BBL 11/12 H:12 | FB Ülker 80-79 Galatasaray MP | Maç Sonucu

Cevap: BBL 11/12 H:12 | FB Ülker 80-79 Galatasaray MP | Maç Sonucu

11 sayı öndeyken. ulan yine aynı mücadeleyle oynasana. zorla macı verdik yemin ederim ya. adamlarda uk,c yuok diyorsunuz ama engin ukicten daha yararlı oyuncu. ukic macın icine ediyordu. songiliaya biraz baskı yaptılarmı yamuluyor herif ya.

Beyler abartıcak birsey yok, sezon bitmedi birsey olmadı. Önemli olan hatalardan ders cıkarmak. Su macı vermek üzücü ama başabaş mücadele ettik. Belki 1 tranfer daha EUROLIG var. Sakin olsun herkes. Alper Potuk'un sevincini cıkarın yanlış anons olmus yine fenerde :D

helal olsun bu takima sinirini gectik bence.

Ananızı öpeceğiz rövanşta bit yavrusu *****liler. :) Bakın bakalım çirkeflik nasıl oluyormuş.

abi kanıma dokunana boyle pisi pisine kaybetmek yoksa fb 5 10 sayı farkla alsa fazla üzülmezdim.

Cevap: BBL 11/12 H:12 | FB Ülker 80-76 Galatasaray MP | 4.P | Lig TV 3

6 sayı öndeyken 2tane fast break yedik

misafire kapatılmasını talep ediyorum ve rica ediyorum modlardan.

Cevap: BBL 11/12 H:12 | FB Ülker 80-76 Galatasaray MP | 4.P | Lig TV 3

Songalia'nın steps olayında abartısız 30 kere pozisyonu tekrarlatan murat ve badem. Maç boyu rakibi analiz eden ve yorumlarını onlara yönelik kullanan. Bize yapılan faulleri hızlı bir şekilde geçiştirip yorum yapma zahmetinde bile bulunmayan ikili.. Maçı sonuna kadar götürdüğümüz halde elimizle ikram etmemiz.. Olacak iş değil yaa üzülmemek eldemi?

İşleri güçleri hile de şikede olan bir takım ve seyircileri varken ne denebilir sadece yazık oldu diyelim... Takım hızını almışken basit bir steps olayını ne hale getirdiler. Fener işte bu yorumsuz?

Ben üzülmedim sizde üzülmeyin...

Her zaman En Büyük GALATASARAY.

Pota altı zaafları yüzünden kaybettiğimiz kaçıncı maç?Yeter be hala transfer girişimi yok!

Bende tam tersini düşünüyorum play offlarda biz bunlara acı acı koyarız.Hemde kanırtırarak.

sponsorumuz medical park neden transfer yapmıyoruz para mı vermiyorlar

En iyisi bu başlıktan çıkmak yoksa kötü şeyler olacak :)

Efes'e kaybettik

Bjk'ye kaybettik

Fb'ye kaybettik

büyük maç kazanımıyor bu takım bu sene bir cacık olmaz bizden Play Off ta belki son 4'e kalırız daha ilerisine gidemeyiz

Hakikaten çok can sıkıcı bir durum.Play-off için adamı ümitsizliğe sokuyor..

11 sayı farktan maç verilirmi nasıl iş bu

oha lan .niye bu kadar konuk var ?elimizle verdik maçı. skor 75-66 ken 10 sayı birden yiyip,sayı atamıyosan sorun var demek. o ara 4-5 sayı bulmalıydık,yesek bile. ama bu takımın transfere ihtiyacı var. şampiyon olmak istiyosak transfer şart.bu maçta büyük ders olsun.

Bu maç kesinlikle böyle bitmemeliydi.Bütün maç üstün oyna son 2 dakikada maçı ver! Ama sağlık olsun , mücadeleniz yeter.Abdi İpekçi'de rahat koyarız.Daha playoff'larda koyarız.Bu takım alkışı hakediyor.Mağlubiyet tabiki üzdü ama kahrolacak bir durumda asla yok.Balına kazandı Fener.Abdi İpekçi'de 12.000 taraftarımızla en az 10 sayı fark atarız rahat olalım.Teşekkürler Yenilmez Armada.

Aradaki en büyük fark şans,şans,şans...Tarihte bu kadar ballı takım yoktur.

helal olsun bu takima sinirini gectik bence.

aynen...bıktım artık andricin sacma sapan hareketlerini seyretmekten...övdüğümüz shipp bile ortalıkta yok....hala shumpertın eline bakıyoruz....fark 11 olmuş adamlar koptu kopacak...6sayı öndeyiz andric 3 lük atıyor

yenebilirdik olmadı. sonucta kendi hakem ve seyircisi önünde fb bala bi galibiyet aldi.

Geri
Üst Alt