BBL 24. Hafta | FB Ülker 77-52 Galatasaray LH | MS | 31 Mart

Playoff sıralaması acısından bu maca fazla kasacağımızı sanmıyorum ama haftaya KSK karsısında kesin kazanmamız lazım. Playoff ceyrek finalinde KSK ile oynamaktansa Usak ile oynamak daha rahat olur bizim için.

Biz camia olarak biraz atmosfer özürlü bir camiayiz acikcasi. Böyle maclari genelde kaldiramiyoruz biz.

10 mac yapiliyorsa, 9´unu kaybediyoruz. Yine öyle olacagini düsünüyorum.

Siralamada ne durumda oluruz bilmiyorum ama, rekor maglubiyet sayisina yaklasiriz herhalde.

ciddiye alırsak kazanırız pek önemi olmayan bir maç.

BkDKJ-JCcAAIwfi.jpg

burda yenilebiliriz. marco ve ersin dönünce bunlari geçeriz diye düşünüyorum.

Bu maci da kaybedersek Playoff filan tehlikeye girmiyor dimi? Baya maglubiyetimiz var cünkü

Obra denen adam geçen sene laf ettikleri Fatih Teriim'den kat kat çirkef ve hakemleri etkileyen biridir.Umarım Ergin hoca buna uymaz eğer sakin oynarsak bunları rahatça yeneriz.Bogdanovic ve Kleiza dışında skorerleri yok.Pota altında sadece Zoric var eğer Bonsu olsa orayı dağıtırdı.

Bu maci da kaybedersek Playoff filan tehlikeye girmiyor dimi? Baya maglubiyetimiz var cünkü

yok kesin playofdayız da yukarıdaki arkadaş iyi özetlemiş bu maçın pek önemi yok ama haftayı KSK maçını kazanıp play-off da uşakla oynayalım... biraz tatlı rakip olursa bizim için iyi olur:)

yok kesin playofdayız da yukarıdaki arkadaş iyi özetlemiş bu maçın pek önemi yok ama haftayı KSK maçını kazanıp play-off da uşakla oynayalım... biraz tatlı rakip olursa bizim için iyi olur:)

fbnin playoff da rakibi kim renktaş ? bir de uşak ı geçersek daha sonra kiminle oynuyoruz tahminen.

Ender-Arroyo-Malik-Erceg-Furkan İlk beşiyle başlıyoruz

Geri
Üst Alt