BBL 14/15 Sezonu H:6 | Fenerbahçe Ülker 85-74 Galatasaray | M.S | 17 Kasım | LigTV3

Takım iyi durumda değil.Arroyo olmayınca düzen müzen kalmıyor takımda.Tek pivot Furkan var.Jawai hücumda biraz kıpırdandı ama savunması hala aynı.Pocius'un durumunu bimiyorum, sakattı.

Onlarda ise G'lock, Vesely gibi formda oyuncular vr.Bogdanovic de yavaş yavaş ısınıyor.Son galibiyet morallerini artırmıştır.Bu şartlar altında işimiz zor.

goudelock ve bogdanovic cok formda

attıkları giriyor

yüksek yüzdeli oynarlarsa fark olur

pireus macindaki gibi oynarsak fark yeriz.
efes macindaki gibi oynarsak yene biliriz...jawai o durumda maci belirleye bilir

Böyle maclari deplasmanda kazanamiyoruz biz. Yine kazanamayiz. Hatta büyük ihtimalle 15-20 sayi da fark yeriz.

2 yıldır zorlu deplasman maçlarının hemen hemen hepsinin kaybettik. Umarım yanılırım ama yeniliriz.

Çok çok zor her yönden. 20 sayı fark yeme ihtimalimiz yüksek.

I am the one who knocks!

Son düzenleme:
Deplasmanlarda kötüyüz. Maçın başında seri yiyip geriye düşüyoruz ve çok erken kopuyoruz maçtan. Koçun mola almama takıntısı da kabak tadı vermeye başladı.

mahmut ve aziz hakemleri basar,tehdit eder,yine türlü hakem hataları izleriz

hakem kim bu arada,recebi mi vermisler yine

Galibiyet konusunda pek bir beklentim yok fakat asıl beklentim deplasmanda bile olsa rakibe kafada yenilmeyip oyun olarak diş göstermek. Ve sonucunda da ''sakatlıksız'' buradan cıkmak. Önümüzdeki Kızılyıldız macı bu mactan cok daha büyük önem tasıyor. O maca fiziken sağlam ve kafaca zinde cıkmak çok önemli. Burdan kaybedilecek bir macın telafisi cok fazla(hatta fikstüre bakarsak ligi önlerinde bitirme ihtimalimizde) fakat Kızılyıldız karsısında alınacak bir mağlubiyet her acıdan büyük hasar yaratacaktır.

Teknik olarak bu macı tempo belirleyecek. Fenerbahce tıpkı gecen sene ki gibi düşük tempoda anlık reaksiyonlar haricinde varlık gösteremeyen, kırılgan bir takım. Galatasaray ise tersine gecen seneki yarı saha hücumuna endeksli oyun anlayısını Aradori ve Micov ile daha da geliştirdi. Dolayısıyla oyun düşük tempoda kaldığı sürece avantajlı olan taraf biz olacaz. Fakat tempo yükselir ve Fenerbahce'nin hızına yetişemezsek muhtemelen Emir ve Bjelica'nın damga vuracağı bir mac olur. Dezavantajımıza hic girmiyorum. Bu noktadan sonra eğer fark çift hanelere acılırsa cevirme sansımız mucizelere kalır.

Yenilsen bile en fazla 4-5 sayiyla yenilmeliyiz. Maçi baştan saglam defansla oynamamiz lazim.

Galibiyet konusunda pek bir beklentim yok fakat asıl beklentim deplasmanda bile olsa rakibe kafada yenilmeyip oyun olarak diş göstermek. Ve sonucunda da ''sakatlıksız'' buradan cıkmak. Önümüzdeki Kızılyıldız macı bu mactan cok daha büyük önem tasıyor. O maca fiziken sağlam ve kafaca zinde cıkmak çok önemli. Burdan kaybedilecek bir macın telafisi cok fazla(hatta fikstüre bakarsak ligi önlerinde bitirme ihtimalimizde) fakat Kızılyıldız karsısında alınacak bir mağlubiyet her acıdan büyük hasar yaratacaktır.

Teknik olarak bu macı tempo belirleyecek. Fenerbahce tıpkı gecen sene ki gibi düşük tempoda anlık reaksiyonlar haricinde varlık gösteremeyen, kırılgan bir takım. Galatasaray ise tersine gecen seneki yarı saha hücumuna endeksli oyun anlayısını Aradori ve Micov ile daha da geliştirdi. Dolayısıyla oyun düşük tempoda kaldığı sürece avantajlı olan taraf biz olacaz. Fakat tempo yükselir ve Fenerbahce'nin hızına yetişemezsek muhtemelen Emir ve Bjelica'nın damga vuracağı bir mac olur. Dezavantajımıza hic girmiyorum. Bu noktadan sonra eğer fark çift hanelere acılırsa cevirme sansımız mucizelere kalır.
Katıliyotum sana Cihat senin basket bilgine güvenirim ve takip ederim.
Öncelikle en son örnekten başlayayım oly maçindan başlayarak.
İnanilmaz kolay hatalar yapıyoruz topu oyuna sokarken ve cok hızlı hücuma yakalaniyoruz biz hücum yaparken hep set hücumu oynuyoruz fast break şansı yakalayamıyoruz bile bunu sebebi nedir?
Yaş ortalamamiz mı? Disiplinsizlik mi?
Yada vs

Oly maçı moralleri çok bozdu. İyi olmadığımızı da biliyorum ama bir silkiniş maçı olabilir. Şansımız yerinde olup, yüzdeli oynarsak kazanabiliriz.

Ancak tribünler malum, ellerinden geleni yapacaktır. Kaleci Volkan ın durumu onları iyice ateşleyecek.

Aslında bu gibi durumlardan istifade etmek gerekir ama asla bunu beceremiyoruz.

Geri
Üst Alt