BBL 11/12 H:12 | FB Ülker 80-79 Galatasaray MP | Maç Sonucu

Cevap: BBL 11/12 H:12 | FB Ülker 80-79 Galatasaray MP | Maç Sonucu

Galatasaray Medical Park koçu Oktay Mahmuti, nefes kesen maç sonrası adeta ders verir gibi konuştu. Tribün olaylarıyla ilgili soruları yanıtlayan Mahmuti, uzun bir konuşma yaparken, spor alanlarında yaşanan şiddetle ilgili endişelerini ve üzüntüsünü de çok net bir şekilde dile getirdi. "Bugün burada söylediklerim muhtemelen unutulup gidecek" diyerek söze başlayan Mahmuti, şunları söyledi: "Şu anda Galatasaray koçu olarak değil bir spor adamı olarak konuşuyorum. Maalesef sporun önüne geçemiyoruz. Araba yokuş aşağı gidiyor! Gazetelerde şiddet var, televizyonlarda şiddet var. Bugün burada bana neden küfür edildiğini bilmiyorum. Muhtemelen bizim salonumuzda da Neven'e (Spahija) küfür edilecek. İnsanlara hep şiddet veriyoruz. Şiddet verince şölen göremezsiniz."

"Artık futbol izlemiyorum"

"İnsanlar artık iki tuşa basarak Manchester City, Barcelona taraftarı olabiliyor. Futbolu sevmeme rağmen ben artık futbol maçlarını izlemiyorum. Rakibe olan düşmanlık, taraftarlığın önüne geçmiş durumda. Bu hepimizin suçu! Üzülerek söylüyorum ki, Türk sporu iyi bir yere gitmiyor. Maçlar kazanılıp, kaybedilir. Bunlar kısa vadeli mutluluklar. Önemli olan Türk sporunun durumu ama o da çok iyi durumda değil. Bugün bana karşılaşmanın en güzel anının Mirsad'la benim birbirimize sarılmamız olduğunu söylüyorlar. Mirsad'la birbirimize sarılmamız maçın en iyi anı olmamalı. Daha iyi şeyler olmalı."

"Kötü bir maç kaybettik"

Sarı-Kırmızılıların tecrübeli oyuncusu Tutku Açık ise takım olarak iyi mücadele ettiklerini ifade ederken, “Büyük bölümünü önde götürdük. Akıllı oynadık. Son 3-4 dakikada o ana kadar yaptıklarımızı iyi yapamadık. Rakibimiz de yapamadıklarımızı iyi yapınca ivme onların eline geçti. Kötü bir maç kaybettik. Taraflarımızdan özür dileriz. Takım arkadaşlarımız tebrik ediyorum. En iyisini yapmaya çalıştık” diye konuştu.

Hocam bravo sana. Maçlar gelip geçer, kazanırız, seviniriz, kaybederiz, üzülürüz. Arkadaşlar o salonda o cahil insanların yaptığını, siz burda kendi takımınıza karşı yapmayın. Ezeli rekabettir, yenince seviniriz, yenilince üzülürüz, sinirleniriz. Ama kendimizi kontrol etmeyi öğrenmediğimiz sürece daha çok kaybederiz. İnsanın kendini kontrol edebilmesi dünyadaki en zor işlerden biridir, ama bunu başarmak erdemliktir. Maçtan önce de yazdım, bu bir spordur, sadece spor olduğunu unutmayın diye. İnsan üzüntüden, sinirden yapamayacağı şey yoktur, ama sonra pişman olur.

Oktay Hoca şimdi bir akrostiş şiir hakettimi haeketmedimi??

:)

Abdi İpekçi'de çıkacak olayları nasıl önleyeceksiniz Turgay Demirel'in köpekleri?

haber_4efda4391d3da.jpg

kesin yenerdik vallahi!!!

30 konuğa gelsin [video=youtube;M-_tKepR1Qw]https://www.youtube.com/watch?v=M-_tKepR1Qw[/video]

Şikeciler yenmiş, sağlık olsun.

Melo, küçük Melo ile atardı basketleri. :)

kısalarımız iyi, uzunlarımız songalia dışında iyi, safi bir üç numara eksikliği ve beş numara eksikliği çekiyoruz. sanıyorum ki seneye shipp veya shumpert'tan biri gider, türk vatandaşı hakkını ben olsam shipp'ten yana kullanırdım.

Oktay Mahmuti kendisine edilen küfürlere hiç üzülmesin, sizler de üzülmeyin renkdaşlarım. Kötü söz sahibine aittir. Yıllarca Fatih Terim' e de küfrettiler. Korkmaya başladıkları anda küfür ederler onlar, ettikleri küfürler ne kadar korktuklarının bir göstergesi. Ama unuttukları korkunun ecele faydasının olmadığı.

Şerefsiz Ligtv ne atılan maddeleri ne de olayları göstermedi. Aynı pozizyonu 28650949 kere izletip bir güzel atllattılar oraya unutulmasın bu da.

can_hasgor can hasgör

@eyupyildizz Abi basın tribünündeydim, Sahaya atılan Fenerbahçe atkısını yerden kaldırıp görevliye verdi. Kendisine küfür edilirken !

can_hasgor can hasgör

@eyupyildizz Abi basın tribünündeydim, Sahaya atılan Fenerbahçe atkısını yerden kaldırıp görevliye verdi. Kendisine küfür edilirken !

Ben olsam üstüne tükürüp çiğnerdim o iğrenç atkıyı. Yanlış yapmış hocamız.

Ya dostlar. Bu lakovicin topu kaybedip smaçla tamamlanan pozisyonda smaç yapan eleman steps yapıyor bir tek ben mi farkettim ya:(

Hakem lehimize 1 hata yaptı.Olaylarda çıktı. Ardından maç tekrar başlayınca en az aleyhimize 3 net hatası oldu. Maçta burda koptu.

Yanlız Göksenini kimse konuşmamış. Takımın gizli kahramanlarından biri idi.

İ.Badem'in ne gibi basketbol bilgisi var da maça gelip ahkam kesiyor,hayır bir de yarın çıkıp bizi övecek falan samimiyetsizlikleri inanılmaz,en son hatırladığım Efes kızlarına sarkıyordu keşke orada kalsaydı.

İ.Badem'in ne gibi basketbol bilgisi var da maça gelip ahkam kesiyor,hayır bir de yarın çıkıp bizi övecek falan samimiyetsizlikleri inanılmaz,en son hatırladığım Efes kızlarına sarkıyordu keşke orada kalsaydı.

3 ay önce Fb tv'de program yapan adam şimdi yayıncı kuruluşta Ülker-Galatasaray maçını yorumluyor. Güler misin ağlar mısın?

Bunlara abdi ipelçide vereceğimiz en iyi cevap susmaktır.Yensende yenilsende ...

Geri
Üst Alt