BBL 5.Hafta | Galatasaray 74 - 72 Fenerbahçe Ülker | Her Sene böyle..

Cevap: BBL 5.Hafta | Galatasaray 74 - 72 Fenerbahçe Ülker | Her Sene böyle..

Bide Semih'in artisliği kimeydi öyle ? Var mı öyle kabadayılık ? 10000 aslanın içinde kuş kesiliyor herif ama yapılan küfürlü tezahürat hiç hoşuma gitmedi.

Helal olsun Aslanlar.. beni utandirdiniz icin :)

Öncelikle takımımızı tebrik ediyorum. Herşeye rağmen taraftarımız niye sahaya girer anlayamadım?Bize ne faydası var? Kendimizi eleştiriyorum ama ANGUT site büyük terbiyesizlik yapmış taraftarımıza hayvan sürüsü demiş. Okuyunca OHA artık dedim.Yahu bunları mahkemeye versek kesin kazanırız.Maça giden bir arkadaş varsa mahkemeye gitsin lütfen.Bunlara haddini bildirsin Hatta bu angut sitenin kapatılması lazım çünkü anarşismi destekleyen ne varsa bunlar yapıyor

Bu akşamın yıldızı taraftardı diyeceğim ama ne yazıkki yaptıkları hareketlerden sonra bunları demek çok saçma olur, sahaya atlayana kadar taraftar müthişti taa ki oyun durana kadar, inşallah bunlar ali sami yende olmaz .

Bir de utanmadan provakasyonlarını kutluyorlar kendi sitelerinde ayıp ya ...

15112009209s.jpg

Tebrikler Aslanlar. İzleyememiş olmama rağmen Fenerbahçe'yi yenmenin - branş ne olursa olsun - tadı bir başka oluyor.

3 senedir içerde tokatlıyoruz bu angutları ondan cozuttular iyice..! terörist Galatasaray diye bir de angut.com'da konu açmış şeref yoksunları...

YAPTINIZ, TAHRİK ETTİNİZ, o zaman KATLANACAKSINIZ...

Efes Pilsen maçında yaptıklarınıza da biliyoruz.Böyle olayları ilk defa görmüş gibi yapıp da kendini küçük düşürme yahu

Bir de utanmadan provakasyonlarını kutluyorlar kendi sitelerinde ayıp ya ...

15112009209s.jpg

Bu kadar olur.Hem bize olaylarla ilgili ağıza alınmayacak hakaretler yağdırıyorlar hem de kendi yaptıklarını kutluyorlar. BUNUN ADI İKİYÜZLÜLÜK.

Ayrıca geçen sezonun finalinde efes bençinin üzerine yürüyen taraftarını kınamayıp tersine kahraman ilan etmişlerdi.Kendilerine yapılınca ilginçtir! bu olayları kınamaya başladılar.

Olay artık kan davası haline dönüşmeye başladı.Hangi takım kendi sahasındaysa o maçta pislik yapıyorlar.3 hafta önce Kadıköy'de pislik yapanlar Fenerbahçelilerdi bugün de Abdi İpekçi'de Galatasaraylılar oldu.Galatasaray sırasını savdı.Şimdi Abdi İpekçi'de Fenerbahçe tribünleri önünde oynanacak basketbol maçında Fenerbahçe taraftarının pisliklerine şahit olacağız.Sonra Ali Sami Yen'de Galatasaray taraftarı pislik yapacak ve bu yıllarca daha böyle devam edecek.İki taraf da birbirinden haksızdır,iki takımın taraftarı da birbirinden çirkeftir.Bu yüzden 3 hafta önce oynanan Kadıköy'deki maçta Galatasaray camiasının Fenerbahçe Stadına "Terör Yuvası" demeye hakkı yoktu,bugünkü olaylardan sonra Fenerbahçe camiasının da Galatasaray taraftarına "Terörist" muamelesi yapmaya hakkı yok.Al birini vu ötekine.İki kulüp taraftarları da suçludur.

Yapılması gereken şuan gündemde olan Spor Mahkemelerinin en kısa sürede kurulmasıdır.Cezalar caydırıcı olmalıdır ki kimse saha içine girip rakip takımın bench'ine saldırıda bulunamasın.Cezalar caydırıcı olmalıdır ki kimse hakemin kafasını yaracak cisimler,sidik torbaları,ses bombaları,yumurtalar sahaya atamasın.Atanlar da cezalarını ağır bir şekilde çeksin.Ancak bu sayede biter bu olaylar ve daha çağdaş oynanan derbiler izleyebiliriz..

Helal olsun Aslanlar.

Ne güzelde oluyor oh oh fenerede koyması.

Olay artık kan davası haline dönüşmeye başladı.Hangi takım kendi sahasındaysa o maçta pislik yapıyorlar.3 hafta önce Kadıköy'de pislik yapanlar Fenerbahçelilerdi bugün de Abdi İpekçi'de Galatasaraylılar oldu.Galatasaray sırasını savdı.Şimdi Abdi İpekçi'de Fenerbahçe tribünleri önünde oynanacak basketbol maçında Fenerbahçe taraftarının pisliklerine şahit olacağız.Sonra Ali Sami Yen'de Galatasaray taraftarı pislik yapacak ve bu yıllarca daha böyle devam edecek.İki taraf da birbirinden haksızdır,iki takımın taraftarı da birbirinden çirkeftir.Bu yüzden 3 hafta önce oynanan Kadıköy'deki maçta Galatasaray camiasının Fenerbahçe Stadına "Terör Yuvası" demeye hakkı yoktu,bugünkü olaylardan sonra Fenerbahçe camiasının da Galatasaray taraftarına "Terörist" muamelesi yapmaya hakkı yok.Al birini vu ötekine.İki kulüp taraftarları da suçludur.

Yapılması gereken şuan gündemde olan Spor Mahkemelerinin en kısa sürede kurulmasıdır.Cezalar caydırıcı olmalıdır ki kimse saha içine girip rakip takımın bench'ine saldırıda bulunamasın.Cezalar caydırıcı olmalıdır ki kimse hakemin kafasını yaracak cisimler,sidik torbaları,ses bombaları,yumurtalar sahaya atamasın.Atanlar da cezalarını ağır bir şekilde çeksin.Ancak bu sayede biter bu olaylar ve daha çağdaş oynanan derbiler izleyebiliriz..

En etkili çözüm taşkınlık yapan taraftara ceza kesmek.Eğer kulübe ceza kesilirse taraftar nasılsa bana birşey olmuyor diye düşünüyor.Deplasmana giden taraftarlar bile koltukları kırıyor masrafı kulüp ödüyor.

Ne maçtı be!.. :D

Maçtan şimdi geldim,bütün takımı ve taraftarımızı kutluyorum herşeye rağmen.

Her sene böyle... :)

Her sene koymaktan yorulduk artık. Koy koy koy yeter yahu.

Geri
Üst Alt