BBL 11/12 H:12 | FB Ülker 80-79 Galatasaray MP | Maç Sonucu

Cevap: BBL 11/12 H:12 | FB Ülker 32-36 Galatasaray MP | Devre Arası | Lig TV 3

3.çeyrekte umarım direnebiliriz. Klasik olarak 3.çeyrekte batırma seanslarımız başlar ve hücum ribauntları vermeye devam edersek malesef kaybedeceğiz. Bir de sözüm Lakovic'e ; Abi seni ne çok severdim Barca'da oynarken Avrupa'da sevdiğim ilk 3 oyuncudan biriydin ama ne oldu da bu hale geldin anlamak çok zor.

lakovic hayal kirikligisin. bos uclukler, ters turnikede blok. arkanda gist var ulan. gormuyonmu.

arkadan gist gelmesiniş bırak. adam zaten sag taraftan geliyor. bu soldan topu bırakacagına sagdan topu bırakıyor.bloka davet yaptı adam.

Pota altına sağlam oyuncu almak şart. Bütün ribaundları oğuz savaşa verdik:(

Futbolda alex , baskette ömer . Şu ikisi sporu bıraktıkları gün rahat edicem arkadaş.Hele alex'i havaalanında uğurlamaya bile gidicem..

Ömer uzun seneler devam etsin, 10 tane deniyor arada 2 tanesi giriyor. Ne derdin var adamla :D

Bu arada Lakovic yerine Jerry Johnson olsa maç bitmişti çoktan, acı ama gerçek.

3 sene önceki Lakovıc ve Songaila olsa fark +10´du.Bu adamlar nasıl bu kadar aciz duruma düştü yahu?

mahmudi takdir edilesi bi koc ama oyuncu tercihlerini hic begenmiyorum. efes macerasinin bitme nedenide bu zaten. nerde yaslanmis yildiz var onu aliyo. songaila yerine alt yapidan cikarsak dahami kotu olurdu?

oğuz=volkan uyuz oluyorum bu adama.

Aynen hocam aynen takımdaki herkes antipatik ama en antipatik açık ara bu adam.İkisi de vasıfsız sadece bize karşı iyi oynarlar ve kendilerini çok afedersiniz ama bir halt sanırlar.

gordona helal olsun seneye birtek bu yabancı kalmalı takımda.

gordon kesinlikle kalmalı evet ama Shipp de kesinlikle kalmalı bence görevini layıkıyla yerine getiriyo her zaman ... Andric de rotasyonda kullanılabilir onun dışındakilere teşekkürler :)

ulan o bos uclukleri semih kaya sokardi be.

bu kadar top kaybi yapmak cok kotu, elde de yapiyoruz ama 2. turda affetmezler. cska falan fbuya benzemez

CSKA zaten bizim rakibimiz değil yani o seviyede değiliz iki maçta da mağlup olacağız zaten. Ama korkarım fark 30'un altında olmayacak.

arkadan gist gelmesiniş bırak. adam zaten sag taraftan geliyor. bu soldan topu bırakacagına sagdan topu bırakıyor.bloka davet yaptı adam.

adam bile şaşırdı nasıl blok yaptığına.

Aynen hocam aynen takımdaki herkes antipatik ama en antipatik açık ara bu adam.İkisi de vasıfsız sadece bize karşı iyi oynarlar ve kendilerini çok afedersiniz ama bir halt sanırlar.

ben bu ikisini birbirine çarpmak istiyorum.

Öyle ya da böyle alacağız bu maçı.

maçı verdik diyorsunuz yanı hıc mi ısık yok yaw ?

Zaza olacakti simdi. :(

lakonun eline ayar gelmesi için dua ediyorum,yoksa 3.çeyrekte kopacak maç bu.

Geri
Üst Alt