BBL 11/12 H:12 | FB Ülker 80-79 Galatasaray MP | Maç Sonucu

Cevap: BBL 11/12 H:12 | FB Ülker 80-79 Galatasaray MP | Maç Sonucu

O değil de ben Göksenin'i çok beğendim yine.

yahu 8-9 sayı öndesin topu dolaştırsana. abi songilia bugün okadar leş degildi ama yetersiz abicim adam biraz baskıda yamuluyor. bu takıma transfer yapın artık. biz efesi beşiktaşı femneride yenerdik. hep bu pota altında güclü olamadıgımız yüzünden kaybettik bu macları. buna unicz kazan macıda dahil. bu 4 macıda kazanabilirdik ama kaybettik. hep potala tı zaafiyetimiz yüzünden oldu bunlar. son dakkalrda neden furkan degilde andric oynar lan. onu anlamıyorum. son dakkalrda asla songilia ve andricle oynamıcaksın arkadaş. 2 side sapıtıyor.

son 2 dakikada koca emek hic oldu gitti

cok yazık oldu cok

songalia yerine bir beş numara ile şampiyon oluruz , transfer lazım.

Hala 105 köpek bizi izliyor. Bence ziyaretçilere kapansın forum.

Neyse tüm lig maçları onların

tüm kupa maçları ve final maçları bizim olsun

ne diyelim

foruma biri arpamı serpti kuşlar basmış ulan yine şike yaptınız bizde verdik maçı size

allah aşkına andriç oyundayken tutkuyu oyuna sokmasınlar adam her pozisyonda andriçe atacam diye dünyanın pozisyonunu yedi,ayrıca tomasın attığı üçlükler hep tutkunun kaptırdığı toplardan geldi,oktay hocaya gelince hocam sendede ne inat varmış be,sezon başından beri herkes bağırıyor 5 numara diye,hoca inatla andriçten 5 numara çıkarmaya çalışıyor,yazık oldu gerçekten üzülmemek mümkün değil,baştan sonra önde götürdüğümüz maçı verdik ..

Hala 105 köpek bizi izliyor. Bence ziyaretçilere kapansın forum.

Ziyaretçiye falan kapanmasın. Ülkerin gayri meşru çocukları son günlerinde iyi eğlensinler. Bizim taraftar da biraz otursun, kendine gelsin, sonra yorum yazsın.

yaa utanmadan sevinirler bu hakem yönetiminden sonra insanda azcık gurur olur utanmada kalmamıs gurur haysiyet bu kelimeleri biliyorlarmı merak ediyorum

ben bu kadroyla finalin garanti olduğuna inanmıyorum....efesin de fenerinde (emir ve ukicle beraber) kadrosu bizden iyi....

Nasıl garanti final? Efes'e Bjk'ye FB'ye yenildik. Bu kadro yetersiz. Eurolig'de de 2 güçsüz takımı yendiğimiz için gruptan çıktık.

yapmayın ya bjk ile fb yi ipekçide yeneriz efesede süpriz yapabiliriz ama yenildiğimizi düşünelim 2. olur efesle finalde karşılaşırız 1 tane nokta transferlede efesi yenebilceğimize inanıyorum

bu arada bu sorum herkese ilk periyotu izleyemedim taraftarları konfetimi attı ?

mahmudinin acıklamaları var mı

ulan hala inanamıyorum nasıl gitti şu maç :(

hadi ordan desem kabalik olacak ondan demiyorum

evet kabalık olacak biraz.senin kendi görüşün.ama yenip yenildiğimiz maçlara bakarsan durumu daha net görebilirsin.herneyse tartışmaya niyetim yok,inş şampiyon olalım da ben sözümü yutar özür dilerim.

Geri
Üst Alt