BBL 11/12 H:12 | FB Ülker 80-79 Galatasaray MP | Maç Sonucu

Cevap: BBL 11/12 H:12 | FB Ülker 80-79 Galatasaray MP | Maç Sonucu

...fb ye yenilmekten cok bukadar kötü oynayan takıma yenilmek koyuyor...adamlar 2 dkda maçı aldı

mahmutı turk fotbolu cok kotu yolda..dedi

11 sayı farktan sonra bekledikki maç bitsin diye. Oktay Mahmudi de bunun farkında ama bir şey yapamıyor, stres yönetemiyor. Bıçak gibi kesmesi lazımdı maçı.

Hep biz böyle veriyoruz maçları. Ama hiç böyle maç kazandığımız yok.

Ama şikeci arkadaşlar da çok ballılarmış.

canları sağolsun demekten başka transfer isteyebiliriz sadece

neyse şimdi ligde bu kadroyla final garanti önemli olan EL nokta 1 transferle ligde şampiyon EL de f4 oynamak içten bile değil

Transfer yapin artik yahu, bu böyle gitmez. Efes, Euroleague macina kadar iyi bir 5 numara sart.

Heriflerin kendi sahasında genelde sayıca üstün olan taraf bizdik. O yüzden bu maçı onlar yenmedi, biz verdik.

Kıl bir durum ama boşverin sinirlerinizi yıpratmaya değmez. Yine veririz ayarı bunlara, sonra ellerine yine kupa yerine kalır sapı.

Febeliler Alper diyorum hayırlı olsun ;)

burda hoca sucludur....maçı kopartacak okadar pozisyon olduki gordon yine boş turnike kaçırdı fark6 yada 7 diydi

Harbiden akıl sır erdiremiyorum ya

bir oynuyoruz 3 luk atıyoruz turnike cakıyoruz,top calıyoruz fark acılıyor.fark acıldıktan sonra sanki biri el frenini cekiyor abi ama hep de aynı sey yapılmaz ki.kacıncı mac boyle son anda verdiğimiz

Cok zoruma gıdıyor cok

Yabancılarda değişime gitmeliyiz. Lakovic yine çoğu maçına göre iyi oynadı ama Andric Songailla ile olamayız şampiyon.

neyse şimdi ligde bu kadroyla final garanti önemli olan EL nokta 1 transferle ligde şampiyon EL de f4 oynamak içten bile değil

ben bu kadroyla finalin garanti olduğuna inanmıyorum....efesin de fenerinde (emir ve ukicle beraber) kadrosu bizden iyi....

3 maç play off 1 maç lig geri kalan 4 maçta çakarız

...maç 6 sayıya indiğinde resmen sayı atamayacağımızı anlıyosun...üstüne yetmezmiş gibi fast breakler yiyorsun

kuzen dediki bi basket atalım rahatlarız ben dedim ki 2 üçlüğe bakar geldi 2 üçlük attılar beraberlik oldu 6 dk kala belli oldu kaybediceğimiz anlamıştım

Oktay Hoca çok büyük adamsın. Çok güzel konuştu :tiphat:

Nasıl garanti final? Efes'e Bjk'ye FB'ye yenildik. Bu kadro yetersiz. Eurolig'de de 2 güçsüz takımı yendiğimiz için gruptan çıktık.

Beyler

Maci nerenizle izlediniz.. aga biraz netice taraftari olmayin... Bizi yenmeleri icin ne tur cirkeflikler yaptilar taraftar bazinda anonscu bazinda.. Resmen gecen seneki 0-0 kadikoy maci geldi aklima anonscu tesvik ediyodu bu...

Onemli olan sonuc degil onemli olan BIZI bu cirkeflikle yirtinarak yenmeleri bi bu salona bakin bide bizim abdi ipekciye zaten ordaki farki gorursunuz

Baskada birsey demiyorum attigimiz 3lukler onlara zaten kapak niteliginde oyuzden benim icim rahat.. Son top girseydi boyle konuscakmiydiniz oda ayri bi mesele

Hadi eyv

ya bu ezikler nasıl oldu da EL de 1.çıktılar gruptan

hayret bişi...

Geri
Üst Alt