BBL 11/12 H:12 | FB Ülker 80-79 Galatasaray MP | Maç Sonucu

Cevap: BBL 11/12 H:12 | FB Ülker - Galatasaray MP | 30 Aralık | 20.00 | Lig TV 3

10 sayı farkla fener yener. Bizden kadroları cok daha üstün.

çok daha üstün derken ?

bu maçta rakipde şu yok bu yok avantaj bizde demeyi bırakmak lazım bjk de kemp yoktu 8 kişilik rotasyonlu takıma yenildik 100 de 1 defa olucak şans oda daha yenilmeyiz o çöp takıma biz. Neyse maça dönersek bizim takımın bu maçı istemesi lazım kazanma arzusu olması lazım takımda yorgunda değiller biz kendi oyun anlaşıyımızı ve konsantrasyonumuz sahada olduğu sürece biz bu ligde cok zor maglup oluruz sene basında ki takımın o müthiş performansı elbet düşüş yaşayacaktı ama bu kadar uzun süreceğini sanmıyordum bu maçı kazanıp top 16 öncesi hafiften ritmimizi bulmamız lazım.

Cevap: BBL 11/12 H:12 | FB Ülker - Galatasaray MP | 30 Aralık | 20.00 | Lig TV 3

hadi aslanlar bu mac bizim

Pota altında onlar daha iyiler eğer topu pota altına indirebilirlerse sıkıntı yaşarız.Ama maç dış şutlara kalırsa bizim işimize gelir.Maçın kaderini bizim pota altı savunmamız belirleyecek bence.Oğuz ayısı fiziğiyle Andric ve Furkan'a üstünlük sağlayabilir.

Pota altında onlar daha iyiler eğer topu pota altına indirebilirlerse sıkıntı yaşarız.Ama maç dış şutlara kalırsa bizim işimize gelir.Maçın kaderini bizim pota altı savunmamız belirleyecek bence.

Oguz ayisini cabuk faul problemine sokabilirsek maci rahat götürürüz.

Ukic'in olmaması çok umutlandırdı beni.

Emir de yok zaten.

Pota altında onlar daha iyiler eğer topu pota altına indirebilirlerse sıkıntı yaşarız.Ama maç dış şutlara kalırsa bizim işimize gelir.Maçın kaderini bizim pota altı savunmamız belirleyecek bence.Oğuz ayısı fiziğiyle Andric ve Furkan'a üstünlük sağlayabilir.

İstedikleri kadar indirsinler.Pick And Rollerlede biz onlara üstünlük kurarız.

Andric faul problemine girmezse Oğuz'u dikip atar her zamanki gibi.

Bizim için belkide en kritik olay Andric'in faul problemine girip girmemesi olacak bugün.

Arkadaşlar olası bir yenilgi durumunda lütfen buraya girip ateş püskürmeyin lütfen. Spor bu, yenmek de var, yenilmek de var. Salondaki her 2 takım da bilerek yenilmek istemez, mutlaka ellerinden geleninin en iyisini yapmaya çalışacaklar.

Eleştirilecekse de mantık çerçevesinde, ipin ucunu kaçırmadan eleştirin. Her şeyden önce bu bir TAKIM oyunu, takım kazanır, takım kaybeder.

Yenilmeyi istemeyiz tabikide, ama olası bir durumda oturun, soluklanın, siniriniz geçsin, sonra gelin yorumunuzu yapın, daha sağlıklı olur. Diğer türlü hem sizin kalbiniz kırılır, hem başkasının kalbini kırarsınız.

10 sayı farkla Biz yeneriz.

içimde bir karamsarlık var .. hakemlerden çok tırsıyorum rahat geçmeyecek maç

Ukic ve Preldzic yokken kazanmamız lazım

içimde bir karamsarlık var .. hakemlerden çok tırsıyorum rahat geçmeyecek maç

Deplasmanda oynuyoruz tabii rahat geçmeyecek.Ben Bogdanovic'den de tırsıyorum biraz.Adam hiç bi şey yapmıyomuş gibi gözüküyo ama 2 şut ard arda soktu mu coşuyo.

Hakem faktörü olmasa 10+ rahat da, bu şartlarda kazanalım yeter.

Sagda solda Ömer´in de oynamayacagini duymustum. Acikcasi yenilirsek kötü olur Fenerbahce bu kadar eksikken. Ama bizde öyle ezici bir takim olmadigimiz icin hersey olabilir.

Ben bu takımı bana yaşattığı sevinçlerinden dolayı çok seviyorum.

Bugun bizi üzmeyeceklerini umuyorum.

Bizim takım istedimi fener fln hikaye alayını ezer geçer.

zor maç ama.. keşke lakoviç yıldızlaşsa ve kazansak.

Arkadaşlar basketboldan pek anlamam sizlerin sayesinde geçen yıl burada takip ettim şampiyonluk serisi maçlarını bu ukiçmiydi neydi sürekli üçlük atıp duruyordu yokluğunda kazanacağımızı düşünüyorum.

maçı alalım eksık meksık demeden bizim tempomuz düşük bu maç ile yukseltmemız lazım.

Dev maçta Sarı – Kırmızılı takımdan Ender Arslan, Cevher Özer ve Caner’in oynayamayacağı öğrenildi. Ender’in ayağının burkulduğu ve bu nedenle F.Bahçe Ülker’e karşı mücadele edemeyeceği açıklanırken Cevher ve Caner’in de sakatlıklarının olduğu belirtildi.

Galatasaray Medical Park’ın derbide 3 önemli oyuncusundan yoksun kalması antrenör Oktay Mahmuti’nin keyfini kaçırdı. Sıkıntıya giren deneyimli koçun planlarının bozulduğu öğrenildi.

SON DAKİKA – Aslan’da derbi öncesi şok | Basketbol, Türkiye Basketbol Sitesi, turkiye basketbol ligi, basketbol, basket, spor, nba, 12 Dev Adam, 12, dev, adam, tbf, t.b.f, gündem, gazete, haber, gundem, gunluk, news, BEKO BL, TBBL, TB2L,

Bizde de Ender,Cevher ve Caner yokmuş galiba.

Geri
Üst Alt