BBL 5.Hafta | Galatasaray 74 - 72 Fenerbahçe Ülker | Her Sene böyle..

Cevap: BBL 5.Hafta | Galatasaray 74 - 72 Fenerbahçe Ülker | Her Sene böyle..

Arkadaşlar iki uzatma olmasaydı senelerce hatırlanmazdı maç Şimdi bu maç senelerce hatırlanacak boşverin. Ama Washington'un ayağının son durumunda update var mı??

Atladığımız birşey var...Aziz Yıldırım hani maça çıkmayın demişti ? Tükürdüğünüzü mü yaladınız şimdi ? sizden de bu beklenirdi

Hesap görüldü!Bu alemin kralı,güzeller güzeli hanımefendiyi öptü.

İntikamımızı aldık 2 uzatma sonucu uzattık :D

Arkadaşlar iki uzatma olmasaydı senelerce hatırlanmazdı maç Şimdi bu maç senelerce hatırlanacak boşverin. Ama Washington'un ayağının son durumunda update var mı??

kramdpi sadece taa ondan 2 3 pozisyon önce girmisti

Ya bir FB li vardı forumda daha derin kadromuz hede hödö diyordu. Maçı kaydediyordum bu programın kaydedilmesi engellenmiştir hatası verdi onunla uğraşırken cevap veremedim noldu o üyemiz??

Maç içindeki olaylara ise Şardan ' Fenerli bayan taraftarın bizim tribünlere karşı el hareketleri varmış, ondan sonra olanlar da geçen seneki Efes maçında antrenör dövülmesinden daha sakindi ve çabuk yatıştırıldı' demişti.

Ki herneyse tasvip de edilmemesi de lazım zira maç öncesindeki küçük çocuğun Fenerbahçe formasıyla maç izlemesine dahi taraftarlarımızın bağırışları vardı.Bunlar olmaması lazımdı.

Atladığımız birşey var...Aziz Yıldırım hani maça çıkmayın demişti ? Tükürdüğünüzü mü yaladınız şimdi ? sizden de bu beklenirdi

EE senelerce yaladılar o tükürüğü.Azize'nin istifasından dönmesi.Ligten çekilecez maçtan çekilecez saçmalıkları.Rüzgara karşı tükürmeye devam

Ya bir FB li vardı forumda daha derin kadromuz hede hödö diyordu. Maçı kaydediyordum bu programın kaydedilmesi engellenmiştir hatası verdi onunla uğraşırken cevap veremedim noldu o üyemiz??

Yemişim kadrolarını Solomon gidince cücük gibi takım Fener. ;)

yaa demekki kadıköyde olanlar başka yerdede olabiliyor. tv de muhabirler küfürü eleştiriyolar. Bende diyorumki ne olmuş nasıl olsa herkes ediyo değilmi..

helal olsun aslanlar :D seyirci müthişti bugün

Biraz da onlar çıldırsın bakalım.Çok mutluyum.Tebrikler hepimize.

İnanın ayağımın titremesi yeni sona erdi, son yılların en iyi maçlarından biriydi. Tribünde olamadığım için çok üzgünüm. Ama bugün oraya gidenleri canı gönülden kutluyorum. Takım müthiş mücade ve savunma örneği gösterdi. Washington, Murat, Yasaitis, Rancik ve diğerleri, hepsinin ellerine sağlık bize bu galibiyeti hediye ettikleri için.

Olaylar için ise, bencin arkasındaki Fb'li bir bayan el kol hareketi yaparak taraftarı tahrik etmiş, olaylar o şekilde başladı. Bu olaylar olmasaydı maç çok daha güzel biterdi ve konuşalacak olan tek şey bizim galibiyetimiz olurdu.

İşte böyle, her sene böyle !

Ömer Onan tokat attılar bize diyor :) Düdük niye çalsın erkek ol biraz salladım potaya kahraman olmak istedim de yeter ya sağında solunda adam mı var düdük çalsın hakem.

İnanın ayağımın titremesi yeni sona erdi, son yılların en iyi maçlarından biriydi. Tribünde olamadığım için çok üzgünüm. Ama bugün oraya gidenleri canı gönülden kutluyorum. Takım müthiş mücade ve savunma örneği gösterdi. Washington, Murat, Yasaitis, Rancik ve diğerleri, hepsinin ellerine sağlık bize bu galibiyeti hediye ettikleri için.

Olaylar için ise, bencin arkasındaki Fb'li bir bayan el kol hareketi yaparak taraftarı tahrik etmiş, olaylar o şekilde başladı. Bu olaylar olmasaydı maç çok daha güzel biterdi ve konuşalacak olan tek şey bizim galibiyetimiz olurdu.

İşte böyle, her sene böyle !

Bi de bayan olacak şerefsiz karı,bunun gibileri vereceksin Şahin K'nın eline :o

Harika maçtı.:D

Ayrıca bilmem fark ettiniz mi? Kinsey şerefsizi soyunma odasına kaçarken tribğnden birine yumruk attı.

Bi de bayan olacak şerefsiz karı,bunun gibileri vereceksin Şahin K'nın eline :o

ahahaahaa:D:D şahin k adam eder o kadını:D:D İşte böyle.Çirkefliğe efendilikle cevap verdik anlamadı kuş beyinliler.Daha bunun Ali sami yen i var.daha bunun ASLANTEPE si var:D

Bu maçı bulursam kesin izleyecem.Bakalım o kaşara Aziz'den bir tepki gelecekmi.Şimdi bu malubiyeti hazmetsin bakalım ezikler KOYDUK MU KOYDUK

Hadi İyi Akşamlar

Geri
Üst Alt