.

bazen fazla rotasyonda sıkıntı yaratıyor..4 tane guard olacağına 3 tane olsaydı bir tane 3 yada 5 numaramız olsaydı...zaza gidince pota altında 1-1 oynayacak adam kalmadı.gecen sene ermal çok iyi yapıyordu..

gecen sene kimin taşıdığını bilmiyosan sen izlemiyosun maçları...gecen senenin mimarları ermal shumpert tutku ve shipp ti...jerry johnson bile katkı vermişti takıma...

andric tek başına savaşmadı mı fener kazmalarına karşı? basketbolda maçtan maça performans dalgalanması doğaldır bunu anla önce, ligde durumumuz gayet iyi, böle asıp kesmeye, yabancı düşmanlığı yapmaua ne gerek var kardeşim. ulan yenildik de ne oldu? beşiktaş ne yapacak playoffa, ilk turda gümlemeyecek mi? planları var mı? küçük takımların büyük takımları yenmesi ile ilgili bir söz vardır, aç onu oku.

ulan su spor sitelerinde yazilan yorumlara bak su twitterde dalga gecenlere bak

transferden önce takımdaki bazı taşların yerine oturtulması lazım bence

yoksa yine para harca, yine transfer , yine hüsran olur

tekrar söylüyorum kağıt üstünde yabancılarımız Bjk nin yabancılarından 2 gömlek üstün

önemli olan bunun saha içine yansıması

beşiktaştan tabi üstünüz o tartışılmaz zaten. ama takımda bir düşüş var zaten belli. shumpert bile ne yaptıgını bilmiyo formsuzn durumda. ama songlia bence türkiye ligindeki şu formuyla en kötü oyuncu.

andric tek başına savaşmadı mı fener kazmalarına karşı? basketbolda maçtan maça performans dalgalanması doğaldır bunu anla önce, ligde durumumuz gayet iyi, böle asıp kesmeye, yabancı düşmanlığı yapmaua ne gerek var kardeşim. ulan yenildik de ne oldu? beşiktaş ne yapacak playoffa, ilk turda gümlemeyecek mi? planları var mı? küçük takımların büyük takımları yenmesi ile ilgili bir söz vardır, aç onu oku.

yenilmek sorun değil...ama iyi değiliz....üst hedeflere ulaşamayız bu kadro ile bukadar net...ayrıca bjk hiçbirşey yapamaz ben bjk ile mukayese etmiyorum,efes ve fb ile mukayse ediyorum

Arkadaşlar sinirlenmeyelim biz yinede doğru yoldayız olur böyle kazalar bazen. Beşiktaş'ın bu galibiyeti 2-3 sene öncesinde kendi sahamızda Ülker'i yenip sevindiğimiz

zamanları hatırlatıyor bana ama artık iyi ve planlı bir şubeye sahibiz ve şampiyonluğun 3 adayından (Anadolu Efes, Ülker ve biz) biriyiz.

yenilmek sorun değil...ama iyi değiliz....üst hedeflere ulaşamayız bu kadro ile bukadar net...ayrıca bjk hiçbirşey yapamaz ben bjk ile mukayese etmiyorum,efes ve fb ile mukayse ediyorum

fenerin de abartılacak bir özelliği yok, ben söylüyorum songalia yerine dominant ayı kalıbından bir beş numara alınsın şampiyonluğun bir numaralı adayıyız.

Cevap: BBL 11/12 H:10 | Beşiktaş M. 71-61 Galatasaray MP | 4.P | Lig TV 3

birazdan oktay mahmudi istifa laflarını duyarız, bekleyin.

Hiç kimse istifa falan demez..İstifa diyecek 1,2 kişi olursada sallanmaz olur biter..

Ama hiç eleştirmemek,hiç tepki koymamakta heleki yapılan bariz transfer hatalarını dile getirmemek,bu konuda yönetimi eleştirmemek en az Mahmudi istifa etsin demek kadar fiyaskodur..

Sadece şunu söylüyorum..Bu takıma çok katkıları olmuş olabilir..Ama senin hedefin hem ligte hem avrupada başarıysa,

Alma durumun varken ve hiç tartışmasız daha iyisini bulabilecekken Andriçin yerine daha iyi bir yabancı alacaksın,

Aynı şekilde Shipin yerine daha iyi yabancı alacaksın,

Sırf ucuza oynatıcam diye yaşı geçmiş bitik oyuncuları(Darius) almayacaksın,

transferleri sıkıntılar belli olmasına rağmen göz göre göre eksik yapmayacaksın,

Oktay Mahmudi ve oyunculara hiç laf etmeyin..Benim görüşüm bu teknik ekip ve oyuncular inanılmazı başardılar ve bu takıma senelerdir olmayan kazanma alışkanlığı,büyüklüğü hatırlattırdılar..

Belki bu yukarıdaki hatalarda Oktay hocanında hatası var ama,senin yönetimin bastıracak ve hakettikleri değeri verecek.Her zaman ki gibi ucuza kaçmayacak..

Bu takım bu senede şampiyonluğu geçtim,efesten alamayabilirsin ama istenen başarıyı yakalayamazsa Başkan ve yöneticiler

alsınlar medicalparkı kendi şirketlerine sponsor yapsınlar..

Sezon başında Ülker'i yenip Cumbaba'yı kaldıran kimdi ? Ya da yine sezon başında EL elemesini geçip gruplara kalan kimdi ? Gözümde 4'ü de büyük maçtır.

Haklısın hocam bir anlık sinirle insan neler yazdığını bilmez hale gelebiliyor.Ergin'in yaptıklarını Beşiktaş'lıların kendilerini bir şey sanmalarını bugün maçta oynayan basketbolcularımızın hiçbirisinin galibiyeti istemeyişi ve en kötüsü belki de bu sezon ilk kez maçı bıraktığımızı görmek sinir ediyor.Neyse bu sistem ile final oynayıp Avrupa'da top 16'ya oynayan takım biziz Oktay hoca elbette gereken ayarı verir takıma.

Geri
Üst Alt