BBL 24. Hafta | FB Ülker 77-52 Galatasaray LH | MS | 31 Mart

52 sayi hakkaten rezillik

sonucta bi reg season maci PO'larda gormek lazim takimi + euroleague'de fena degiliz

arroyoya yardim lazim

Hiçbi şey anlamadım ben bu maçtan. Galatasaray iyi başladı ama birden skor eşitlendi. Ardından bikaç dakka daha karşılıklı basketlerle giden maçta bir anda 15-0 gibi bir seri yakalayan Fenerbahçe farkı daha da açarak kazanmayı bildi.

Galatasaraylı basketbolcular sanki"nasıl olsa play-off var bitse de gitsek" havası içindeydi. Ben açıkçası bu kadar kolay, bu kadar farklı bi galibiyet alabileceğimizi hiç düşünmemiştim.. Ben zaten dün Akp'nin de bu kadar oy alabileceğini düşünmemiştim. Demekki tahmin işi bana göre değil.

Gerek sporda, gerek siyasette, gerek özel hayatta eldeki verilere bakıyorum ve mantık dogrultusunda bi tahminde bulunuyorum ancak tersi çıkıyor.

uşagi sahamizda agirliyoruz. onu yenersen 4. lügü garantileriz herhalde. bir zor trabzon deplasmani olur. yenilsende 10 yenilgi olur. 2 li averajda iyiyiz diye biliyorum.

Haftaya Pınar maçı varmış evimizde, onu yenersek büyük ölçüde ilk 5 garanti. Ama yenilirsek sıkıntılar doğacaktır. Uşak'ı bir şekilde geçeriz zaten, saha avantajını versek bile eleriz bence play-off'ta.

Banvit şampiyon, tavata yapmayalım bence revirle.

Euroleague bakalım.

Haftaya Pınar maçı varmış evimizde, onu yenersek büyük ölçüde ilk 5 garanti. Ama yenilirsek sıkıntılar doğacaktır. Uşak'ı bir şekilde geçeriz zaten, saha avantajını versek bile eleriz bence play-off'ta.

şu moskova maçini iyi atlatalimda pinar maçini yeneriz herhalde. biz ne olur ne olmaz ev sahipligini alalim.

Tamam maçın fazla bi önemi yoktu ama yine de çok ruhsuz oynuyoruz. Domdom dışında bi şeyler yapmaya çalışan biri de yoktu. Ama yine de play-off'larda güveniyorum takıma

bizde geniş kadro yok. gerçi vardida meftaa oldular. mesela banvit bizden iyi degil ama rotasyonu iyi. ulebte napti hiçbişey.

biz bireylere bagliyiz. arroyo marco hairston gibi.ercegte nerdeyse oynamadi. hepsi bir anda fazla oynamayinca yapamiyoruz. fenerin bir bizim maç vardi elinde. gonya bile yendi bizi. 2 hafta önce.2.lige gidiyor. marco macvanin yerine döner herhalde dönmezse zaten bişey beklemem. çehremizi degiştiyor marco. hem defans hem hücumu var.en önemlisi diş şut tehditi var.

arroyo-marco-hairston-ersin furco 5 lisi olur ligde.

ersini ben bugün izleyemedim nasildi. vites attirirsa bizim için iyi olur.

ya zaten bu maçta bir beklentim yoktu konstantre sorunu yaşacaklarını bekliyordum ama yorgunlukta vardı gibi hiç direnç koyamadık ersinin dönmesi önemli, daha hazır değil ama onun eski formunu yakalaması şart şampiyonluk için konuşmak istiyorsak, markoda mutlaka oynamalı ligde ben umutluyum açıkçası, fener oyun mantalitesi ve hücum aksiyonu olmayan bir takım, bireysel olarak o gün iyi oynayan olursa maçı alıyorlar ama euroleaeguede bireysellikte işlemiyor tabi bugün yüzdemiz rezaletti 2lik atışlarda yüzde 30 küsür olması lazım komedi resmen ve çok fast break yedik fener yaptığı en iyi iş,bu yüzden kaybettik

Belki gecen seneki kadar iyi bir sezon gecirmiyoruz ama ona rağmen kendimize hedef olarak belirlediğimiz her macı kazandık. Eğer gerçekten amacımız 4.sıra ise(öyle gözüküyor) iç sahadaki macları kazanıp dısarda alacağımız bir Mersin galibiyeti yeterli olacak. Bu takım bunu basarabilecek kapasitede. Playofflarda da ben sakatlarımızın dönmesiyle final oynayacağımıza inanıyorum. Banvit belki harika bir sezon geciriyor ama daha fazla beraber oynayan ve daha tecrubeli takım biziz. Playoffun havası farklı olur.

ya zaten bu maçta bir beklentim yoktu konstantre sorunu yaşacaklarını bekliyordum ama yorgunlukta vardı gibi hiç direnç koyamadık ersinin dönmesi önemli, daha hazır değil ama onun eski formunu yakalaması şart şampiyonluk için konuşmak istiyorsak, markoda mutlaka oynamalı ligde ben umutluyum açıkçası, fener oyun mantalitesi ve hücum aksiyonu olmayan bir takım, bireysel olarak o gün iyi oynayan olursa maçı alıyorlar ama euroleaeguede bireysellikte işlemiyor tabi bugün yüzdemiz rezaletti 2lik atışlarda yüzde 30 küsür olması lazım komedi resmen ve çok fast break yedik fener yaptığı en iyi iş,bu yüzden kaybettik

domercante fazla süre verebilirdi. zaten oynatmiyor. iyide şut atmiş bu maç. o bile 15 dakika oynamiş.yüzde 35 le oynamişiz. fener zaten bireysel oldugu belli.bizde öyleyiz aslinda ama bizde arroyo var işte onlarda emir var. gününde oldumu iyi ama çogu zaman sapitiyor. bu haftadan itibaren marco dönmeli.oturtmaliyiz ligde.

Geri
Üst Alt